Da vam nekaj spodnese tla pod nogami je nujno potrebno za distrakcijo, vendar: a je tale flirt prava stvar ali le fantazijska situacija? Če vam stvari preveč uidejo izpod nadzora, se bo Sonce v soboto zoperstavilo trdnemu Saturnu, kar bo ponovno prizemljilo vaša pričakovanja.

Prav tako v soboto se bo Mars pridružil soncu v znaku Škorpijona, kjer ta planet akcije ne bo okleval glede tega, da bi povedal, kar misli ali celo maščevanja.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Škorpijona: Ryan Reynolds; Katy Perry, Drake, Rita Wilson, Ciara, Kelly Osbourne, Julie Roberts, Bill Gates, Joaquin Pheonix, Caitlyn Jenner, Gabrielle Union, Tracee Ellis Ross, Winona Ryder, David Schwimmer, Kendall Jenner, Matthew McConaughey, Sean “Diddy” Combs, Tilda Swinton, Kris Jenner, Emma Stone, Thandie Newton, Sally Field, Nick and Vanessa Lachey, Ellen Pompeo, Leonardo DiCaprio, Demi Moore, Ryan Gosling, Anne Hathaway, Whoopi Goldberg, Jimmy Kimmel, Shailene Woodley, Maggie Gyllenhaal, Lisa Bonet, Rachel McAdams, Danny DeVito, Owen Wilson, Jodie Foster, Meg Ryan, Goldie Hawn.

Ovnica

V torek se vam obeta kreativna inspiracija, saj se bo Venera zoperstavila Neptunu. Sprostite se v fantazijo vsega skupaj. Slikajte; privoščite si dišečo kopel; igrajte se; pojdite na masažo. Ta teden bo morda vaš zadnji, da zares ‘odklopite’ za kar nekaj časa. Ne želimo dramatizirati, a Marsov prehod v Škorpijona v soboto vas bo popeljal nazaj v življenje. Preostanek jeseni boste iskali sodelovanja in mentorje, da boste naredili nekaj večjih premikov naprej.

Sporočilo tedna: Prioritizirajte umirjenost, da boste kasneje lahko obvladali nevihto.

Bikica

Romanca je v zraku ta teden, a vi tega ne občutite. Venera se bo v torek zoperstavila Neptunu in opazili boste, da so vsi vaši prijatelji postali bolj sentimentalni. Tako boste neprestano prejemali njihove klice in sporočila o najnovejši simpatiji, hkrati pa se boste smilili sami sebi. A počakajte, da se ne začne vikend, ko bo v soboto Mars stopil v znak Škorpijona. Ta tranzit, ki bo trajal o 13. decembra, bo nekaj prinesel v vaša intimna razmerja.

Sporočilo tedna: Skoraj ste že na vrsti!

Dvojčici

Nešteti filirti vas bodo 26. motili pri hitenju, da ujamete nujni rok za oddajo nekega projekta. Na srečo je vaša stranka tako zmedena kot vi, tako, da bo to šlo v vašo korist. Zahvalite se vesolju! Ko bo v soboto Mars stopil v Škorpijona, boste povsem zatopljeni v delo in obveznosti. Morda se boste končno vrnili nazaj na treninge ali potegnili v službi, da vse dokončate – ravnovesje med delom in zasebnim življenjem bo kar težak zalogaj v preostanku sezone.

Sporočilo tedna: Več možnih rešitev bo šlo v vašo korist.

Rakica

Čeprav je bila večina zadnjega meseca posvečena delu, denarju in stresu, pa se boste ta teden vrnili k vsemu, kar vam prinaša zadovoljstvo. Akcijski Mars bo v soboto vstopil v vaš sektor užitka in kreativnosti, kar vas bo prisililo, da boste dali prioriteto zmenku s svojim dragim, vadili kitaro ali se bolj posvetili otrokom. Ni treba, da mora vse nečemu služiti – nekatere stvari je treba početi tudi zgolj za zabavo.

Sporočilo tedna: Razvedrite se.

Levinja

V soboto vas bo obiskala inspiracija, ko se bo Venera zoperstavila zmedenemu Neptunu. Gre za to, da tega kreativnega projekta ne boste mogli izpeljati brez pomoči nekoga drugega. S kom želite sodelovati? Osredotočite se na umetniške podvige ta teden, kajti ko se bo Mars v soboto pomaknil v Škorpijona, se boste soočili z nekaj tedni družinske drame. Je morda čas, da taščo ali svakinjo z njunimi neprimernimi izjavami dokončno odrežete iz življenja?

Sporočilo tedna: Poiščite prave vire.

Devica

Komunikacija se bo precej segrela, ko bo v soboto Mars stopil v Škorpijona. Sedaj je čas, da se soočite z vsemi osebnimi zadevami, ob katerih vam je neprijetno: težak pogovor z učiteljem vašega otroka; prenapolnjen predal z elektronsko pošto; nepričakovano sporočilo bivšega iz daljne zgodovine. Ste že pozabili, kako dobro dene, ko stvari spravite z duše? Sedaj je tudi idealen čas, da malce porežete svoj urnik: poslovite se od vseh, ki vas neprestano vabijo, a nato vabila nikoli ne izpeljejo.

Sporočilo tedna: Komunicirajte, komunicirajte, komunicirajte!

Tehtnica

 

Potem, ko ste mesece ignorirali svoje finance ali delovali iz mindseta pomanjkanja, vam bo dal Marsov premik v Škorpijona v soboto ponovno nadzor nad financami. Priložnosti se vam obetajo in četudi je vaš prvotni impulz da vzemite denar in pobegnete, raje temeljito premislite, preden podpišete pogodbo, ob kateri boste ponovno izgoreli.

Sporočilo tedna: Zavedajte se svoje vrednosti.

Škorpijonka

Od sezone Device dalje ste malce ‘out’, Škorpijonka. Čas je, da se lotite intenzivnega dela na sebi in doslej nekako ni bilo priložnosti, da to, kar se učite, udejanjite v realnosti. Marsov prehod v Škorpijona vam bo omogočil, da se boste počutili bolj vi kot ste se mesece. Nanesite torej temno šminko in povejte, kar imate za povedati. Ne dovolite, da kdorkoli ignorira vaša razkritja.

Sporočilo tedna: Čas je, da zacvetite.

Strelka

Če se borite, da bi naredili načrt v službi ali skupaj z ostalimi mamami, ker ne dovolite, da bi vaši otroci nosili škodljive in neučinkovite maske, bo v četrtek nekaj kliknilo, saj se bo Venera povezala z energičnim Jupitrom. Ta aspekt vam bo prinesel malce zmedeno veselje po izpeljanem projektu, pomešanem s preveč Moscow Mule koktejli. Vaš šef želi vsem plačati pijačo in soseda naredili najboljši tiramisu – dovolite torej, da se zgodi!

Sporočilo tedna: Še eno rundo!

Kozoroginja

Marsovo potovanje skozi Tehtnico od sredine septembra vam je dalo občutek, da ste se povsem izgubili v delu. Boste sploh uspeli kdaj nadoknaditi in počistiti email predal? Ko se bo v soboto akcijski planet Mars pomaknil v Škorpijona, boste ponovno občutili energijo, da zasledujete svoje veje in dolgoročnejše cilje. Tekom naslednjih nekaj tednov pomislite na tiste, ki so vam dolžni uslugi in nikar ne oklevajte, ko jih boste prosili za pomoč.

Sporočilo tedna: Kam želite iti?

Vodnarka

Potem, ko se vam že lep čas zdi, da karierno stagnirate – kaj pravzaprav sploh pomeni služba? To, kar se vam zdi, da traja celo večnost, se bo od sobote dalje, ko Mars stopi v Škorpijona, zazdelo lažje izvedljivo in opazili boste napredek. Dobili boste priznanje za svoje delo ali pohvalo za svoje podcenjene sposobnosti – in to je le začetek obdobja priznanj. Ste prava zvezda, a veliko dela vas še čaka.

Sporočilo tedna: Vi to zmorete.

Ribi

Čeprav se vam pogosto zdi, da vaše ideje ne pridejo v prava ušesa, boste v torej prijetno presenečeni, ko boste dobili pozitiven feedback – najsi bo od šefa, partnerja ali prijateljev. To je le začetek velikega trenda, ki se bo začel z Marsovim prehodom v Škorpijona v soboto in vasi vas bodo začeli gledati kot mentorja naslednjih nekaj tednov. Zapomnite si: z veliko močjo pride tudi velika odgovornost – sedaj je čas, da ste za vzor.

Sporočilo tedna: Vaše znanje je velik dar.

PREBERITE TUDI: Tega o ljudeh, rojenih v znamenju škorpijona, zagotovo niste vedeli

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj