Polne Lune so polne kulminacij – čas, ko je treba vse dati iz sebe! čeprav je Tehtnica povezana z uravnoteženostjo in previdnostjo pri odnosih (drži se pravila: manj je več), je tokratna lunacija poskrbela, da se stvarem, ki bi jih sicer pometli pod preprogo, ne boste mogli izogniti.
Ampak: saj veste, da pogovori, razčiščevanja in iskanje skupnih rešitev zbližujejo, mar ne?

Zvezdniki, rojeni v znamenju Ovna: Lady Gaga, Paul Rudd, Pharrell Williams, Matthew Broderick, Reese Witherspoon, Jessica Chastain, Elton John, Keira Knightley, Steven Tyler, Mariah Carey, Celine Dion, Ewan McGregor, Eddie Murphy, Robert Downey Jr., Russell Crowe, Jackie Chan, Robin Wright, Dennis Quaid, Kristen Stewart, Elle Fanning, Mandy Moore, Shannen Doherty, Sarah Michelle Gellar, Emma Watson, Emma Thompson, Jennifer Garner, Kourtney Kardashian, Ashley Judd, Keri Russell, Sarah Jessica Parker, Leslie Mann, Diana Ross, Fergie, Patricia Arquette, Cynthia Nixon, Seth Rogen, Rooney Mara, Kate Hudson.

Ovnica

Nedeljska polna Luna je osvetlila vaš partnerski sektor, s čimer je osvetlila dinamiko vaših odnosov. Ne glede na to, ali obnavljate določene odnose in jih zaključujete – z zgovornim Merkurjem, ki se bo v ponedeljek srečal z zmedenim Neptunom, se boste počutili bolj sproščene ob izražanju svojih občutkov preko izbrane glasbe kot direktnem pogovoru. Ne glede na to, kateri način boste izbrali – vzemite si čas. Ta pogovor je pomemben.

Sporočilo tedna: Povezovanje je oblika obvladovanja.

Bikica

Čeprav vas sezona Ovna sili, da ste se osredotočili na počitek in odnose, pa vas je polna Luna v Tehtnici v nedeljo prisilila, da ste se lotili nujnih opravkov. Najsi gre z nujen obisk veterinarja, čiščenje in reorganizacijo podstrešja ali kleti ali le spomladansko-poletnih oblačil – ste sredi dela. Tekom tedna se boste lahko spet malce oddahnili in oddaljili od obveznosti, saj boste ugotovili, da vam to pomaga, da razjasnite določene karierne cilje. Produktivnost ni vedno pravi odgovor.

Sporočilo tedna: Čas razjasni stvari.

Dvojčici

Bodimo realni: ‘pandemija’ ni, kar se tiče novih poznanstev in zmenkanja, pomagala nikomur. Za nekoga, kot ste vi, ki cveti ob spoznavanju novih ljudi in hodi naokoli, je zadnje leto še posebej težko. A nedeljska polno Luno v vašem ljubezenskem sektorju bo prinesla nekaj spogledovanj v realnost. Zaobjemite trenutek in so dovolite malce zabave in sproščenosti s spogledovanjem.

Sporočilo tedna: Še vedno ste zapeljivka!

Rakica

Skoraj vsakomur ste prijateljica, vendar: a ste morda malce zanemarili sebe in svoje potrebe? Nedeljska polna Luna je osvetlila vaš družinski sektor in vas spomnila, da je v redu, če se odklopite od vsega in posvetite sebi. Naredili ste kar nekaj korakov na kariernem področju – zakaj ne bi skuhali kakega slavnostnega kosila ali večerje in povabili prijatelje ali družino? In seveda ne pozabite: naj bo ne le okusno, ampak tudi zdravo. S ketonskim obrokom ne morete zgrešiti – koristil bo vsem.

Sporočilo tedna: Počasi se daleč pride.

Levinja

Nedeljska polna Luna je padla v vaš komunikacijski sektor in nenadoma ste ponovno z vsemi v stiku. Vaša prijateljica iz otroških let; vaša sestra, ki je praviloma prezaposlena s svojimi otroki ali morda celo oboževalec iz srednješolskih dni – vsi se vas lotevajo. Čeprav morda delujejo bežna srečanja in druženja, nikoli ne veste, kaj se lahko izcimi – morda trajno poslovno sodelovanje ali čudovita nova romanca? Pustite vse možnosti odprte.

Sporočilo tedna: Svet čaka na vas.

Devica

Odkar se je začelo obdobje Ovna, ste pod stresom zaradi denarja in prihodkov. Vsi računi, ki ste jih ignorirali, so dobili opomine in ne morete jim več pobegniti. In četudi ste si prisegli, da ne boste več odlašali s plačevanjem in kupovali, kar ne potrebujete nujno, ste spet podlegli. Na srečo je polna Luna v nedeljo padla v vaš finančni sektor in bo prinesla nepričakovan (in krvavo potreben!) priliv. Končno vam enkrat ne bo treba prositi za povišico ali za nove stranke – denar kar sam priteka.

Sporočilo tedna: Izobilje je mindset.

Tehtnica

 

Polna Luna v nedeljo, 28. marca, vas je spomnila, da je najpomembnejši odnos ta, ki ga imate s samim sabo. Skrb zase bi morala biti prioriteta in užitek – pa saj če kdo, potem vi to obvladate. A vseeno vas preveč zanese v tuje zgodbe in pozabite nase, da končate izčrpani. Postavite se na prvo mesto. Bodite kreativni; kupite si nekaj novih kosov garderobe in se veselite spomladanskih outfitov. Počnite stvari, ki so vam v neizmeren užitek.

Sporočilo tedna: Ste zvezda.

Škorpijonka

Nedeljska polna Luna je pri vas padla v sektor nezavednega in počutite se izčrpani. Čas je, da si vzamete počitek. Odkar se je začela sezona Ovna, ste se preterali tako kar se tiče treningov kot tudi ukvarjanje s problemi vseh okoli vas – in še v službi odpravljali delo namesto drugih. Idealno bi bilo, da si vzamete dan ali dva na off in se pocrkljate s sprehodi (pozabite ma intenzivne treninge za kak teden), kopelmi z eteričnimi olji in magnezijevo soljo in masažo. Morate tudi napolniti baterije.

Sporočilo tedna: Izobesite napis “ne moti”.

Strelka

O čem sanjate, draga Strelkica? Sezona Ovna vas je spravila nazaj v stik z užitkom in vsem vročim, kar se tiče ljubezenskega področja. Sedaj je vaša naloga, da to tudi redno ohranite v svojem življenju. Nedeljska polna Luna je osvetlila vaše področje ciljev in aspiracij – ste morda na poti, da uresničite svoje cilje, ideale, sanje? Ali se še vedno izogibate stvarem, ki si jih želite? Sedaj je pravi čas, da se dobite s prijatelji, jim poveste za svoj načrt in se lotite.

Sporočilo tedna: Preprosto začnite!

Kozoroginja

Nedeljska polna Luna je osvetlila vaš karierni sektor. Kakšne namere ste si postavili oktobra lani in koliko od njih ste jih udejanjili? Če so bili cilji zares v sozvočju z vašimi vrednotami, je sedaj čas, da proslavite svoje dosežke. Če pa niso bili, je sedaj pravi čas, da jih izpustite in odkrijete, česa si dejansko želite. Nehajte se ubijati s stvarmi, ki mislite, da bi jih ‘morali’ delati – dovolite, da vas opazijo zaradi stvari, ki vas dejansko predstavljajo.

Sporočilo tedna: Neuspeh je del potovanja.

Vodnarka

Sezona Ovna skrbi, da ste polno zaposleni. Ne glede na to, ali se sami učite kakih novih znanj preko online predavanj, uvajali otroke v nove fizične aktivnosti ali se silili v bolj zdravo kuhanje – vedno imate dovolj dela. Nedeljska polna Luna vam je ponovno obudila inspiracijo, zato se dogovorite za sestanek z mentorjem ali preverite online tečaje, ki vas še zanimajo. Četudi trenutno ne morete na dolgo potovanje, pa lahko na druge načine razširite obzorja.

Sporočilo tedna: Razširite svoja obzorja.

Ribi

Poznani ste po tem, da imate glavo v oblakih in astrološka napoved za ta teden vas bo že težje ohranjala prizemljene. Nedeljska polna Luna je na plano naplavila stresno finančno situacijo od oktobra lani – le kdaj in kako boste vse poplačali? V ponedeljek se Merkur sreča z Neptunom v vašem znaku, zaradi česar bo vse, kar boste povedali, izpadlo nekako poetično – ali pa zmedeno in nejasno. Četudi bi radi pobegnili finančnim težavam, je čas, da se soočite z njimi, da se ne ponovijo.

Sporočilo tedna: Nič ni gotovo, razen smrti.

Preverite, kaj bo prinesla polna luna 28. marca in kakšne bodo posledice

loading...


1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj