Še vedno smo v obdobju Bika, a ta teden se bodos tvari začele komplicirati, ko se bosta tako Merkur kot tudi Venera oba pomaknila v znak Dvojčka.

Pod tem vplivom bom iskali bolj intelektualne kot fizične povezave. Naši pogovorit bodo hitri in preprosti, a kljub površinskim pogovorom bodo nekatere teme postale težje in bolj kompleksne, ko se bo Sonce v ponedeljek zoperstavilo Saturnu.

Če ste imeli v tem obdobju v planu določene projekte, pomembne pogovore ali poteze, bodite previdni in vsako stvar res dobro premislite in pretehtajte. Nikar ne hitite v odločitve, saj se zna zgoditi, da jih boste obžalovali.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Bika: Miranda Kerr, Amber Heard, Gigi Hadid, Barbara Streisand, Renee Zellweger, Channing Tatum, Jessica Alba, Gal Gadot, Dwayne “The Rock” Johnson, Lily Allen, David Beckham, Adele, George Clooney, Enrique Iglesias, Robert Pattinson, Janet Jackson, Megan Fox, Tina Fey, Cher.

Ovnica

V ponedeljek se Merkur pomakne v vaš komunikacijski sektor in presenetil vas bo zanimiv email. To bo res mamljiva ponudba, ki bi vašo kariero povzdignila na novo raven – a kaj, ko prihaja z zanko. Sicer bo šlo šele za prvi razgovor, a glejte na to ponudbo kot priložnost, da raziščete to možnost, ne da bi se zavezali. Naslednjih nekaj tednov boste dobivali veliko povezav, ki vam bodo prišle še kako prav.

Sporočilo tedna: Vse se nekje začne.

Bikica

Vaš vladajoči planet, Venera, je zadnji teden v vašem znaku, zato nikar ne oklevajte in si privoščite vse stvari, ki si jih želite. Imate seznam želja izdelkov za nego kože, nekaj kosov poletne garderobe in še kuhinjskih naprav, ki bi vam prinesle veselje pri kuhanju in sedaj je pravi čas, da opravite vse te nakupe. Kliknite ‘kupi’ preden v soboto, 8. maja, Venera stopi v vaš finančni sektor – to bo namreč čas, ko boste morali začeti delati na svojih financah.

Sporočilo tedna: Privoščite si!

Dvojčici

Potem, ko ste bili nekaj tednov bolj tihi, se boste ta teden ponovno počutili kot vi. Merkur, vaš vladajoči planet, se v ponedeljek pomakne v vaš znak in nihče ne bo mogel več ignorirati vašega mnenja. Napišite, kar mislite na družbeno omrežje! Povejte svoje mnenje na sestanku ali zoom klicu. V soboto se Venera pomakne v vaš znak in dobili boste navdih, da se boste končno postrigli na kratko ali nadgradili svojo garderobo. Tako je, končno se spet počutite Vi!

Sporočilo tedna: Naredite, kar čutite.

Rakica

Luna se bliža koncu svojega cikla, zato boste imeli ta teden bolj malo energije. Čeprav se soočate tudi z določenimi težkimi dinamikami v odnosih – najsi gre za vašega partnerja ali sodelavca – uprite se želji, da bi še tisto malo energije, ki jo imate, dali nekomu drugemu. Zavlecite se pod odejo in kolikor časa le lahko prebijte v postelji ali na kavču, da si napolnite baterije – še zlasti v soboto, ko se bo Venera pomaknila v vaš sektor nezavednega.

Sporočilo tedna: Počitek bo najboljša izbira.

Levinja

Pred vami je teden izzivov, saj bosta s poslovnim partnerjem delala na novem projektu oz. skušala obstoječega povzdigniti na nov nivo. V ponedeljek boste še posebej težko izpustili ego, ko boste morali sprejeti težko odločitev. Spomnite se, da je letošnje leto posvečeno učenju dela v ekipi. V soboto bo Venera stopila v vaš sektor prijateljstev, zaradi česar se boste počutili še posebej ljubljeni in cenjeni, kljub stresnim obveznostim.

Sporočilo tedna: Niste sami.

Devica

Vaš vladajoči planet, Merkur, v ponedeljek stopi v vaš karierni sektor. Če ste hrepeneli po spremembi na področju kariere, je sedaj čas, da stvari spravite v red. na isti dan se bo Merkur zoperstavil Jupitru, kar vas bo izzvalo, da sanjate večje sanje kot kdajkoli. Zato zaprosite za povišico; naročite mizo za stoječe delo ob hoji po tekaški napravi ali ponovno preučite vse odločitve, ki ste jih sprejeli za letošnje leto.

Sporočilo tedna: Bodite tukaj in zdaj.

Tehtnica

 

Pazite na zapravljanje ta teden, saj se bo vaša vladajoči planet, Venera, v soboto zoperstavila ekspanzivnemu Jupitru. Čeprav ste imeli nabaviti vrsto prehranskih dopolnil z ohranjanje mladostnega videza in kup oblačil v vaši najljubši spletni trgovini, naj vas ta tranzit prisili k ponovnem premisleku. Seveda si vse stvari želite takoj zdaj, a treba je misliti tudi na prihodnost.

Sporočilo tedna: Planirajte vnaprej.

Škorpijonka

Vaš vladajoči planet, Mars, je bil od 3. marca do 23. aprila v znaku Dvojčkov in v tem času ste se neprestano ubadali s stresom glede dolgov, položnic in drugih finančnih obveznosti. Z Venero, planetom ljubezni in povezanosti, ki se v soboto pomakne v znak Dvojčka, imate novo priložnost, da zgladite malo vse te zmede in popravite nekatere pretekle zgrešene odločitve. Začnite kar s seznamom vsega, kar morate popraviti.

Sporočilo tedna: Hvala vesolju za priložnosti za popravke.

Strelka

Že od konca decembra skušate izkoristiti vse, kar vam ponuja vaša okolica – kavo v ljubki kavarni, prostovoljna pomoč ostareli sosedi in celo sodelovanje v knjižnem klubu. Ves ta trud se bo obrestoval v tem tednu, ko boste ugotovili, da ste si v celoti reorganizirali življenje. Sodelovanje v lokalnih dogodkih v ponedeljek in soboto bo vsekakor nagrajujoče.

Sporočilo tedna: Uživajte v svojem malem kotičku sveta.

Kozoroginja

Lansko pomlad ste bili prisiljeni v karanteno in sedaj se spravljate nazaj v svojo staro rutino. Ko bo v soboto Venera stopila v znak Dvojčkov, boste ponovno pripravljeni, da preuredite svojo pisarno ali reorganizirate svojo dnevno rutino. Prijavite se na novo vadbo, začnite z meditacijo, s katero že dolgo odlašate, ali v svojo rutino dodajte vsakodnevni sprehod (tudi po dežju!).

Sporočilo tedna: Svet temelji na spremembah.

Vodnarka

Stvari se lahko obrnejo v romantično smer za vas, draga Vodnarka, saj v soboto Venera vstopi v vaš sektor užitka. Večino marca in aprila ste precej energije vlagali v zmenkanje, a žal brez izkupička. Ta teden, ko bo v ponedeljek Merkur stopil v znak Dvojčka, se boste počutili še posebej spogledljivi in direktni. Nikar ne bodite sramežljivi – pokažite mu, da vam je všeč!

Sporočilo tedna: Kar v akcijo!

Ribi

Tako Merkur kot tudi Venera se ta teden pomakneta v vaš sektor doma in počutili se boste, da ste pripravljeni, da se pogovorite s sestro. Vajin konflikt traja že čisto predolgo – morda celo odkar je bila Venera nazadnje v znaku Dvojčkov, od aprila do avgusta lani – in čeprav ste še vedno prizadeti, je čas, da sprejmete njeno opravičilo in greste naprej. Razčiščenje preteklih problemov omogoči, da se pripravite na to, kar je pred vami.

Sporočilo tedna: Popolna družina ne obstaja.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu bik?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj