Astrologija tega tedna je polna prijetnih prehodov, ki se osredotočajo na čudovit Mlaj v Ribah, ki nastopi v sredo, 2. marca. Novo lunino obdobje je čas za osredotočanje in postavljanje namer, tokratno pa se bo zgodilo skupaj z obilnim Jupitrom, ki nas spodbuja, da se odločimo za veliko stvar ali pa odnehamo.

To je odličen čas za pozitivne, preproste spremembe, ki bodo resnično izboljšale kakovost našega življenja. Sonce bo v soboto naredilo natančen spoj z Jupitrom, kar nam bo prineslo kolektivno okrepitev ega in ponovno kalibracijo samopodobe. Sonce-Jupiter je močna kombinacija.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Rib: Steve Jobs, Sharon Stone, Javier Bardem, Drew Barrymore, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Rihanna, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Justin Bieber, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Michael Caine, Rachel Weisz, Glenn Close, Adam Levine, Elliot Page, Aaron Eckhart, Liza Minelli.

Ovnica

Mlaj v Ribah v sredo pade v vaš nezavedni sektor, zato si vzemite nekaj časa, da se odklopite in umaknete v lastno domišljijo. V službi, za vašo kariero in v skupnosti je treba še veliko postoriti, vendar najboljše ideje ne pridejo na dan, ko ste pod stresom. Briljantnost pride, ko si privoščite sproščujočo kopel ali greste na dolg, meditativen sprehod. Težki pogovori s strankami in preigravanje moči s sodelavci vas lahko ta teden razočarajo, zato se osredotočite na to, da ohranite jasen um.

Sporočilo tedna: Najboljše ideje dobim, ko se počutim udobno v svojem svetu.

Bikica

Mlaj v Ribah v sredo bo prinesel ugoden trenutek za sklepanje novih prijateljstev, navezovanje novih stikov in večjo vključenost v skupnost. Mreže, ki jih gradite zdaj, niso začasne, temveč naj bi vas ponesle skozi naslednje poglavje vašega življenja. Verjemite, da so ta prijateljstva ustvarjena za dolgo in da bo velikodušnost, ki jo čutite zdaj, tu ostala! Ta teden je tudi idealen čas, da si povrnete svojo moč. Ko boste verjeli vase, ne boste dvomili tudi ko bodo drugi verjeli v vas.

Sporočilo za tedna: Privlačim odličnost, ker sem odličen.

Dvojčici

Mlaj v Ribah v sredo pomeni obetaven nov začetek za vašo kariero in ugled. Ne glede na to, ali začenjate z iskanjem zaposlitve, ustvarjate majhno podjetje iz svojega popoldanskega dela ali napovedujete upokojitev – vse, kar boste ta teden poslali v svet, bo sprejeto z navdušenjem. Ko boste sprejeli to novo obdobje svojega javnega življenja, se vam bodo morda pridružili poslovni partnerji, sodelavci in pokrovitelji, ki bodo podprli vaša prizadevanja. Čeprav boste morali skrbno pretehtati vsa posojila, naložbe ali usluge; veliko teh ponudb je težko zavrniti.

Sporočilo tedna: Vredno me je podpirati.

Rakica

Ne glede na to, ali ste samski ali poročeni – zadnjih nekaj mesecev je v vaših najtesnejših odnosih sprožilo marsikatero dramo. Če ste nevezani, se lahko počutite razočarani tudi zaradi pomanjkanja sožitja. Mlaj v Ribah v sredo vam ponuja čiste roke za postavljanje ciljev, razglabljanje o svojih sanjah in širjenje zamisli. Karkoli začnete zdaj, je nekaj, po čemer boste dolgoročno prepoznani. Čeprav je danes to le šepet, bodo te misli sčasoma postale divji ropot.

Sporočilo tedna: Svet je pripravljen sprejeti moje darove.

Levinja

Obdobje Rib v vas, Levinja, običajno vzbudi intenzivna čustva. Ta sezona osvetljuje enega od temnih delov vaše karte, ki se ukvarja z dolgovi, izgubo in dinamiko moči vseh vrst. Ob Mlaju v Ribak, ki bo v sredo, boste občutili tako upanje za nova sodelovanja kot tudi depresijo zaradi povezav, ki so se nedavno končale. Čeprav je to težko, boste našli izpolnitev in zadovoljstvo, če se boste s temi občutki sprijaznili, namesto da bi jih poskušali intelektualizirati ali odpisati.

Sporočilo tedna: Nisem moja čustva, vendar jih moram čutiti.

Devica

Če iščete ljubimca, poslovnega partnerja ali pridno delavko na novem delovnem mestu, je Mlaj v Ribah v sredo ugoden trenutek za utrditev odnosa. Če ste že zaročeni, je to tudi odličen čas, da se partnerju odprete in postanete še bolj intimni kot ste. Prenašalec sporočil Merkur se istega dne sreča s Saturnom v vašem sektorju vsakdanjega dela in vas opomni, da je v vsaki zvezi najpomembnejše, da se vsak dan posvečata eden drugemu.

Sporočilo tedna: Moji odnosi so moja odgovornost.

Tehtnica

 

Morda se sploh ne spomnite časa, preden ste vstopili v to stanje preobrata in prekalibracije odnosov, ki se je začelo že v začetku novembra (in bodimo realni, v resnici traja že leta, če ne celo celo desetletje). Porabiti čas za ocenjevanje svojih temeljev, soočanje z družino in oddaljevanje od težavnih prijateljev ni bilo lahko. Toda Mlaj v Ribah, ki nastopi v sredo, vam omogoča, da svoja prizadevanja preusmerite v gradnjo zdravih rutin. Disciplina je morda tisto, kar ste ves ta čas iskali.

Sporočilo tedna: Življenje se začne z doslednostjo.

Škorpijonka

Kot nekdo, ki je preprosto ustvarjen, da gre v globino, vas je zadnjih nekaj tednov izzvalo, da ustvarite bolj zdrave meje. Niso vsi v vaši družini, v vašem skupinskem klepetu ali v vaši mreži prostovoljcev vredni vaše pretirane odkritosti. Naj Mlaj v Ribah, ki bo v sredo, v vaše življenje ponovno razlije obilno veselje. Načrtujte romantične zmenke z ljubimcem, kupite vstopnico za ogled svoje najljubše glasbene skupine ali pa zapravite za nove kuhinjske pripomočke, da boste doma pripravili svoj najljubši obrok iz restavracije. Delati, kar si želite, ni sebično, ampak je svoboda.

Sporočilo tedna: Posvetim se tistemu, kar me napolni.

Strelka

Letos ste imeli veliko sreče, ko je šlo za vaš dom – kdo bi vedel, da lahko najdete sanjsko stanovanje v sanjski soseski za sanjsko ceno? Toda ker se je vse tako hitro in drastično spreminjalo, niste imeli veliko časa, da bi uživali v novo pridobljenem obilju. Mlaj v sredo vam omogoča, da končno položite noge na tla in se sprostite. Ta teden si rezervirajte dan ali dva, da ne boste počeli nič drugega kot uživali v svojem prostoru.

Sporočilo tedna: Moj dom je moje svetišče.

Kozoroginja

Čeprav vam ta teden prinaša veliko priložnosti, se boste morda počutili bolj preobremenjeni kot polni energije. Kje začeti, ko pa so vse možnosti tako dobre? Čeprav je to prijetna težava, je še vedno težava. Namesto da bi vas to še bolj razočaralo, se odpravite na dolg sprehod po okolici, da si zbistrite glavo. Mlaj v Ribah, ki nastopi v sredo, vas spodbuja, da v svoji neposredni okolici poiščete lepoto in bogastvo. Vsrkajte jo, dokler jo lahko.

Sporočilo za tedna: V preprostosti najdem mir.

Vodnarka

Mlaj v Ribah v sredo prinaša obilje povsod naokoli, vi pa boste morda dobili nekaj pravega denarja v banki. Ker se na isti dan v vašem znamenju srečata glasnik Merkur in marljivi Saturn, je sporočilo jasno: ko gre za posojila, naložbe in skupne finance, se ne smete več igrati. Nov začetek, po katerem hrepenite, lahko prinese prekinitev vezi s partnerji, ki izčrpavajo vaše duševne in materialne vire. Ko daste prednost lastnemu bogastvu in sreči, se vaše premoženje začne povečevati.

Sporočilo za tedna: To sem si zaslužil.

Ribi

Leto 2022 je za vas, Ribe, prineslo že veliko blagoslovov, zaradi Mlaja v sredo pa je vaš sijaj nesporen. Ta teden si vzemite ves čas, ki ga potrebujete, in poskrbite za svoje telo kot za svetinjo, kakršna je. Pojdite na manikiro in/ali pedikuro in si med obiskom salona rezervirajte vlažilno nego obraza. V tem tednu ste polni karizme in zlahka izkoristite moč privlačnosti, zato se ne sramujte izpostaviti. Spustite si lase in pokažite svoj najboljši obraz.

Sporočilo za tedna: Pred vsem drugim moram narediti prostor zase.

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj