Horoskop

Ta teden vas bo spremljala neustavljiva energija, saj se bosta sonce (vaš ego) in Merkur (vaš način komunikacije) 26. oz. 28. aprila srečala z uporniškim Uranom. Merkur, ki bo 27. prešel v trmastega bika, bo idealni dokaz, da »vaja dela mojstra«, ko bo potoval skozi znak.

A ker bo prisoten tudi Uran, se moramo stvarem ne le v celoti posvetiti, temveč jih tudi temeljiti prevetriti. Zato poskusimo težaven nov recept; izvedimo najtežji pilates in začnimo vsakodnevno uživati kolagen za lepšo kožo, lase in nohte (saj veste, da z leti propada, mar ne?). če smo odprti za spremembe, se lahko soočimo z vsemi presenečenji, ki nam bodo prišla na pot.

Ovnica

V ponedeljek vam bo rezultate zagotovil nenavaden pristop, pa naj gre za delo ali romantičen dogodek. Okoli torka se posvetite hišnim opravilom, predvsem pa nikar ne zanemarite neplačanega kupa računov. Ko boste opravili s temi malenkostmi, se boste mnogo lažje posvetili večjim, pomembnejšim zadevam. Izboljšala se bosta vaši koncentracija in kreativnost. Čez vikend se boste notranje razvijali.

Bikica

Bodite realistični in nikakor ne preveč kritični, saj bo ponedeljek poln zmede in kaosa. V torek in sredo boste v središču pozornosti, kjer se boste počutili kot doma. Naj vas ne preseneti dejstvo, da se bodo mnogi zgledovali ravno po vas. Od petka dalje bodite odkriti, ne samo do drugih, ampak tudi sami do sebe. Le tako boste dosegli svoje tako težko pričakovane cilje.

Dvojčici

V ponedeljek boste precej vznemirjeni, zato boste imeli manjše težave s komunikacijo. Dobro premislite o svojih načrtih in o tem, kaj si resnično želite storiti. Okoli torka in srede boste čustveno ranljivi. Pogovorite se z nekom, ki vas bo razumel in ne obsojal. V četrtek in petek boste polni neverjetne energije, ki vas bo daleč ponesla. Čez vikend se ne bojte svojih visokih ciljev, saj bodo uresničljivi.

Rakica

Zakaj ne bi v začetku tedna končno nekomu povedali, kako se v resnici počutite? Okoli torka, srede in četrtka vas bo vleklo domov, zato si vzemite čas in obiščite domače, saj gre konec koncev za ljudi, ki vam največ pomenijo. Od petka dalje se boste znašli v konfliktu z nekom, ki je ravno tako trmast kot vi, zato v pogovor vključite še tretjo osebo. V nedeljo načrtujte nekaj zabavnega!

Levinja

Ponedeljek je kot nalašč za spoznavanje novih ljudi. Naj gre za službeno situacijo ali družabno srečanje, obkroženi boste z ljudmi, ki vas občudujejo. Okoli torka in srede boste bolj konzervativni kot ponavadi, kar pa se lahko izkaže za dobro, saj se boste posvetili svojih financam. Okoli četrtka boste prisegali na zabavo, a pri tem boste ohranili trezno glavo. V nedeljko boste pravi perfekcionist.

Devica

Nikomur ni všeč, če svoj teden začne slabe volje, toda vi se boste morali temu v začetku tedna še posebej izogibati. Privoščite si (zdravo) sladico ali sprehod v naravi. V sredini tedna boste polni svežih idej, prav tako pa bo vaša intuicija nezmotljiva. Sedaj je čas za raznolika tveganja. Od petka dalje boste izjemno kreativni, toda prepričajte se, ali si vaša denarnica to lahko privošči.

Tehtnica

 

V ponedeljek boste nekoliko neodločni, zato si izberite profesionalce, ki vam bodo pomagali pri sklepanju težjih odločitev. Ti vam bodo pomagali pogledati na stvari še z drugega zornega kota. Okoli torka in srede vas lahko nekaj močno prizadene, zato se raje pripravite in ne jemljite vsega preveč osebno. Čez vikend boste lažje zadihali in počeli vse, kar ste si želeli že nekaj časa.

Škorpijonka

V ponedeljek boste izjemno hitrih misli, zato premislite, preden spregovorite. Malce upočasnite svoj tempo, saj se vam lahko drugače zgodi, da boste rekli kaj, kar boste kasneje obžalovali. Od torka do četrtka vas bo napolnilo druženje s prijatelji, kjer boste našli vso potrebno podporo. V petek in soboto se bo dogajalo marsikaj zanimivega, pri tem boste imeli možnost pokazati vašo sposobnost prilagajanja.

Strelka

V ponedeljek boste bolj odkriti kot ponavadi, zato pazite, da ne boste izdali več, kot boste želeli. Okoli torka in srede se boste soočali z oviro v osebnem ali službenem okolju, toda medtem bo nekdo potreboval vašo pomoč. Kje ležijo vaše prioritete? Od četrtka do sobote bodo v ospredju vaši prijatelji in ostala razmerja. V nedeljo pa se preprosto sprostite in prepustite ostalim, da kaj postorijo še v vašem imenu.

Kozoroginja

V ponedeljek se pazite zapletov, ki se vas ne tičejo direktno, pa naj gre za finance v zvezi z delom ali vašim zasebnim življenjem. Od torka do četrtka se boste s pomočjo vašega intelekta in instinkta zagotovo pravilno odločali na vseh področjih. Kljub temu pa je včasih najbolje malce počakati na rezultat. V petek ali soboto se boste počutili, kot da vas nihče ne ceni, toda kmalu boste ugotovili, da temu ni tako.

Vodnarka

V začetku tedna boste slišali precej dobrih novic, toda: ali so resnične? Ni potrebno, da vas pretirano skrbi, imejte le odprte oči in ušesa. Okoli torka in srede se boste spraševali o marsičem in pri tem boste celo produktivni, saj se boste naučili veliko novih stvari. Razširile svoje osebne cilje. Od četrtka do sobote se bo vse odvijalo po vaših načrtih, zato ne skrbite in se prepustite toku.

Ribi

V ponedeljek povejte, kaj si resnično mislite, drugače bo prišlo do večjih nesporazumov. Od torka do četrtka si boste želeli vse, česar nimate, zato se nikar ne vdajte nakupovanju. Poskusite se sprostiti s svojimi najljubšimi aktivnostmi, npr. kakšnim sprehodom; poslušanjem glasbe ali pogovorom s prijateljem. Okoli petka poskrbite za dobre odnose na delovnem mestu, saj so izjemno pomembni. Čez vikend se poglobite v svoje misli in želje za prihodnost.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu bik?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj