Horoskop

Januar se bliža koncu in za mnoge je bil začetek 2020 izjemno težak. Sprejeti je bilo treba nekatere težke odločitve in čeprav trud ni bil zaman, vas je izčrpalo. Zatorej bo teden, ki je pred vami, toliko bolj blagodejen, saj se bosta srečala Venera in Neptun in njun nežen, čustven objem bo še bolj strasten zaradi povezave z Marsom. To je idealna priložnost, da izpustite bolečino in se premaknete naprej s prijaznostjo, ljubeznijo, sočutjem in toplino.

Če ste med tistimi, ki jih neprestano skrbi prihodnost, naj vas pomirimo: čas je, da pustite skrbi za sabo in se prepustite astrološkim napovedim. Medtem, ko vsak dan prinese nove priložnosti, presenečenja in boje, pa imate hkrati vsakič znova priložnost popraviti vse, s čimer niste zadovoljni.

Ovnica

V ponedeljek in torek bodo vaše komunikacijske sposobnosti malce slabe, še posebej, ko bo šlo za zadeve, povezane z vašo družino. Morda bi bilo bolje, če za spremembo pošljete kakšen email – a previdno, saj se pisano lahko še bolj narobe razume! V sredini tedna se boste posvetili romanci, zaradi česar se boste veliko lažje izražali. Sedaj je pravi čas, da vsem poveste, kaj si dejansko mislite. Iskrenost se vedno obrestuje. Proti koncu tedna se posvetite le sebi in svojemu dobremu počutju.

Bikica

S prisotnostjo romantike je vse lepše, mar ne? Glasba zveni lepše, umetnost je bolj zanimiva; trava bolj zelena in dnevi lepši. V začetku tedna se bo vse vrtelo okoli ljubezni – izkoristite te čudovite dni! Vaše finance predstavljalo neskončne možnosti, a okoli srede se bo stanje spremenilo, saj se boste primorani ukvarjati z dolgočasnimi zadevami. Močno vas bo mikala lenoba, toda ne vdajte se. Čez vikend se bo marsikaj dogajalo, zato bodite previdni in svojih čustev ne delite s komerkoli!

Dvojčici

V začetku tedna bo najbolje, če boste podrobnosti malce zanemarili, saj boste sicer preobremenjeni, kar ne bo koristilo prav nikomur. V ponedeljek in torek si za vse vzamite toliko časa, kot ga potrebujete, toda ne pretiravajte. V sredini tedna boste pokazali svoje dobre namene, kar bodo mnogi močno cenili. Proti koncu tedna boste potrebovali krajši počitek, zato si privoščite konkretno rzvajanje in čas samo zase.

Rakica

Čeprav si še tako želite ukrepati, bo tokrat bolje, da počakate nekaj časa in se šele po temeljitem premisleku odločite, kako naprej. Včasih izrekanje svojega mnenja niti ni primerno, zato ga tokrat raje zadržite zase. V sredini tedna vam bo nekdo vrnil uslugo, kar lahko vodi tudi v nekaj več. Bodite pozorni in hitro odreagirajte. Proti koncu tedna se ne podredite svojim nadrejenim, saj boste le tako zablesteli v vsej svoji veličini.

Levinja

Sedaj se lahko posvetite vsem stvarem, ki vas motijo, saj se ne bodo spremenile same od sebe. Čeprav se ne bodo vsi strinjali z vašim pogledom na stvari, vztrajajte in izplačalo se vam bo. Točno veste, kdaj imate prav. Okoli srede in četrtka vas bo znanec popeljal na pravo pot, po kateri boste nadaljevali svoje življenje. Čez vikend boste polno zaposleni, zato poskrbite za primerno prehrano in dovolj spanca!

Devica

V začetku tedna vas bo presenetil klic osebe iz vaše preteklosti. Morda vas bo malce vrgel iz tira, zato se nanj pripravite in nanj primerno odreagirajte. Ne pustite čustvom, da vas zanesejo predaleč – preteklost je le preteklost. V sredini tedna se nič ne odločite v naglici, ampak si raje vzemite dovolj časa za tehten premislek. Čez vikend bo v osredju vaše delo, toda kljub temu si vzemite čas tudi za prijatelje in družino.

Tehtnica

 

V ponedeljek in torek vas bodo vsi po vrsti spravljali ob živce, toda zakaj bi jim to dovolili? O svojih čustvih odločate sami, zato svoje pridige tohkrat prihranite za kdaj drugič. Sedaj nikakor ni pravi čas za kakšrnokoli dramo. V sredini tedna vas bodo vsi oboževali z vseh strani, kar lahko slabo vpliva na vaš ego. Ohranite trezno glavo in pri ničemer ne pretiravajte. Čez vikend se posvetite svojim sanjam in željam.

Škorpijonka

V ponedeljek boste prejeli nove informacije, ki bodo popolnoma spremenile vaš pogled na svojo situacijo in življenje. Sedaj lahko načrtujete, saj končno veste, kam ste namenjeni! Okoli torka in srede boste potrebovali uslugo. Ne bojte se vprašati, saj vam jo je marsikdo pripravljen ponuditi. Vsega pač ne zmoremo sami! Čez vikend boste našli rešitev za svoj problem, tako, da se vam obeta veselo praznovanje.

Strelka

V začetku tedna boste nekaj čisto posebnega, saj vam nihče ne bo mogel zameriti ali se vam upreti. Vaša energija bo vsekakor izjemno pozitivna, kar bo marsikdo tudi opazil. Okoli srede in četrtka vas bo nekdo zelo potreboval. Zavedajte se, da je včasih dovolj, da le pozorno prisluhnemo. Proti koncu tedna boste izjemno družabni, tako, da vam zabave ne bo manjkalo. Za malce miru pa se umaknite in si privoščite trenutek le zase.

Kozoroginja

V ponedeljek bodo vaši možgani potrebovali nekaj, da se zamotijo, zato se lotite pospravljanja hiše ali intenzivnega čiščenja avta. Ugotovili boste, da je to koristno za več kot le eno stvar. V sredini tedna si lahko zadate nov cilj, toda bodite previdni, saj vas na poti čakajo nove prepreke. Naj vas ne zaustavijo, le dobro se pripravite! Proti koncu tedna se nekaj nikakor ne boste mogli odločiti, zato počakajte na nasvet osebe, ki ji resnično zaupate.

Vodnarka

V začetku tedna boste želeli svoje finance spraviti v red. Bodite dosledni in se natančno držite zastavljenega cilja, čeprav bo na trenutke zelo težko. Res je bil že skrajni čas, da se jim temeljito posvetite. Okoli srede in četrtka boste obkroženi s prijatelji, ki vas bodo spravljali v dobro voljo. Od petka dalje boste spoznavali nove ljudi, jedli dobro hrano in preprosto uživali. Sprostite se in si privoščite tudi čas samo zase.

Ribi

V začetku tedna bodo okoli vas pomembni namigi, ki jih ne smete spregledati. Zaupajte svoji intuiciji – saj veste, da je nezmotljiva! Pazite le, da ne boste postali preveč analitični in izgubljali časa za nepomembne stvari. V sredini tedna se boste s težavami soočali predvsem kar se tiče ljudi okoli vas. Lahko bo šlo za nadležne sosede ali nesramnega najemodajalca. Prav zaradi tega si čez vikend privoščite oddih in se odpravite v naravo.

PREBERITE TUDI: Začelo se je obdobje Vodnarja: kaj je najbolj značilno za ta znak?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj