Glavni dogodek je sončni mrk v Biku 30. aprila. Čeprav je obdobje Bika običajno čas, ko se lahko povsem sprostimo, sončni mrki namesto tega prinašajo katarzo, pretres in nenadne spremembe. Mrki v Biku rušijo stabilnost, denarne sisteme in samo Zemljo.

Toda resno, če obstajajo računi, ki jih je treba plačati; službe, ki jih je treba zapustiti; ali odnosi, ki jih je treba opredeliti, boste do konca tedna prepričani o svojem naslednjem koraku. Niti ne toliko zaradi kakšnega notranjega preboja, ampak bolj zato, ker bodo zunanje okoliščine zelo jasno pokazale odgovor.

Posebej zanimivo pri tem mrku je, da se bo zgodil ravno v času, ko se bo Venera srečala z Jupitrom v Ribah. Ta dva blagodejna planeta se bosta združila v trenutku, ki bi običajno bil letošnji trenutek največje blaženosti. Toda z mrkom se stvari zapletejo: užitek bo povezan z bolečino, agonija z ekstazo, velike zmage pa s težkimi odločitvami.

K sreči se bo v petek v Dvojčke preselil klepetavi Merkur in nam ponudil veliko besed, s katerimi bomo lahko opisali to morsko spremembo.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Bika: Miranda Kerr, Amber Heard, Gigi Hadid, Barbara Streisand, Renee Zellweger, Channing Tatum, Jessica Alba, Gal Gadot, Dwayne “The Rock” Johnson, Lily Allen, David Beckham, Adele, George Clooney, Enrique Iglesias, Robert Pattinson, Janet Jackson, Megan Fox, Tina Fey, Cher.

Ovnica

Sončni mrk tega tedna v soboto prinaša velike spremembe v načinu, kako zaslužite, varčujete ali porabljate denar. Ne glede na to, ali gre za nenaden odhod s trenutnega delovnega mesta ali za srečen izkupiček, ki poplača naraščajoč kup računov, je čas, da pregledate sredstva, ki jih imate na voljo. Na splošno vas pozivamo, da se zaveste svoje neodvisnosti in pridobite zaupanje v to, kar imate. V tem tednu se poskušajte izogibati primerjanju z drugimi, saj se boste zlahka zapletli v stvari, ki jih ne morete nadzorovati.

Sporočilo tedna: Gledam na svojo nagrado.

Bikica

Ta teden ste tisto, čemur otroci pravijo “glavni lik”, saj je sončni mrk v soboto v vašem znamenju. Čeprav bi najraje za vedno ostali v istem vzorcu, če bi se s tem izognili neprijetnim spremembam, ste poklicani, da pretresete stvari v imenu izboljšanja samega sebe. Morda začnite z nečim preprostim. Kdaj ste si na primer nazadnje kupili nove tekaške copate? Ali pa si naredili nekaj malce drugačnega s svojimi lasmi? Ni nujno, da se to zgodi naenkrat, vendar se mora zgoditi.

Sporočilo za tedna: Lahko se spremenim.

Dvojčici

Na velike spremembe, ki prihajajo s sončnim mrkom tega tedna, ki bo v soboto, verjetno ne morete vplivati. Morda bo treba prilagoditi svoja pričakovanja glede tega, koliko lahko določen cilj prisiliš v resničnost, in dovoliti vesolju, da vam pokaže, kaj sledi. Vlaganje toliko energije v nekaj, čemur na koncu ni namenjeno, vodi le v razočaranje. Kljub negotovosti se v tem tednu počutite tudi osveženi v svoji sposobnosti izražanja. To je idealen čas za pogovor s prijatelji ali pa se vrnite na terapijo, da si razjasnite situacijo.

Sporočilo tedna: Sprostim svojo potrebo po nadzoru nad vsakim izidom.

Rakica

Sončni mrk v soboto bo pretresel vaše prijateljske skupine, delovno okolje in povezave v skupnosti. Ker dosegate nove višine v svoji stabilnosti, se ta mrk manj nanaša na osebno krizo in bolj na podporo prijatelju v stiski. Ne glede na to, ali pomagate sodelavcu, da si prizadeva za povišico, ali organizirate dogodek za sosede, je vaša sposobnost dajanja prednosti sočutju in skrbi v tem razburkanem času zelo potrebna. Morda se vam bo zgodilo, da se bodo naključni znanci oglasili pri vas in vas prosili za nasvet. Ne da bi se preveč naprezali, delite svoje bogastvo.

Sporočilo tedna: Imam veliko za dati, zato to delim.

Levinja

Sončni mrk v znamenju Bika v soboto prinaša nepredvidene spremembe v vaših odgovornostih. Čeprav si že nekaj časa želite te spremembe moči, ne gre toliko za mirno stopanje v to, kar ste si zaslužili, temveč bolj za hitenje s tem, kar vam je bilo naloženo. Ne glede na to, ali vas v službi nenadoma povišajo ali pa v trenutku načrtujete dekliščino svoje najboljše prijateljice, to ni čas, da bi se umirili ali ostali tiho. Mnogi so pripravljeni pomagati, zato ne pozabite delegirati, vendar se na koncu odgovornost ustavi pri vas.

Sporočilo tedna: Vodim s stilom, milino in jasnostjo.

Devica

Morda ste mislili, da so vaši načrti za potovanja in/ali izobraževanje do konca tega leta trdno določeni, vendar je sončni mrk v soboto tu, da v zadnjem trenutku vse pretrese. Čeprav imate raje, če imate vedno nadzor nad situacijo, sezona mrkov pospeši čas in pusti vesolju, da prevzame krmilo, včasih v našo korist. Preloženo potovanje ali odpovedan pouk vam omogočita, da raziščete, kaj bi bilo še vredno raziskati. Kdo ve? To, kar boste izvedeli ta teden, vas lahko pripelje do nepričakovanega duhovnega prebujenja.

Sporočilo tedna: Spuščam nadzor, da se lahko naučim nekaj novega.

Tehtnica

 

Tehtnica, nikomur ne morete pomagati, če ne pomagate sebi. Sončni mrk v soboto pade v del vaše karte, ki se ukvarja z izgubo, skrivnostmi in tujim denarjem. Ste v procesu učenja, kako bolje poskrbeti zase, naslednji korak pa je, da razkrijete skrivnosti in dolgove, zaradi katerih ste energetsko ali finančno izčrpani. Morda boste presenečeni, kdo vam bo želel pomagati, ko boste dovolj ranljivi, da boste priznali, da to potrebujete.

Sporočilo tedna: Moja ranljivost ni odgovornost.

Škorpijonka

Drama v odnosih, ki je nazadnje izbruhnila okoli sredine novembra, se vrne med sončnim mrkom v soboto. Ne glede na to, ali se razhajate ali prenašate zvezo na naslednjo raven, vas čakajo razkritja o vseh vrstah dinamike ena na ena, od romantičnih povezav do tesnih prijateljstev in pogodb s samostojnimi podjetniki. Zaradi vaše neomajne zvestobe bi bil vsakdo srečen, če bi bil v partnerstvu z vami. Vendar to ni čas, da bi dajali prednost potrebam kogar koli drugega. Kaj je tisto, kar si resnično želite? Sledenje srcu vas vodi v pravo smer.

Sporočilo tedna: Vem, kaj me osrečuje.

Strelka

Spremembe v zadnjem trenutku na delovnem mestu ali v vašem dnevnem urniku vam v soboto ob sončnem mrku v Biku izničijo vaše najboljše načrte. Ne glede na to, ali ste dobili povišico, odšli na predčasni porodniški dopust ali pa ste s hitrim zagonom začeli s fitnesom, so ti pretresi navsezadnje namenjeni temu, da v vaše življenje vnesejo več miru in lahkotnosti, četudi se vam zdi, da je zdaj nekoliko nestabilno. Vaš partner, sodelavka ali celo mama imajo morda veliko močnih mnenj o tem, kako bi morali izkoristiti svoj čas. Vendar vi veste, kaj je najbolje, zato zaupajte svoji intuiciji.

Sporočilo tedna: Izzive sprejemam s pozitivno naravnanostjo.

Kozoroginja

Sončni mrk v soboto prinaša v vaše romantično življenje vrsto navdušujočih ali zmedenih zapletov. Kdaj ste nazadnje pomislili na tistega super seksi fanta, ki je novembra po popolnem zmenku kar izginil? Ali pa o svoji simpatiji iz srednje šole, ki se je pred kratkim preselila v vaše mesto, a se še ni oglasila na pijačo? Nenadoma sta oba v zasebnih sporočilih. Mrki ponavadi sprožijo situacije, ki so usodne, v dobrem in slabem. Verjemite, da ne glede na to, ali to traja ali je le trenutek, ste se na to pot odpravili z razlogom.

Sporočilo za tedna: Zaslužim si malo zabave.

Vodnarka

Sončni mrk v soboto prinaša nenadne spremembe doma ali motnje v vaših odnosih z družino. Seveda ste že več mesecev vedeli, da se bo v sosednji hiši začela gradnja in da napetosti s sestro počasi prihajajo na površje, vendar zaradi tega zdaj ni nič lažje reševati situacije. To vprašanje se lahko na koncu izkaže tudi za dražje, kot ste sprva načrtovali. To je vsekakor trenutek, ko lahko preizkusite svojo vzdržljivost in se spomnite, da ste veliko bolj odporni, kot si pripisujete.

Sporočilo za tedna: Ko je vse kaotično, se obrnem vase, da bi našel mir.

Ribi

Za vas, Ribe, bo težko pričakovani sončni mrk v soboto prinesel komunikacijske zaplete, težave z avtomobilom in druge motnje v vašem urniku. Ta mrk je tu, da pretrese tisto, kar ste prej imeli za stabilen in zanesljiv notranji krog, ter razkrije razpoke v temeljih. Morda starega prijatelja, ki ste ga nekoč imeli za nujno pomoč, v trenutku, ko ga potrebujete, res ni na voljo, toda vaš novi sosed je pripravljen pomagati v trenutku. Ta mrk lahko prinese tudi presenetljive novice od vaše sestre ali najboljše prijateljice. Pričakujte nepričakovano, ki bo prišlo pred vaša vrata.

Sporočilo za tedna: Na voljo sem tistim, ki so na voljo meni.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu strelec?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj