Horoskop

Ta teden bo ključna komunikacija, a teden, ki je pred vami, bo noro naporen in kaotičen – in to je milo rečeno. K rasti in napredku usmerjeni Jupiter in sladka, nežna Venera se bosta v ponedeljek, 27. julija povezala s fantastičnim Neptunom, kar bo spodbudilo kolektivne sanje in osebne iluzije.

Venera se bo zoperstavila Neptunu, medtem ko se bo isti dan občutljivi Merkur v Raku zoperstavil agresivnemu Marsu v Ovnu, kar pomeni, da bodo ostri jeziki in konflikti neizogibni. Vsi aspekti namreč prinašajo na površje teme in stvari, ki ste se jim celo leto skušali izogniti.

Potem, ko bo že v ponedeljek vse priplavalo na površje, se bo razkritje nadaljevalo, ko se bo Merkur povezal z Jupitrom, nato transformacijskim Plutonom od četrtka, 30. julija do sobote, 1. avgusta. Tako ustne kot tudi pisne konfrontacije bodo tako v prihajajočem tednu neizogibne, zato vam poskus zadrževanja ne bo prav nič pomagal. Ne boste imeli druge izbire kot da zaupate svoji intuiciji.

Ovnica

Ni vam potrebno sprejeti prve možnosti, ki se vam bo ponudila, pa naj gre za ponudbo za delo ali karkoli drugega. Imeli boste dovolj časa, da se dobro razgledate. V torek upočasnite svoj tempo, naj se vam ne mudi. Najbolj srečni boste v sredo in četrtek, kar se bo nadaljevalo tudi v petek. Čez vikend se poglobite v svoja čustva, nato pa jih delite z vam priljubljeno osebo.

Bikica

Včasih je čisto dobro, da se znajdete na vodilnem položaju. Tisti bolj sramežljivi bodo prav veseli, da vam bodo lahko sledili. Do nekje srede boste izjemno aktivni, okoli četrtka pa boste naleteli na marsikatero oviro. Tudi to ni tako slabo, saj se boste lahko na tak način izkazali. V petek in soboto bo komunikacija igrala pomembno vlogo, zato bodite še posebej pozorni.

Dvojčici

Res je, da ste izjemno nadarjeni, toda kljub temu vam je včasih težko. Tako bo tudi v ponedeljek, ko vas bo vsi gledali malce postrani in vas spravljali v slabo voljo. Ljudem pokažite, da ste tolerantni in zagotovo se vam bo izplačalo. V sredo in četrtek boste precej čustveni, zato premislite, preden spregovorite in ničesar ne jemljite preveč osebno. V petek in soboto boste z lahkoto očarali kogarkoli.

Rakica

V ponedeljek boste čustveno močno vplivali na ljudi okoli vas, toda vi se raje kot čustvom posvetite idejam. Razumskost je sedaj ključnega pomena. V sredo in četrtek se vprašajte, če je vaš tempo morda prehiter ali prepočasen. Od petka dalje boste predvsem zadovoljni z vsem, kar vam bo ponudilo življenje. Prihodnost ni niti približno tako zanimiva kot sedanjost!

Levinja

V začetku delovnega tedna boste malce prestrašeni, kar vas bo oviralo pri opravljanju dela. V mislih imate točno določeno zadevo. Gre za družinske probleme? Težave v službi? Čimprej se seznanite s problemom, saj se ga boste tako najlažje rešili. Čez vikend boste zelo zaposleni, zato boste težko premišljevali o pomembnih zadevah. Potrudite se in si vzemite čas, saj se boste kasneje počutili mnogo bolje.

Devica

Dolgo se že niste igrali na otroškem igrišču – zakaj ne bi ponovno poskusili? Ko boste šli mimo kakšnega, si privoščite malce užitka in se sprostite. Energija iz otroštva vas bo spremljala cel teden, zato se ji preprosto prepustite. Okoli srede in četrtka se osredotočite na podrobnosti, od sobote dalje pa so na vrsti večje ideje. V nedeljo si vzemite čas samo zase in ne pustite, da bi vas karkoli zmotilo.

Tehtnica

 

V začetku tedna boste v središču pozornosti vi in še nekdo, ki vam ogromno pomeni. Ne glede na to, ali sta povezana preko dela ali romantično, nihče vaju ne bo mogel ločiti. V sredini tedna se bo vse vrtelo okoli lepote, ki jo boste ugledali v ostalih. Proti koncu tedna bodo v zraku harmonija, prijateljstvo in dobrodelnost. Trudili se boste ustrezati vašim lastnim pogojem, kar je vedno dobro.

Škorpijonka

V začetku tedna naj bo vaša glavna skrb vaše zdravje. Pazite na zdravo prehrano, poleg tega pa se tudi rekreirajte, saj vam bo aktivnost izjemno dobro koristila. Poleg koristi za vaše zdravje, se boste na ta način tudi izognili nekaterim konfliktom, ki vas bodo obkrožali, saj boste bolj mirni in sproščeni. Proti vikendu se posvetite denarju in vsem zadevam, ki so z njim povezane, saj vas lahko hitro malce zanese.

Strelka

V začetku tedna se boste morali za vsak kos, ki ga boste želeli, boriti. Nič vam ne bo dano, poleg tega pa bodo sredstva zelo omejena. V torek bo med vašimi sodelavci nekakšna napetost, ki jo lahko sprostite, če se resnično potrudite. Proti koncu tedna se boste vsi bolje razumeli, zaradi česar bo delo bolj zanimivo. Čez vikend se združite z določeno osebo in zagotovo bosta neustavljiva.

Kozoroginja

Pravzaprav sploh ni pomembno, kaj počnete v začetku tedna, v vsakem primeru se boste imeli čudovito. Šalili se boste na račun česarkoli, tudi na račun novih poznanstev. V sredini tedna se bo pokazala vaša trma, toda zavedajte se, da ta lastnost ni ena vaših boljših. V petek se pogovorite z dobrim prijateljem, ki bo malce spremenil vaš pogled na svet. Čez vikend se sprostite in uživajte.

Vodnarka

Nov projekt ni vedno najboljša rešitev za star problem. S tem si boste le ustvarili še več dela. V začetku tedna se s sodelavci ne boste preveč razumeli, kar bo malce kompliciralo vaše delo. Od sredine tedna do petka bodo v ospredju vaši prijatelji, ki vas bodo naravnost oboževali. Čez vikend se držite zase, morda lahko storite nekaj koristnega kar v udobju svojega doma.

Ribi

Kdo se bo postavil v ospredje, če se vi ne boste? Obkroženi ste z inteligentnimi ljudmi, ki potrebujejo nekoga, ki jim bo za zgled. Zagotovo boste kos nalogi in marsikoga boste uspešno navdihnili. Okoli srede in četrtka se bo pokazalo, da ta naloga ni preveč lahka, toda z mirnimi živci boste premostili vse ovire. Čez vikend boste spoznali nove ljudi, s katerimi se boste lahko resnično pogovarjali.

Kako je biti v razmerju z levom/levinjo?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj