Srečno novo leto! Stvari bodo postale precej bolj svetle, ko bo Jupiter, planet ekspanzije, rasti in priložnosti, vstopil v svoj domači znak Rib, to je v torek, 28. decembra.

Bežen vpogled v ta tranzit smo meli od 13. maja do 28. julija, sedaj pa bomo v teh pozitivnih vibracijah kar do maja! Potem, ko smo zadnji dve leti preživeli z Jupitrom v vestnemu Kozorogu in skeptičnemu Vodnarju, nam bo ta premik prinesel tako zelo dobrodošlo dozo optimizma. Ta prehod bo talentiran, briljanten, neverjeten, dih jemajoč, spektakularen in res povsem unikaten.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Kozoroga: Diane Sawyer, Ricky Martin, Ryan Seacrest, Sissy Spacek, Jared Leto, Denzel Washington, John Legend, Tyrese Gibson, Bradley Cooper, Diane Keaton, Katie Couric, Kate Middleton, Mary J. Blige, Orlando Bloom, Julia Louis-Dreyfus, Jason Bateman, LL Cool J, Regina King, Sade, Jim Carrey, Michelle Obama, Betty White, Zooey Deschanel, Dolly Parton, Diane von Furstenberg, January Jones, Nicholas Cage, Liam Hemsworth, Kate Moss, Michelle Obama, Ellen Degeneres, Nina Dobrev, Sienna Miller, Mary J. Blige.

Ovnica

Po dveh letih počasne in ustaljene rasti v vaši karieri in družabnem življenju, se Jupiter v torek pomika v znak Rib, kar vam bo omogočilo, da stopite korak nazaj in pogledate v zakulisje. Čeprav vam bo morda frustrirajoče, da morate nekatere svoje glavne projekte še skrivati, verjemite, ta je za zdaj to še nujno potrebno. Vaše novoletne zaobljube naj bodo predvsem počitek, da začnete z rednimi meditacijami in se naučite preživljati čas sami s sabo.

Sporočilo za leto 2022: Pomembne stvari se ne zgodijo nujno vsem na očeh.

Bikica

Ne glede na to, ali ste ravno začeli z novo kariero, se preselili ali se vrnili v šolo – v zadnjih dveh letih ste veliko dosegli, sploh glede na ovire, ki jih prinaša lažna pandemija. Jupitrov prehod v Ribi v torek je tu, da vas opomni, da ni treba, da vse postorite sami. Ta tranzit prinaša veselje in optimizem v vaše družabno življenje, izboljšal se bo odnos z vašimi prijatelji in vas aktiviral tudi glede aktualnega dogajanja. Ideja za novoletno zaobljubo: aktivirajte se v boju za človekove pravice in priredite kako zabavo.

Sporočilo za leto 2022: Če ti ne siješ, tudi jaz ne.

Dvojčici

Potem, ko ste dve leti skrbno kopičili svoje prihranke in zastavljali kar se da jasne cilje, torkov preskok Jupitra v Ribi za vas začenja povsem novo obdobje kar se tiče vaše javne podobe in kariere. Na delu vas končno začenjajo opažati in priznanja se bodo vrstila še naslednjih nekaj mesecev. Če kariera trenutno ni v središču vaše pozornosti, bo ta tranzit signaliziral spremembe drugačne vrste, npr. da se boste poročili ali postali mama. Zatorej za 2022 dajte na tablo vizij veliko napredovanje, izjemno bogate nove stranke in morda celo poroko.

Sporočilo leta 2022: Pozitivna usmerjenost mi pomaga dosegati nove vrhove.

Rakica

2020 in 2021 sta bili za vas zelo posvečeni odnosom, Rakica. Ne glede na to, ali ste se skupaj vselili ali razšli z dolgoletnim partnerjem – stvari so bile bolj birokratske kot romantične. Življenje pač ni film. Jupitrov prehod v Robo v torek vam bo omogočil, da zadihate v olajšanju in se osredotočite na velike sanje. Jupiter bo sicer osvetlil vaš sektor potovanj in izobraževanja, zato dajte v svoj plan za 2022 veliko potovanje, več branja ali nadaljevanje izobraževanja.

Sporočilo leta 2022: Če se ne učim, ne živim.

Levinja

Srečni dnevi so spet tu, Levinja! Po tem, ko ste se dve leti počutili, da je povezovanje z drugimi in hkrati ohranjanje zasebnosti neprestana bitka, vam bo Jupitrov preskok v Ribi v torek prinesel zvrhan kup radodarnosti. Naslednjih nekaj mesecev boste dobivali podporo in bili hkrati naprošeni, da podpirate druge in vse bo dobilo globlji pomen. Nekaj idej za novoletne zaobljube. Odplačilo dolga; prijava na razpis za lasten majhen posel ali da se s partnerjem odločita za delitev financ.

Sporočilo leta 2022: Poiščite pomoč!

Devica

Potem, ko ste leto 2021 namenili izboljšanju svojih rutin, ureditvi domače pisarne ipd., bo Jupitrov prehod v Ribi prinesel povabilo, da se bolj povežete z drugimi. Če ste v odnosu, ga boste morda želeli popeljati na naslednji nivo; ali pa zares najti pravega partnerja – ta tranzit je za vas idealen za vse vrste ljubezni. Odprite svoje srce! Ideje za novoletne zaobljube: partnerska terapija; več branja ali da najdete sorodno dušo.

Sporočilo leta 2022: Moje srce je odprto in pripravljen/a sem na ljubezen.

Tehtnica

 

Ko se bo v torek Jupiter prestavil v znak Rib in s tem vaš sektor dnevnih opravil, bo disciplina postala vaša prioriteta številka ena. Potem, ko ste dve leti gradili temeljno strukturo svojega življenja, je sedaj čas, da dneve zapolnite z malce trdnejšo rutino. Vse, od planiranja obrokov (saj veste, največ dva na dan) do rednega obiskovanja vadbe in načina dela – vse bo lažje pod tem vplivom. Zatorej dajte ure vadbe, vitamine in vsakodnevno sproščanje na dnevni plan in tablo vizije za 2022.

Sporočilo leta 2022: Uspeh terja dnevno prakticiranje.

Škorpijonka

Ljubezen je v zraku, Škorpijonka! Jupitrov prehod v Ribi v torek za vas pomeni obdobje za romanco, umetnost in kreativne podvige vseh vrst. Zadnje leto ste trdo delali, da ste počistili svoj dom in se navadili na nov prostor in sedaj je čas za zabavo! Nekaj idej za vašo tablo vizij in načrtov za 2022: umetniško-ustvarjalni večeri z vašimi prijateljicami; več časa zase in za vaše prijatelje.

Sporočilo leta 2022: Umetnost zdravi.

Strelka

Z Jupitrovim preskokom v znak Rib v torek boste dobili nov pogled na življenje. Ker se bo vaš vladajoči planet do maja nahajal v svojem domačem znaku in v vašem sektorju doma in družine, vam bo to prineslo veliko osebnih razkritij. Če ste morali julija opustiti načrte za prenovo doma, sedaj lahko nadaljujete. Nekaj idej za novoletne zaobljube 2022: selitev v vaše sanjsko stanovanje; prenova (ali vsaj čistka) kleti in več časa s starejšimi člani družine.

Sporočilo tedna: Zaslužim si lep dom.

Kozoroginja

Zadnji dve leti ste trdo delali, da ste se naučili postavljati meje, kar vam je precej izboljšalo samopodobo. Jupitrov prehod v Ribi v torek prinaša svež zrak v vaš prostor. Pripravite se na vznemirljive izboljšave v vašem okolju, boljši odnos z bratom oz. sestro ali na sploh boljšo komunikacijo. Da boste iz tega tranzita potegnili kar največ, uvedite vsakodnevne sprehode in pisanje dnevnika, tedenske pogovore s sestro oz. bratom ali celo nov avto.

Sporočilo za leto 2022: Zame? Samo najboljše!

Vodnarka

Jupiter je bil skoraj velo leto 2021 v vašem znaku, kar vam je prineslo veliko energije in strasti, a hkrati veliko neželene pozornosti. Tega imate povsem dovolj in Jupitrov prehod v Ribi in s tem vaš finančni sektor pomeni, da bo treba narediti nekaj finančnih premikov. Lansko leto ste dobili dovolj samozavesti in sedaj lahko prosite, kar si želite. Nekaj idej za novoletne zaobljube: prosite za povišico in nadgradite svojo garderobo.

Sporočilo za leto 2022: Da bi lahko kaj zaslužili, morate tudi zapravljati.

Ribi

2022 je vaše leto, Ribica! Z vašim vladajočim planetom v vašem znaku v torek vas bo potegnilo iz zakulisja pred glavni reflektor. Pripravite se na leto osebnostne rasti, izboljšav vašega videza in tono pozornosti. Neslutena ekspanzija je na vaši strani, a pazite, da greste počasi. Ne zaužijte vsega dobrega prehitro – včasih je lahko tudi preveč dobrega. Poskrbite za novo frizuro, redne telesne masaže in obnovo spletne strani v 2022. izgledate in počutite se odlično!

Sporočilo za leto 2022: Nič me ne more ustaviti.

PREBERITE TUDI: Stvari, ki jih ne smete početi v letu 2022 glede na vaše horoskopsko znamenjePUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj