Ta teden se začenja v znamenju razvajanja in nefiltriranega pogovora. Venera se v ponedeljek v prijetnem znamenju Raka poveže z Jupitrom v drznem znamenju Ovna (aspekt, ki ga najdemo v karti kuharskega mojstra Jamieja Oliverja); poleg tega se v torek komunikacijski planet Merkur poveže z ostrim Marsom in v četrtek s šokantnim Uranom.

Glavni dogodek tedna bo v četrtek z Mlajem v Levu. Novo lunino znamenje je priložnost za ponastavitev in določitev namenov, v ognjenem znamenju Leva pa je to trenutek, ko se lahko pogumno podredimo željam svojega srca.

Istega dne se Jupiter do 23. novembra pomakne v retrogradno gibanje, kar nam omogoča, da upočasnimo in pregledamo obilje, ki je prišlo v naše življenje, odkar je 10. maja planet ekspanzije prvič vstopil v znamenje Ovna. Po obdobju hitre rasti je vedno potrebno obrezovanje.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Leva: Jennifer Lopez, Rose Byrne, Sandra Bullock, Helen Mirren, Mick Jagger, Arnold Schwarzenegger, Laurence Fishburne, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Hilary Swank, Jason Momoa, Tom Brady, Barack Obama, Meghan Markle, Charlize Theron, Antonio Banderas, Chris Hemsworth, Mila Kunis, Halle Berry, Steve Martin, Jennifer Lawrence, Debra Messing, Ben Affleck, Steve Carell, Angela Bassett, Madonna, Robert de Niro, Matthew Perry, John Stamos, Amy Adams, Demi Lovato.

Ovnica

V zadnjem času se vam zdi, da denar z vašega računa odteka tako hitro, kot prihaja na račun, v torek ali sredo pa se lahko prebudite in ugotovite, koliko ste ga zapravili. K sreči vam Mlaj v četrtek, ki bo v Levu, ponuja nov začetek za vaše romantično ali ustvarjalno življenje. Čas je, da izberete ne le tisto, kar vas osrečuje, temveč tudi tisto, kar vam daje podporo.

Sporočilo tedna: Lahko imam dovolj.

Bikica

V zadnjem času se počutite veliko bolj pogumni in odkriti, vendar s tem prihaja tudi stalno stanje vznemirjenosti. Hiter pobeg s sestro ali najboljšo prijateljico na začetku tedna sprosti nekaj napetosti in vam pomaga, da se ne počutite tako ujeti. Nato vam Mlaj v Levu v četrtek omogoči, da ponovno odkrijete občutek miru v svojem življenjskem prostoru ali z družino. O čem se ni mogoče pogajati, ko gre za vaš duševni mir?

Sporočilo za tedna: Izbiram mir.

Dvojčici

Mlaj v Levu v četrtek je priložnost, da z nekom ponovno vzpostavite stik ali pa določite boljše meje za komunikacijo. Kljub temu se boste zaradi trka vašega vladajočega planeta Merkurja z Marsom in Uranom ta teden morda morali spopasti s kar nekaj nepričakovanimi motnjami v vašem toku. Na te motnje ne glejte kot na motnje, ki bi vas odvrnile od redne rutine, ampak bolj kot na lekcije o najboljši uporabi svojega časa. Kaj je vredno, da se malce izgubite?

Sporočilo tedna: Obvladam svoje okolje.

Rakica

Mlaj v Levu v četrtek je odličen čas, da izrečete nekaj urokov obilja in določite nekaj namenov za svoj denarni tok. V zadnjih nekaj letih ste veliko svoje energije namenili skupnim virom – dolgovom, posojilom in združevanju sredstev s partnerjem – in skupaj ste sprejeli veliko odličnih odločitev. Vendar je ta Mlaj priložnost, da se posvetite svojim osebnim potrebam in željam. Odpravite se na striženje in si začnite oblikovati novo garderobo. To si zaslužite.

Sporočilo tedna: Lahko imam lepe stvari.

Levinja

Mlaj v četrtek je v vašem znamenju, toda kljub vsej pozitivni pozornosti in rojstnodnevni ljubezni se lahko zaradi te lunacije počutite izjemno občutljivo ali ranljivo. Še posebej ste uglašeni na občutke v svojem telesu, zato lahko, če niste skrbeli zase, postane zelo očitno, kaj vam manjka v rutini. Vse to se dogaja zato, da si lahko v prihodnjem letu zastavite cilje glede podobe, identitete in skrbi zase. Kako lahko bolje podprete svoje telo in um?

Sporočilo tedna: Skrbno ravnam s svojo posodo.

Devica

Novonastajajoča luna v Levu v četrtek je odličen čas, da si za prihodnje leto zastavite namere glede počitka, meditacije in skupnostnih projektov. Trenutno se vam ponujajo zanimive priložnosti za potovanja, učenje in duhovno rast, vendar se brez jasnega uma ne boste mogli odločiti, kaj je najbolje uresničiti. Namesto da se obremenjujete, si poskusite vzeti pravi odmor in nato ponovno stopite v tisto, kar vas najbolj vznemirja.

Sporočilo tedna: Dovoljeno mi je se upočasniti.

Tehtnica

 

Venera se v ponedeljek poveže z Jupitrom in vam omogoči, da se dotaknete skrbi in intimnosti, ki vas navdihujeta. Partnerstva, pogodbe in sporazumi – zlasti tisti, ki so povezani z vašo kariero – se ta teden začnejo uresničevati, saj se uveljavljate tudi kot topel in dostopen vodja. Mlaj v Levu, ki bo v četrtek, vam bo dal priložnost, da si zastavite cilje glede prijateljstva in sodelovanja v skupnosti v naslednjem letu.

Sporočilo tedna: Vodim pogumno.

Škorpijonka

Ko se komunikacijski planet Merkur poravna z Marsom v počasnem, umirjenem Biku, se učite zagovarjati sebe na delovnem mestu ali v javnosti. Ne glede na to, ali se pogajate o plači za svojo sanjsko službo ali spregovorite o nečem, kar vas moti v službi, je olajšanje, da vse to spravite s sebe. mlaj v četrtek boste v svojem poklicnem in javnem življenju določili namere za naslednje leto. Kaj želite doseči in, kar je še pomembneje, kako se želite pokazati?

Sporočilo tedna: Napredek zahteva predanost.

Strelka

Mlaj v Levu v četrtek prinaša nov začetek za vaše potovalne načrte, duhovna prizadevanja in izobraževalne poti. Ker bo vaš vladajoči planet Jupiter na isti dan retrograden, je pomembno, da sledite tistemu, kar vas veseli in navdihuje. Kar ne prinaša koristi, verjetno ni vredno šolnine ali letalske vozovnice. Od maja se je v vašem življenju zaiskrilo veliko novih romanc in umetniških projektov. Kako lahko poskrbite, da bodo ti plameni trajni?

Sporočilo tedna: Sledim veselju.

Kozoroginja

Mlaj v Levu, ki nastopi v četrtek, vam ponuja priložnost, da si zastavite namene v zvezi s skupnimi viri in sodelovanji. Ne glede na to, ali so se vaši prihodki povečali ali pa preživljate bolj pusto obdobje, kako lahko postanete bolj radodarni? Koga lahko prosite za podporo, ki jo potrebujete? To je tudi odličen čas za postavljanje energijskih meja, zlasti na delovnem mestu ali v družini. Če ta teden jasno določite svoje meje, se boste izognili popolni izgorelosti čez šest mesecev.

Sporočilo za tedna: Poznam svoje meje.

Vodnarka

Ta teden se bo s partnerjem zaradi sporov o urnikih in odgovornostih doma začel burno. Zdi se vam, da se vse dogaja naenkrat, in kar je najhuje, nič od tega se v resnici ne nanaša na vas. Gre za to, kako se kažeta kot enota. K sreči vam Mlaj v četrtek omogoča, da osvežite svoje obveznosti in se vrnete na isto stran.

Sporočilo za tedna: To lahko rešimo.

Ribi

Z Mlajem v Levu v četrtek se za vaš delovni proces in vsakodnevno rutino obeta nov začetek. Ker bo vaš vladajoči planet Jupiter na isti dan retrograden, si morate zastaviti naslednje vprašanje: “Kaj je vredno mojega časa?” Če vas nekaj ne napolni, je morda čas, da se premaknete naprej. Ne skrbite preveč, da boste našli popolno rešitev, in se raje osredotočite na počasno vključevanje stvari korak za korakom.

Sporočilo za tedna: Delam po svojem tempu.

PREBERITE TUDI: Ženska, rojena v nebesnem znamenju device, je pravi zalogaj

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj