Horoskop

Intuitivnost bo ta teden visoka, saj se teden začne z močnim mlajem v škorpijonu. Mlaj je že sam po sebi osvežujoč, a groba povezanost med povzpetniškim Marsom in depresivnim Saturnom bo povzročila, da napredek ne bo mogoč – prej ko slej nas bo nekaj ustavilo. Poleg tega je v mešanici še Uran, zato bodite pripravljeni na nepričakovane zaplete. Nasvet: sedaj vse dobro premislite in načrtujte, v akcijo pa pojdite malce kasneje.

31. oktobra se bo Merkur, ki je tudi v znamenju Škorpijona, ponovno postavil retrogradno – ravno pravi čas za noč čarovnic. Ta, skorajda malce strašljiva naveza, nas bo pripravila do tega, da bomo reflektirali pretekle ljubezni in ljubezenska razočaranja. Potopimo se v globine. Če bo vse skupaj postalo preveč intenzivno, bo malce olajšanja prinesel 1. november, saj se bo planet ljubezni, Venera, premaknila v avanturističnega strelca. Ne glede na to, kako boleči bodo spomini – vseeno se lahko nasmejite, predvsem pa česa naučite iz preteklih napak.

Ovnica

Izgleda, da imate vse pod kontrolo in zaradi tega vas vsi obožujejo. Ne čakajte na pravi trenutek za spremembe. Okoli torka ali srede se počasi umirite. Na stvari poglejte z drugega zornega kota in videli boste, da lahko spremenite svoj odnos, kar lahko vodi v napredek. Od četrtka do sobote bo življenje sladko. Zdaj je čas za uresničitev vaših ciljev v zvezi z delom in s prijatelji. V nedeljo boste naleteli na skrivnost, ki jo morate raziskati.

Bikica

Čeprav vam postavljanje ni v navadi, lahko v ponedeljek vsem pokažete svoje sposobnosti. Od torka do četrtka boste blesteli pri vzpostavljanju reda, v službi ali v vašem osebnem življenju. Bodite previdni z ljudmi, ki ste jih komaj spoznali – nekdo izmed njih v rokah drži ključ, ki ga iščete. Okoli petka boste spoznali nove obraze. Pri tem ne pozabite svojih vrednot in spoznajte njihove, pri čemer ne bodite preveč agresivni. Ne bojte se reči ne.

Dvojčici

Čeprav se boste vi šalili, ste prepričani, da to vedo tudi ostali? Bodite jasni, še posebej pri uporabi elektronske pošte, saj si jo lahko vsak interpretira po svoje. Od torka do četrtka bo izjemno vlogo igrala doslednost, prav tako pa vse dvakrat preverite. Ob koncu četrtka boste obujali spomine na dobre stare čase. Čez vikend se prepustite toku, ki vas bo ponesel novim dogodivščinam naproti. Prav tako ne oklevajte pri zadevah, povezanih z ljubeznijo!

Rakica

V ponedeljek bo bolje, če si namesto sovražnika poiščete zaveznika. Vse bo odvisno od vašega obnašanja. V vsakem izmed nas se skriva nekaj dobrega, kar se bo odražalo v svetu okoli torka. Takrat lahko pričakujete finančne bonuse in celo napredek v svojem ljubezenskem življenju. Okoli petka ali sobote si vzemite nekaj časa zase in poskrbite za svoje zdravje. V nedeljo bo prisotna nekakšna napetost. Glede česa ste najbolj strastni?

Levinja

V začetku tedna bo določena zadeva zahtevala vašo popolno pozornost, zato bodite pripravljeni. Od torka do četrtka bodite selektivni. Posvetite se projektom, ki jih boste zanesljivo dokončali, prav tako pa se družite le z ljudmi, s katerimi se najbolje razumete. Okoli petka in sobote boste nenavadno razumevajoči, zato je pravi čas za sklepanje novih zvez, še posebej  v romantičnem smislu. V nedeljo si privoščite počitek, saj ga nujno potrebujete!

Devica

Čeprav ste po naravi zelo sočutni, se v ponedeljek malce zadržite. Živeti morate tudi svoje življenje! Od torka do četrtka boste precej analitični, zato je to pravi čas, da si pripravite načrt za prihodnost ali pa preverite stanje svojih financ. Glede osebnih zadev pa bodite izjemno previdni. Najbolje bo, če boste okoli petka ali sobote odšli naravnost k viru, kar lahko vodi v sklepanje novih dogovorov. V nedeljo se izogibajte aktivnostim in si vzemite nekaj časa za premislek.

Tehtnica

 

V začetku tedna se vaše potrebe ne bodo skladale s potrebami nekoga drugega. Res pa je, da obstaja rešitev, ki bo zadovoljila oba. Vse, kar morate narediti, je, da jo poiščete. Od četrtka naprej se boste srečevali s prelomljenimi obljubami. Srečanje z nekom, ki ima popolnoma drugačen pogled na svet kot vi, lahko v vodi v zelo zanimiv pogovor. Odprite se! V nedeljo lahko načrtujete nekaj posebnega, saj vam zvezde narekujejo, da se končno umirite.

Škorpijonka

Čeprav je včasih dobro deliti skrivnosti z ostalimi, pa v ponedeljek temu ne bo tako. Sedaj bodo najbolj pomembne meje. Okoli torka ali srede se vam bo vaš trud izplačal, saj boste odkrili nekaj zanimivega. Poiščite dejstva, toda ne pozabite, da so tudi čustva izjemno pomembna. Okoli petka ali sobote se izzivov pogumno lotite. Ne pozabite si vzeti nekaj časa za počitek in razmišljanje. V nedeljo se pogovorite s prijateljem, ki skriva pomemben namig.

Strelka

V ponedeljek se spomnite na nekoga, ki je zelo daleč. Stopite v stik z njim, naredite načrt – zvezde vam bodo pomagale! Okoli torka ali srede se boste morali potruditi in se nekomu izogniti, verjetno nekomu z veliko avtoritete. Do petka se boste ponovno počutili čudovito. Dobri ste z besedami, zato izrazite svoje upe, ponudbo in čustva. Rezultat bo obilica smeha. V nedeljo boste v sanjah videli nekaj pomembnega.

Kozoroginja

Ponedeljek bo zelo stresen, zato storite kaj, kar vas bo zagotovo pomirilo. Okoli torka ali srede vam bodo zvezde poslale nove možnosti za vse možne izboljšave. Zbirajte informacije, učite se novih stvari, naredite načrte za kariero in družabno življenje in izplačalo se vam bo. Odločitve sprejmite zdaj, saj bodo vaše misli okoli petka malce zamegljene. V nedeljo boste spet tako čudoviti, kot znate biti le vi.

Vodnarka

V ponedeljek bo predvsem cenjeno ekipno delo. Od torka dalje boste samozadosti in precej družabni – naredite si načrt, ki vključuje ta dva elementa in rahlo spremenite svojo delovno rutino. (Bonus: nekdo vam bo povedal nekaj, kar vam bo koristilo.) Od četrtka do sobote boste polni energije. Prav tako pa boste precej spogledljivi, zato pazite, kam usmerjate svoje čare! V zahvalo vesolju naredite v nedeljo nekaj nesebičnega.

Ribi

V ponedeljek se pripravite na motnje. Poskusite jih sprejeti z nasmehom, četudi se boste morali pretvarjati. Zvezde bodo opravile svoje delo okoli torka ali srede, s tem ko bodo ustvarile okolje za pospeševanje uspešnosti – v službi, v zvezah in v razumevanju vašega sveta. Prav tako je pomembno zdravje, zato bodite aktivni! Ne ustvarite si prenatrpanega urnika, saj ste samo ena oseba, dan pa ima omejeno številko ur!

PREBERITE TUDI: Tega o ljudeh, rojenih v znamenju škorpijona, zagotovo niste vedeli

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj