Horoskop

To nas vse navdihuje, da bi bili kreativni pri reševanju svojih problemov. Četici se bo 29. pridružil še Merkur, tako, da bomo lahko z izjemno natančnostjo izpolnili svoje naloge. V četrtek, 30., prihaja obetavna in v rešitve naravnana prazna luna v Devico. Če imate v tem obdobju kake plane, vas bo ta pozicija motivirala, da boste premikali gore. Vprašanje je le: je to goro vredno premikati? Če da, angažirajmo ekipo!

Ovnica

Čas je, da se začnete znojiti! Od tega trenutka pa do 3. oktobra je vaš posebej primeren čas, da se posvetite športu – a ne po starem, temveč da se lotite nečesa novega. Saj veste, da so mišice kot možgani in non stop potrebujejo nove izzive, da napredujejo oz. ne propadajo? Zato namesto, da se silite porabljati dodatne kalorije, raje uredite prehrano in se lotite nove vadbe. Karkoli bo, le da bo sprememba. Vaša motivacija bo tako naraščala tudi na drugih področjih, lunin mrk na 30. pa vas bo navdihnil, da boste dodali trening s težo (lastno ali utežmi). Bodite moč, ki jo želite videti v svetu.

Bikica

Čeprav slovite po svoji trmi, morate celo sami priznati, da biti človek pomeni neprestano rast, napredek in spremembe. Naj vas navdihnejo otroci (ali vaš partner) in ta teden poiščite veselje v nečem povsem vsakdanjem. Otroci se npr. en teden učijo igranja saksofona; igrajo hokej eno sezono ali celo leto ‘furajo’ goth imidž – zakaj ne bi česa novega poskusili še vi? Za lunin mrk na 30. 8. dovolite svoji radovednosti, da postane hobi. Nič hudega, če ne bo trajal večno.

Dvojčici

Najsi gre za dramo v vaši družini ali spremembe v življenjskem prostoru – vse se dogaja prav doma in zelo ste pod stresom. Res je frustrirajoče, da je vaša cona udobja razrvana, a s projektom ste začeli in treba ga je speljati do konca. Če to pomeni, da se morate vdati in poklicati poklicne pleskarje, potem naj tako bo. Polna luna 30. avgusta vas sili, da se lotite nečesa, kar vam je povzročalo neprespane noči – naj bo to omara, polna navlake ali politična debata z vašo družino, ki se ni najbolje končala. Sprostite svoja pričakovanja, kako naj bi stvari potekale in si spočijte, da se boste končne bitke lahko lotili z bistro glavo.

Rakica

Vedno ste vi tisti, ki planirate druženje z dekleti. Le kdo drug si beleži njihove najljubše prigrizke in točno ve, katera restavracija ima najboljše koktejle? A ta teden poskusite nekaj novega in se odločite za drug lokal. Morda so bolj okusni prigrizki in izvirnejši koktejli malce izven vaše cone udobja. V tej energiji sprejmite lunin mrk v četrtek in namesto raziskovanja, kar običajno počnete, sprejmite priporočilo prijateljice za hiter pobeg v naravo; pohod ali piknik. Malce zunanjega feedbacka bo razširilo vaša obzorja.

Levinja

Nikoli vam ni nerodno deliti svojih misli s svetom, a ta teden se boste zavedli vrednosti svojih idej. Nikar ne hitite – ni potrebno, da takoj ustanovite d.o.o., zahtevate patent ali prevzamete Instagram kot vplivnež – vsekakor pa je nastopil čas, da naredite poslovni načrt. Za lunin mrk 30. eksperimentirajte s tem, da svoje usluge ponudite prijateljem v zameno za kake protiusluge, ki vam pridejo prav. Nekaj, kar se začne hot hobi, lahko postane vaša kariera.

Devica

Vse najboljše, Devica! Ne glede na to, ali fantazirate o tem, da bi pustil službo in naredili tečaj za maserko; ali sanjarite o lanskoletnem sanjskem dopustu – čas je, da svoje vizije vklopite v svoj vsakdan. Ta teden boste lasersko natančno fokusirani na mindfulness in izboljšanje kakovosti svojega življenja. 30., z luninim mrkom v vašem znaku, tudi ostale seznanite s svojimi ambicijami. Vaš rojstni dan je, zato ne zapravljajte časa z ničemer, kar ni širno in nežno kot oceanski vetrič.

Tehtnica

 

Živimo v svetu, kjer je skorajda nemogoče biti sam. Preprosto nikoli ni popolne tišine. Vedno je nekaj – ali zapiska Messenger; Twitter ali opomnik za najbolj primeren čas za objavo na Instagramu. Za lunin mrk v četrtek poiščite svoj osebni kotiček za oddih in odklop od vsega. Ali se nekam zapeljite ali preprosto pustite svoj telefon doma, medtem ko greste po nakupih. To, da ste nedosegljivi, vam bo kot nova dogodivščina. Čas lahko porabite tudi na tako zelo koristne načine brez visenja na mobilniku.

Škorpijonka

Letos ste bili tako osredotočeni na svoj partnerski odnos; nato poslovni podvigi; neskončni pogovori s svojim najdražjim, kam bo vaše naslednje potovanje. Kako je to vplivalo na vaš čas, ki ga preživljate s prijatelji? Kako je to vplivalo na vašo družbo? Ne razumejo vsi tega. 30-ega se nikar ne upirajte potrebi, da se odprete nekomu, ki je pripravljen poslušati. Pravo sladko olajšanje bo, ko boste ugotovili, da je njihov nasvet natanko to, kar ste potrebovali.

Strelka

Potem, ko ste poletje preživeli z delanjem uslug drugim in temu, da ste vsakomur nudili topel objem, ko ga je potreboval, je nastopil čas za vas, da zasijete. Priznajte si zasluge, ki vam grejo – ne gre za majhne stvari. Ne glede na to, česa se boste lotili na lunin mrk – vsekakor to najavite, kot se spodobi. Pričakujte podporo vseh, ki ste jim pomagali in prav nič manj. Če ne drugega, si kupite šopek rož ali se povabite na najljubši koktejl. Vsekakor si zaslužite nagrado.

Kozoroginja

Čeprav je bilo na trenutke res naporno, ste končno ponosni na imidž, ki vam je ga uspelo ustvariti v zadnjem letu. Ne glede na to, ali se navajate na materinstvo; okrevate po zadnjem semestru fakultete ali začenjate z bolj odraslim načinom življenja – stari prijatelji vas več ne prepoznajo. Lunin mrk izkoristite za namensko pavzo, da se razgledate po svojih dosežkih, preden se soočite z naslednjim velikim izzivom.

Vodnarka

Vaš izziv ta teden bo, da se zresnite glede svojih financ, sploh denarja, ki ga delite. Ne glede na to, ali izogibate tistim, ki ste jim dolžni ali zapravljate prihranke – spremembe v zasebnem življenju zahtevajo, da preverite svoj budget z vso resnostjo. Morda ste uspeli znižati stroške ali višino dolgov, vendar ali presežek uporabljate pametno? Naj bo lunin mrk 30. datum, ko boste premislili, katere finančne rizike je vredno sprejeti (je posoja nekaj tisoč evrov sumljivemu prijatelju vašega brata za nov poslovni podvig res pametna ideja?) in planirajte prihodnje investicije. Bodite pogumni.

Ribi

Spremembe v vašem neposrednem okolju vplivajo na način, kako ta teden doživljate obveznosti. Vaša naloga je, da pisarno preselite na manj primerno lokacijo v predmestje in vaš fant je videti precej manj sanjski potem, ko je ignoriral vašo sestro. Najbolj zacvetite v romantični naravi, a četrtkov lunin mrk lahko izkoristite, da ste realni glede svojega razmerja. Popolnost, jasno, ne obstaja, a včasih so najbolj čarobne povezave kratkotrajne narave. Po temeljitem premisleku se lotite tistega, kar res želite obdržati.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj