Ta teden se je začel z nedeljskim Mlajem v Kozorogu. To je zato idealen dan, da se vzamemo skrajno resno, postavimo namere in obudimo delovno etiko resnega Kozoroga.

Kozorogi vedno tečejo tek na dolge proge, hkrati pa pogovori postajajo čedalje bolj čudni, saj je na isti dan komunikacijski planet Merkur vstopil v ekscentričnega Vodnarja. Kot nekdo, ki nikoli ne govori v prazno, bo tudi Merkur v Vodnarju spregovoril le, ko bo dejansko kaj povedati.

V soboto, 8. januarja, pa se bo Venera srečala s Soncem, kar pomeni, da bo prepotovala polovico svoje retrogradne poti. Če ste od 19. decembra 2021 sprejemali kake zaobljube glede odnosov, bo to morda tisti »ahaaa« trenutek, ki boi pripeljal do preboja ali prekinitve odnosa. Nič vam ni treba hiteti ali pritiskati – karkoli je pripravljeno, da priplava na površje, bo priplavalo samo, brez vaše pomoči.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Kozoroga: Diane Sawyer, Ricky Martin, Ryan Seacrest, Sissy Spacek, Jared Leto, Denzel Washington, John Legend, Tyrese Gibson, Bradley Cooper, Diane Keaton, Katie Couric, Kate Middleton, Mary J. Blige, Orlando Bloom, Julia Louis-Dreyfus, Jason Bateman, LL Cool J, Regina King, Sade, Jim Carrey, Michelle Obama, Betty White, Zooey Deschanel, Dolly Parton, Diane von Furstenberg, January Jones, Nicholas Cage, Liam Hemsworth, Kate Moss, Michelle Obama, Ellen Degeneres, Nina Dobrev, Sienna Miller, Mary J. Blige.

Ovnica

Nedeljski Mlaj vam je ponudil svež začetek, kar se tiče vaše javne podobe. Preteklih nekaj tednov ste bojevali precej težkih bitk, zato izkoristite to lunacijo, da se ponovno povežete s svojimi prioritetami. V soboto se Venera sreča s Soncem in srečanje z nekom, s komer delate – naj bo to sodelavec ali varuška – bo zgladilo vse konflikte, ki so se nabrali v zadnjih tednih. Ja, nekdo mora voditi – a zakaj bi to vedno morali biti vi?

Sporočilo tedna: Nikoli ne škodi, da prisluhnete.

Bikica

Kam boste naslednje pobegnili, Bikica? Mlaj v nedeljo je padel v vaš sektor potovanj in učenja, kar vas je navdihnilo, da se resneje lotite enega svojih pomembnejših življenjskih ciljev. Merkur se je istega dne prestavil v znak Vodnarja in s tem vas sektor spoznanj, kar pomeni, da boste morda poiskali nasvet nekoga, ki mu res zaupate. Prvi korak za dosego svojih sanj je ta, da jih ubesedite.

Sporočilo za tedna: Naj bo izobraževanje.

Dvojčici

Vaša sestra ali tesna prijateljica vam po na Mlaj ponudila visoko posojilo v gotovini. Odkar se je 19. decembra začela retrogradna Venera, ste se trudili poplačati velik dolg, zato bo ta ponudba prinesla veliko olajšanje. Vaš vladajoči planet Merkur se je isti dan pomaknil v Vodnarja, kar vas je opogumilo, da začnete razmišljati izven okvirjev in misliti na svojo prihodnost. Kako se organizirati, da ne bi zgolj nekako preživeli, ampak raje cveteli?

Sporočilo tedna: S pomočjo prijateljev mi nekako uspeva.

Rakica

Če ste se od začetka praznikov dalje s svojim partnerjem ali prijateljico le prepirali, vas je nedeljski Mlaj v Kozorogu spravil nazaj na skupno pot. Imeli ste burno srečanje z moževimi sorodniki ali prijatelji vaše nove simpatije, a sedaj so se stvari umirile. V soboto se Venera sreča s Soncem, kar bo prineslo veliko razkritje o tem, kako bolje komunicirati in iti naprej. Če ste razmišljali o partnerski terapiji – ta teden je idealen, da preiščete možnosti.

Sporočilo tedna: Počakajte, da se zjasni.

Levinja

Novo leto, nove odgovornosti! Mlaj v Kozorogu v nedeljo vam bo dal občutek prvega šolskega dne, Levinja. Najsi gre za vas ali pa vašega otroka, ki začenja z novo rutino – sedaj je idealni čas, da osvežite svoje delovno okolje, začnete z redno vadbo ali imate pogovor z učitelji vaše hčerke. Ista dan se Merkur pomakne v vaš partnerski sektor in ta tranzit vas bo naredil idealnega poslušalca za naslednjih nekaj tednov, saj se boste lažje vživeli v kožo drugih.

Sporočilo tedna: Kaj bi oni naredili?

Devica

Potop v vašo preteklost in soočenje s svojimi najglobljimi težavami v intimnosti ni lahko, a ta teden boste začeli videvati določene rezultate vašega introspektivnega procesa. Mlaj v Kozorogu v nedeljo vam je prinesel sij nove romance. To bo lahko le očarljiv pozdrav soseda ali branje erotične literature. Isti dan se je Merkur pomaknil v Vodnarja in imate neskončni seznam opravil, a ne dovolite, da vam uide zabava!

Sporočilo tedna: Samo enkrat se živi.

Tehtnica

 

V prazničnem obdobju ste sprevideli, da se zares ne morete vrniti domov. Ne glede na to, kako boleča je bila ločitev od toksičnega družinskega člana, se posloviti od domače hiše ali se posloviti od otroka, ki se seli na svoje – izkušnja vam je dala novo perspektivo. Mlaj v Kozorogu v nedeljo je trenutek, da si naredite seznam želja vsega, kar si želite v svojem zasebnem prostoru. Isti dan se je Merkur pomaknil v Vodnarja, zato boste imeli veliko idej za kreativne ideje, ki vam bodo pomagale, da se boste počutili udobno.

Sporočilo tedna: Kaj potrebujem?

Škorpijonka

Včasih za občutek uspeha potrebujemo le to, da odstranimo zastavico opomnika. Mlaj v Kozorogu v nedeljo pade v vaš komunikacijski sektor in je idealni izgovor, da počistite inbox, odgovorit na vsa sporočila in začnete težaven proces počitniških povratkov. Morda pa boste želeli počistiti tudi svoje srce, kajti v soboto se Venera sreča s Soncem in prejeli boste veliko ljubezenskih ali flirtajočih sporočil.

Sporočilo tedna: Pripravljena sem sprejemati.

Strelka

Mlaj v Kozorogu v nedeljo je idealen izgovor, da darilne kartice porabite za nadgradnjo svoje garderobe in doma, ki si jih sami sicer nikoli ne bi privoščili. Isti dan je Merkur vstopil v vaš sektor soseske, zato začnite nakupovati lokalno, v majhnih trgovinicah ali pri kakem kmetu in zasebnem obrtniku. Čeprav vas bo ob nekaterih cenah zvilo, je to trenutek, da začnete investirati in ceniti lokalno, namesto ceneno in podpirati velike trgovce.

Sporočilo tedna: Izberem lokalno kakovost.

Kozoroginja

Naredite si slastno kavo in privlecite na plano svoj seznam opravil – čaka vas dober teden! Z Mlajem v vašem znaku v nedeljo bodo tudi drugi končno začeli jemati življenje tako resno, kot ga vi sami. Hvala vesolju. Čeprav boste začutili impulz, da bi reorganizirali svojo kuhinjo ali domačo pisarno, se raje posvetite sebi in se malo razvajajte. Isti dan je Merkur vstopil v vaš finančni sektor , zato je to tudi idealni dan, da preverite svoje finance in naredite načrt za prihajajoče leto.

Sporočilo za tedna: Sem lepa, organizirana in stvari imam pod kontrolo.

Vodnarka

Z Mlajem, ki je v nedeljo padel v vaš sektor nezavednega, se počutite malce izgubljeni. Ne glede na to, ali zaključujete z delom začasno, trajno ali nekaj vmes – težko ste se navadili na to, da imate tudi prosti čas. Zapomnite si: vaša vrednost ni neposredno vezana na delo. Isti dan se Merkur pomakne v vaš znak, zaradi česar boste imeli polno glavo misli in v prihajajočih tednih tudi polno pogovorov. Pazite, da si zapišete vse ideje.

Sporočilo za tedna: Ko bom pripravljena, lahko spremenim svet.

Ribi

Nedeljski Mlaj pade v vaš sektor druženja, zato bo vaš inbox poln raznih vabil. Vsi bodo hoteli delček vas! Čeprav steza vikende praviloma raje doma, z dobro knjigo v naročju in ob vročem čaju – zakaj si ne bi za spremembo privoščili zabave ali dveh (ali treh …)? V soboto se bo Venera srečala s Soncem in pojavila se bo možnost se povezati z nekdanjim ljubimcem. Le en teden ste nazaj na sceni in iskrice bodo že letele!

Sporočilo za tedna: Zakaj pa ne?

PREBERITE TUDI: Prvi mlaj v letu 2022 vam bo naklonjenPUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj