Ovnica

Četudi boste včasih veliko vedeli o določeni zadevi, to ne pomeni, da boste nanjo lažje pravilno odreagirali. Okoli srede in četrtka boste čisto pozabili na delo – edino, kar vas bo zanimalo, bo glasba. Morda bi bilo dobro, da to delite še s kom, saj boste tako hitro našli novega prijatelja. Čez vikend boste polno zaposleni, saj vas bodo obdajale raznolike motnje.

Bikica

V ponedeljek in torek ne komplicirajte po nepotrebnem, saj se boste drugače hitro znašli v neprijetnem argumentu o hipotetičnih dejanjih. Okoli srede in četrtka bodo manjše zadeve prerasle v velike, kar pomeni, da se boste soočili z določenimi izzivi. Edina rešitev je potrpežljivost. Čez vikend bo pomembno, da svoj čas namenite družini in prijateljem, saj vam bodo pomagali pri marsikateri oviri.

Dvojčici

Ni ravno v vaši naravi, da razmišljate toliko vnaprej. Predstava o prihodnosti in življenje v sedanjosti vas bo malce zmedlo. Malce upočasnite svoj tempo in nadaljujte postopoma. Okoli srede in četrtka boste ujeli svoj ritem, poleg tega boste obkroženi z ljudmi, ki vas bodo razumeli. Od petka do nedelje boste naleteli na konflikt z avtoriteto, toda naj to ne vpliva na vaše razpoloženje.

Rakica

V ponedeljek boste polni idej, ki se vam bodo porajale tekom dneva. Poskusite si jih zapomniti čim več, saj vam bodo hitro ušle iz spomina. V torek boste intelektualno še vedno blesteli, v sredo in četrtek pa se bodo zadeve umirile. Svojo pozornost posvetite tudi financam. Od petka do nedelje boste kar prekipevali od svežih zamisli. Poleg tega se bodo vsi okoli vas izjemno zabavali.

Levinja

V ponedeljek in torek boste pravi superheroj. Morda se vam ne bo zdelo tako, toda ostalim se boste prikazali v povsem novi luči. Izjemno predrzni in pogumni. V sredo in četrtek lahko pričakujete manjše težave, saj si boste zadali preveč dela. Nihče ne more opraviti dveh stvari hkrati. To vas bo spravljalo v obup, hkrati pa vas bo simuliralo. Čez vikend si spočijte in umirile svoje nemirne misli.

Devica

Res je, da ne boste nikakršen Einstein, čeprav bodo vaše ideje v ponedeljek in torek podobno pomembne in občudovanja vredne. Zablesteli boste pri podajanju svojih informacij, vsem pa boste pokazali svojo pravo moč. Okoli srede in četrtka s pomočjo intuicije ugotovite, kdo v tem trenutku potrebuje vašo pozornost. Poplačani boste z neizmerno hvaležnostjo. Čez vikend boste doživeli nov uspeh.

Tehtnica

 

V ponedeljek in torek boste imeli vi popoln nadzor. Marsikaj bo odvisno od vašega obnašanja. Da bodo vsi okoli vas srečni, boste morali porabiti veliko več energije, kot ste si predstavljali. Izkoristite to priložnost in nadzorujte svojo usodo. V sredo in četrtek si boste oddahnili, saj vam bodo na pomoč priskočili dobri prijatelji. Od petka do nedelje se bo marsikaj dogajalo.

Škorpijonka

Problemi, ki vas obkrožajo v ponedeljek in torek bodo imeli neprijeten rezultat: odtujitev od vseh ostalih. Do tega bo prišlo, ker so vsi problemi le v vaši glavi! Pogovorite se z nekom, ki mu zaupate. OKoli četrtka bo marsikdo obupaval, ker boste morali narediti tako veliko v tako kratkem času, toda vi boste tisti, ki bo spodbujal ostale in pripeljal zadeve do konca.

Strelka

Trenutno obstaja še ena možnost realnosti, ki je zaenkrat še niste obravnavali. V ponedeljek in torek se posvetite predvsem majhnim podrobnostim. V sredo in četrtek takšni miselni napori ne bodo več potrebni. Predstavila se vam bo najčudovitejša stvar na tem svetu: nekaj, kar si želite že od nekdaj. Ne poskusite vsega nadzorovati. Od petka do nedelje bodite skromni.

Kozoroginja

V ponedeljek in torek boste težko ugotovili, kaj je resnično pomembno, saj se bodo vsi pogovarjali pretežko o oblekah in videzu ostalih. Popolnoma neškodljive zadeve, razen če niste pri volji za poslušanje o takšnih malenkostih. V tem tednu boste hodili po svoji poti, brez ovir in težav. Svojo energije investirajte v stvari, ki vam nekaj pomenijo. Čez vikend je čas za kakšno pustolovščino.

Vodnarka

V ponedeljek in torek boste pripravljeni na pravi pogovor, kar pa ne pomeni, da lahko po svoji volji kritizirate kar ste nekje zasledili in na ves glas izražate svoje mnenje. Bodite obzirni in potrpežljivi. V sredo in četrtek boste poskrbeli, da se bodo vse zadeve izpeljale do konca. Od petka do nedelje pa se boste znašli v središču kaosa, zato se držite poti, ki jih zagotovo poznate.

Ribi

Nekaj se lahko z zagotovostjo reče glede romance in to je, da je nepredvidljiva. V ponedeljek ali torek se boste srečali s spontanostjo romance, ki se lahko razvije v nekaj več ali pa tudi ne. Marsikaj je odvisno od vas in vaše reakcije. V sredo in četrtek boste zaradi tega malce bolj občutljivi kot ponavadi. Čez vikend bodite spontani in impulzivni.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj