Uau! Pa smo uspeli ‘prigurati’ do konca julija. Ta mesec nikakor ni bil lahek – ne kar se tiče univerzuma, niti v vsakdanjem življenju. Mnogi smo se že spraševali, če bomo sploh dočakali še kak oddih – sploh odkar je minil vpliv Mlaja 9. julija, ki zveni kot davna preteklost.

Tudi prihajajoči teden ne bo nujno lahek, a bo vsaj prinesel veliko priložnosti za spremembe, ko se bodo Merkur, Jupiter in Mars vsi premaknili v nove znake. Še zlasti pomemben bo Jupitrov premik, saj se kot planet sreče retrogradno pomakne nazaj v znak Vodnarja, kjer je bil od konca decembra 2020 do 13. maja letos.

Če ste bili rojeni v tej lunaciji, imate sedaj enkratno priložnost v 12 letih, da preizkusite svoje meje, zato se pripravite za razne vrste napredka do konca tega leta.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Leva: Jennifer Lopez, Rose Byrne, Sandra Bullock, Helen Mirren, Mick Jagger, Arnold Schwarzenegger, Laurence Fishburne, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Hilary Swank, Jason Momoa, Tom Brady, Barack Obama, Meghan Markle, Charlize Theron, Antonio Banderas, Chris Hemsworth, Mila Kunis, Halle Berry, Steve Martin, Jennifer Lawrence, Debra Messing, Ben Affleck, Steve Carell, Angela Bassett, Madonna, Robert de Niro, Matthew Perry, John Stamos, Amy Adams, Demi Lovato.

Ovnica

Mars, vaš vladajoči planet, se bo zoperstavil Jupitru, preden bo v četrtek prestopil v strukturirano Devico. To bo zvišalo nivo vaše energije in vas navdihnilo, da se vrnete k svoji stari in preverjeni rutini treningov. Se spomnite, kako ste trenirali za maraton? Dvigovali uteži? Hodili na jogo in pilates? Čas je, da se zbrcate s kavča in greste v akcijo. Ta prehod, ki bo trajal do 14. septembra, vam bo dal tudi pogum, da se znebite vsega, kar vam ne služi več.

Sporočilo tedna: Pojdite v akcijo.

Bikica

Ekspanzijski planet Jupiter se bo v sredo vrnil v znak Vodnarja in s tem v vaš karierni sektor. Po polni Luni v petek, ki je v vas vzbudila željo, da pustite sled v tem svetu, vam bo dal ta prehod pogum, da se izpostavite. Zadnjih nekaj mesecev ste uspeli zgraditi novo skupnost in mrežo ljudi. Sedaj pa je vprašanje: ali ste pripravljeni na vodenje?

Sporočilo tedna: Hočete to? Potem pojdite v akcijo!

Dvojčici

Vaš vladajoči planet Merkur se pomika hitro kot puščica in v torek se bo pridružil Soncu v drznem, pogumnem levu. Pod tem vplivom boste poslali serijo tekstov, se pogovarjali z mimoidočimi in imeli monolog s prodajalko. A pazite, kajti agresivni Mars v četrtek vstopa v vaš sektor doma in vaše preuranjene pripombe ne bodo najbolje sprejete tekom občutljive teme, ki jo boste imeli s svojo družino.

Sporočilo tedna: Živite glasno.

Rakica

V četrtek bo Jupiter ponovno stopil v vaš sektor skupnih virov in s tem se bo začel napredek na vaši poslovni poti, ki ste jo načrtovali s prijateljem ali partnerjem. Če vam deluje, da se vse skupaj odvija kar preveč enostavno, je to zato, ker gre za posebej usodno dogajanje. Mars ta teden zapušča vaš finančni sektor, zato se počutite še posebej negotovi glede svojih financ. Bodite previdni. Vibracije so visoke, a to ne pomeni, da je vse vredno tveganja.

Sporočilo tedna: Zaupajte toku.

Levinja

Žal se bo teden za vas začel malce razburkano. Po celem vikendu zabav vas bo v začetku tedna dajalo malce anksioznosti kot posledice mačka in spraševali se boste, če ne bi bilo bolje, da bi bili kar doma. A ogrela vas bo vaša sezona Leva, ko se bo v torek Merkur pridružil Soncu v vašemu znaku, kar vam bo dalo še več samozavesti in izražanja sebe. Ste nazaj v igri in pripravljeni, na naredite vtis – le ne pozabite, da niste edini, ki ima mnenje.

Sporočilo tedna: Tudi mačkasta anksioznost bo minila.

Devica

Zgovorni Merkur se v nedeljo, 25. julija, zoperstavi življenje spreminjajočemu Plutonu in šokirala vas bo novica o vašem prijatelju ali sodelavcu, ki bo predmet vseh vaših pogovorov. Ta prehod vas bo silil, da širite govorice, a bodite previdni, kajti s tem lahko prej komu škodujete kot pomagate. Ko se bo v torek Merkur prestavil v Leva, vas bo to sililo v bolj umirjeno in reflektivno stanje. Zaenkrat najboljše ideje zadržite zase.

Sporočilo tedna: Bodite tiho.

Tehtnica

 

Polna luna zadnjega petka vam je bila opomnik, da bi se radi ponovno zaljubili. V sredo gre Jupiter retrogradno v znak Vodnarja in to je čas, da ponovno raziščete vse možnosti, ki jih imate. Ne le na aplikacijah, ampak bolj v trenutnih družbenih krogih. Merkurjev prehod v znak leva ta teden vas bo naredil izjemno samozavestne v vsaki družbi. Zakaj ne bi pristali na zmenek, če vas bo nekdo povabil?

Sporočilo tedna: “Le kdo me ne bi imel rad?”

Škorpijonka

V četrtek se bo vaš vladajoči planet Mars soočil z Jupitrom, kar vas bo prisililo, da se končno spopadete s svojim neravnovesjem delo-dom. Na srečo se bo ta akcijski planet še isti dan pomaknil v Devico, kar vas bo opogumilo, da naredite inventuro vsega, kar imate za opraviti in se zadev lotite sistematično. Toliko imate za narediti – a imate tudi veliko pomoči na voljo, če ste le pripravljeni prositi zanjo.

Sporočilo tedna: Korak za korakom.

Strelka

Vaš vladajoči planet Jupiter v sredo zapušča fantazijsko deželo Ribic in prehaja v pragmatičnega Vodnarja. Od decembra 2020 do 13. maja vam je bilo podarjeno darilo širjenja svojega okolja, raziskovanja novih sosesk in izboljševanja svojih tehnoloških sposobnosti. Od tega tedna dalje pa do konca leta se boste vrnili k vznemirljivim lokalnim projektom, ki ste jih opustili v lovu za novim stanovanjem ali prenovi, ki ste se je lotili to pomlad.

Sporočilo tedna: Nazaj k inovacijam!

Kozoroginja

Večino letošnjega poletja ste se počutili, kot da z vsem zaostajate – oz. ste se počutili prazne. A ko se bo v četrtek Mars pomaknil v vaš prijateljski zemeljski znak, Devico, boste dobili priložnost, da ste vrnete k poslu in naredite strategijo. Ta tranzit, ki bo trajal do 14. septembra, bo v celoti posvečen dolgoročnim ciljem: ugotovite, kaj si želite, česa ne in naredite akcijski načrt.

Sporočilo tedna: Razmišljajte na veliko.

Vodnarka

Planet sreče, Jupiter, se v sredo vrača v vaš znak. Medtem, ko je bil od 13. maja v Ribah v vašem finančnem sektorju, ste uspeli zgraditi osebno bogastvo, nadgraditi garderobo in doseči nekakšen občutek varnosti. Sedaj je čas, da se vrnete skrbi zase in delu na svojem duševnemu zdravju, ki ste ga začeli na začetku leta. To leto je bilo stresno in pomembno je, da poskrbite za dobro počutje.

Sporočilo tedna: Nastopil je čas zame!

Ribi

Od prijetnega bivanja Jupitra v vašem znaku od 13. maja dalje, vaš se vladajoči planet Jupiter retrogradno pomika v Vodnarja, kjer bo pristal v sredo. Hkrati Mars v četrtek stopi tudi v vaš partnerski sektor in kombinacija teh dveh tranzitov vas bo lahko naredila kot da niste v stiku s sabo oz. ste odtujeni. Skušajte se izogniti. nepotrebnim prepirom z ljudmi, ki vam hočejo le pomagati. Preostanek leta vam bo prinesel veliko tišine in samote. Uživajte, preden se stvari spet zakomplicirajo.

Sporočilo tedna: Izberite svoj mir.

PREBERITE TUDI: 2 znaka zodiaka, ki sta najhujša žurerja (in znak, ki ga komaj zvlečete od doma)

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj