Merkur je v nedeljo, 27. marca, vstopil v znamenje Ovna, kjer ta komunikacijski planet ne prizanaša nikomur in daje prednost odkritosti in ostrim mnenjem. Shakespeare (rojen z Merkurjem v Ovnu) je zapisal: “Predvsem pa to: samemu sebi bodi zvest,” zato lahko pričakujemo, da bo vsakdo povedal svoje mnenje. Pripravite se na vroča mnenja!

Nato se v ponedeljek, 28. marca, Venera sreča s Saturnom. To je vidik zavezanosti in zrelih odločitev v odnosih, s čimer se konča tudi Venerina dolga ujetost med slabima fantoma Marsom in Saturnom. Odslej bodo vse stvari, povezane z ljubeznijo, denarjem in lepoto, postale manj naporne. Končno!

Za konec tedna, v petek, 1. aprila, nastopi Mlaj v Ovnu. Novo lunino obdobje je namenjeno postavljanju ciljev in sajenju semen, tokratno pa spremlja trenutek duševne jasnosti, saj se Merkur v soboto sreča s Soncem.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Ovna: Lady Gaga, Paul Rudd, Pharrell Williams, Matthew Broderick, Reese Witherspoon, Jessica Chastain, Elton John, Keira Knightley, Steven Tyler, Mariah Carey, Celine Dion, Ewan McGregor, Eddie Murphy, Robert Downey Jr., Russell Crowe, Jackie Chan, Robin Wright, Dennis Quaid, Kristen Stewart, Elle Fanning, Mandy Moore, Shannen Doherty, Sarah Michelle Gellar, Emma Watson, Emma Thompson, Jennifer Garner, Kourtney Kardashian, Ashley Judd, Keri Russell, Sarah Jessica Parker, Leslie Mann, Diana Ross, Fergie, Patricia Arquette, Cynthia Nixon, Seth Rogen, Rooney Mara, Kate Hudson.

Ovnica

Merkur končno zapusti vaš nezavedni sektor in v nedeljo, 27. marca, vstopi v vaše znamenje, s čimer se začne vaše obdobje brez sramu. Ni vam več treba ugibati o vsem, kar rečete. Dovolite, da se sliši vaše mnenje! Nato je 1. aprila Mlaj v vašem znamenju čudovit trenutek za preverjanje vaše skrbi zase. Ali dovolj počivate? Pijete dovolj vode? Ali je čas, da zamenjate serume, ki že od leta 2019 ležijo v vašem predalu? Izberite tisto, zaradi česar se počutite dobro.

Sporočilo tedna: Prihajam iz svoje kletke.

Bikica

V tem tednu se končno spet počutite spet vi, saj se Venera v ponedeljek premakne mimo Saturna. Ta vidik vas spodbuja, da se posvetite strukturi in se umaknete s poti, ki vodijo le v kaos. Ker se vse dogajanje v Ovnu ta teden, vključno z Mlajem v petek, dogaja v vašem nezavednem sektorju, je pomembno, da se ponovno uravnovesite pod lastnimi pogoji. Kakšna videnja se vam porajajo v meditaciji ali v sanjah? Bodite pozorni in si vse to zapišite.

Sporočilo za tedna: Mantra tega tedna: “Poznam samega sebe.”

Dvojčici

Vaš družabni koledar se ta teden hitro polni, saj se je vaš vladajoči planet Merkur v nedeljo premaknil v drznega Ovna. Letos ste se veliko časa posvečali svojim kariernim ciljem, zdaj pa je čas, da se bolj povežete s tistimi, ki bodo podpirali vaša prizadevanja. Mlaj v Ovnu v petek je priložnost, da si zastavite namene glede tega, kako želite v prihodnjem letu gojiti skupnost. Če vas zanima, ali bi začeli izdajati glasilo ali se vključili v lokalno prostovoljno delo, je zdaj pravi čas!

Sporočilo tedna: Svoje dneve napolnim s tem, kar me navdihuje.

Rakica

Ne bodite presenečeni, če vas bodo ta teden prosili za improvizirano predstavitev v službi ali poročni govor v zadnjem trenutku, saj se je Merkur v nedeljo preselil v znamenje Ovna in vaš sektor javne podobe. To, kar boste povedali, bo imelo velik vpliv! Mlaj v Ovnu v petek je priložnost, da si zastavite cilje za svojo kariero in ugled v prihodnjem letu. Kaj želite doseči in kako si lahko na tej poti privoščite več odmorov? Počitek je uspeh.

Sporočilo tedna: Vodim samozavestno.

Levinja

Ko se Venera v ponedeljek premakne mimo Saturna v vaši hiši odnosov, lahko naredite korak nazaj in ocenite vse obveznosti, ki ste jih sprejeli v tem letu. Ali ste se pripravili na uspeh ali na pretirano raztegovanje? Kdo si resnično zasluži vaš čas? Mlaj v Ovnu v petek vas vabi, da dajte prednost svojim sanjam in dolgoročnim ciljem. Poskrbite, da se boste povezali z ljudmi in organizacijami, ki si želijo, da bi se povzpeli. Vsi si ne zaslužijo vašega sijaja.

Sporočilo tedna: Moja ljubezen je dragocen vir.

Devica

Vaš vladajoči planet Merkur je v nedeljo, 27. marca, vstopil v znamenje Ovna in vas spodbuja, da si podrobno ogledate svoje skupne vire. Zdaj je čas, da naredite načrt plačila dolgov, preverite drobni tisk vseh ugodnosti v službi ali pa končno odpravite nekatera neravnovesja moči (na primer vse tiste davke za nazaj). V petek je Mlaj v Ovnu priložnost, da na novo začnete s sodelovanjem in tudi z odnosom do bogastva. Prehajate iz miselnosti pomanjkanja v obdobje obilja.

Sporočilo tedna: Naredim prostor za tisto, zaradi česar se počutim podprtega.

Tehtnica

 

Ljubezenske zadeve in zmenki, ki vas že od začetka leta vežejo, se končno razpletejo, ko se bo v ponedeljek Venera srečala s Saturnom. Vaš pristop k ljubezni in spolnosti ni vsem všeč, vendar se počutite zelo samozavestni, ker si ljudje želijo to, kar imate vi. Mlaj v Ovnu v petek pomeni ugoden trenutek za nov začetek v vaših odnosih. Čas je, da se obkrožite z ljubeznijo. To je tudi odličen trenutek, da svoje najbližje zaupnike prosite za nasvet.

Sporočilo tedna: Izbiram ljubezen, ki raste.

Škorpijonka

Če čutite pomanjkanje motivacije, je ta teden vaša priložnost, da se vrnete k delu! Merkur se je v nedeljo preselil v vaš sektor vsakdanjega dela in vas spodbuja, da se lotite nekaterih življenjskih opravil ali se vrnete k strožji vadbeni rutini. Nato bo 1. aprila Mlaj v Ovnu ugoden trenutek, da spremenite svoj dnevni urnik. Če vam ne bi bilo treba upoštevati koledarja nikogar drugega, kako bi razporedili svoje dneve? Začnite od tam in poglejte, kaj se bo zgodilo.

Sporočilo tedna: Nihče me ne more ustaviti, ko sem v svojem toku.

Strelka

Vse delo in nič zabave je recept za izgorelost, zato astrologija tega tedna želi, da se sprostite in se bolj zabavate. Ne glede na to, ali se igrate zunaj z otroki, se vračate k najljubšemu hobiju ali se prvič po rojstvu najmlajšega pridružite prijateljem v baru – osredotočite se na to, da počnete točno to, kar si želite. Mlaj v Ovnu v petek je tu, da oživi vašega notranjega otroka. Poskusite narediti nekaj, na kar bi bila mlajša različica vašega otroka ponosna.

Sporočilo tedna: Osredotočen sem na zabavo.

Kozoroginja

Se toliko trudite, da bi na vse naredili vtis, da ste pozabili, kaj je zares pomembno? Ko se Venera v ponedeljek sreča s Saturnom v vašem denarnem sektorju, spoznate, da ne morete več zanemarjati svojih osnovnih potreb. Čas je, da ponovno vzpostavite stik s svojimi koreninami. Mlaj v Ovnu, ki bo nastopil v petek, si privoščite kot zabavo ob ogrevanju hiše. Pospravite dnevno sobo in povabite najboljše prijatelje na prigrizek in čaj.

Sporočilo za tedna: Svoje življenje gradim na trdnih temeljih.

Vodnarka

Ko se lepotni planet Venera v ponedeljek v vašem znamenju sreča s Saturnom, začutite potrebo po spremembi pričeske, sloga ali izražanja, da bi vas drugi jemali bolj resno. Morda je že čas, da spremenite frizuro, podarite nekaj starih majic in investirate v brezčasen suknjič. Nato vas bo Mlaj v petek spodbudil, da ponastavite svojo komunikacijo. Ste se prepustili ljudem, ki vam jemljejo energijo? Postavite meje. Privoščite si kavo pri svojem najljubšem natakarju, medtem ko čistite stike in iščete notranji mir.

Sporočilo za tedna: Ko se bom sama jemala resno, me bodo tudi vsi drugi.

Ribi

V zadnjih nekaj tednih si postavljate težka vprašanja o tem, kaj je vredno dolgoročne zaveze. Čedalje bolje znate določiti svoje meje in izločiti tisto, zaradi česar se počutite manjvredni. Mlaj v Ovnu, ki bo v petek, pade v vaš denarni sektor in prinaša nov začetek za vaše finance. Namesto da bi se preveč ukvarjali s tem, kako boste v naslednjem letu dosegli svoje finančne cilje, si raje predstavljajte svet, v katerem imate dovolj. Če si to lahko predstavljate, boste sčasoma prišli tja.

Sporočilo za tedna: Imam vse potrebno.

PREBERITE TUDI: 3 znaki zodiaka, ki bodo letos verjetno obogateli

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj