Še vedno smo globoko v razmišljanju in se zavedamo, da ne glede na to, kako briljantne so naše ideje – brez trdnih temeljev ne bodo šle nikamor.

To bo postalo še posebej jasno, ko bo Merkur v torek ponovno vstopil v znak stvarnega Kozoroga. Čas je, da nehate sanjati in začnete graditi. Ko se bo Venera v soboto, 29. januarja, ponovno postavila direktno, se bomo začeli premikati naprej s svojimi povezavami in odnosi, čeprav bomo še vedno iskali prave besede.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Vodnarja: Paul Newman, Bridget Fonda, Heather Graham, Christian Bale, Cristiano Ronaldo, Michael Jordan, Ellen DeGeneres, The Weeknd, Jennifer Aniston, Christina Ricci, Justin Timberlake, Shakira, Portia de Rossi, Benicio del Toro, Alice Cooper, Diane Lane, James Dean, Kerry Washington, Clark Gable, Sherilyn Fenn, Isla Fisher, Ashton Kutcher, Chris Rock, Robbie Willims, Elizabeth Banks, Tom Selleck, John McEnroe, Paris Hilton, Nick Nolte, Mena Suvari, Phil Collins, John Travolta, Geena Davis, Christian Bale, Alicia Keys, Oprah Winfrey, Kerry Washington, Abraham Lincoln, Wolfgang Amadeus Mozart, Galileo Galilei, Charles Darwin.

Ovnica

Retrogradni Merkur se je v nedeljo, 23., srečal s Soncem v vašem sektorju prijateljstev, zato je ta teden resnično namenjen prijateljem, ki ste jih pridobili na svoji poti. Od prazničnega obdobja dalje se trudite, da bi ponovno ovrednotili svoje ambicije ali na novo opredelili svoj odnos do uspeha. Zdaj se zavedate, da noben od vaših osebnih ciljev ni pomemben, če ne dajete prednosti skupnosti. Načrtujte, da boste s celotno skupino delili več o tem, kar ste se naučili.

Sporočilo tedna: V ekipi ni “jaz”.

Bikica

Vaš vladajoči planet Venera se v soboto po napornem 40-dnevnem retrogradnem potovanju usmeri direktno. Od sredine decembra (pravzaprav od začetka novembra) pregledujete svoj odnos do višjega učenja, duhovnosti in potovanj na dolge razdalje. Nekatere cilje je lažje doseči, kot ste se zavedali, nekatere pa je treba preprosto opustiti. Ta teden je namenjen deljenju vaših vizij, da bi še bolj razjasnili, kaj si v resnici želite.

Sporočilo za tedna: Govorim svoje sanje v življenje.

Dvojčici

V tem tednu bodo stvari še naprej kaotične, saj je vaš vladajoči planet Merkur še vedno retrograden, kar povzroča zamujene lete, odpovedana predavanja in pretirane politične prepire v skupinskem klepetu. Opredelitev vaših prepričanj je vedno izziv, saj imate raje več resnic hkrati – ves kaos, ki vas obdaja, pa preprečuje jasnost. Nekaj vpogleda je prišlo v nedeljo, ko se je Merkur srečal s Soncem, in čeprav le za trenutek, boste točno vedeli, kaj želite.

Sporočilo tedna: Svoje težave rešujem eno za drugo.

Rakica

Venera je retrogradna od 19. decembra. V zadnjih dveh mesecih ste se sprijaznili z odtujenimi prijatelji, pregledali pretekla razmerja in ponovno premislili, kaj resnično potrebujete od partnerja. V vaše življenje so ponovno vstopili duhovi vseh vrst. Ko se bo Venera v soboto končno spet postavila direktno, boste pripravljeni uporabiti lekcije tega psihičnega arhiviranja v svoji sedanji resničnosti. Vračanje v preteklost ne škodi, vendar pazite, da se v njej ne boste zataknili.

Sporočilo tedna: Moje izkušnje so me naredile močnejšega.

Levinja

Merkur je še vedno retrograden in na tej točki so nenehni nesporazumi postali čista komedija. Besedila o prevzemu otrok po šoli nikoli ne dosežejo vaše varuške; sodelavec je mislil, da potrebujete kritje izmene v torek in ne v četrtek; vaša najboljša prijateljica pa vas med čustveno krizo pusti na cedilu. Ko se je Merkur v nedeljo srečal s Soncem, ste v kaosu našli jasnost. Včasih se lahko le smejite in se osredotočite na stvari, ki so pod vašim nadzorom.

Sporočilo tedna: Osredotočen sem na proces, ne na rezultat.

Devica

Retrogradni Merkur se je v nedeljo srečal s Soncem, zato boste doživeli pomemben »a-ha« trenutek v zvezi s težavo v službi ali konfliktom pri načrtovanju varstva otrok. Vsi koščki sestavljanke se vendarle postavljajo na svoje mesto! Ko bo Merkur v torek stopil v Kozoroga, lahko več pozornosti namenite užitkom, romantiki in pustolovščinam. Kakšen smisel ima nenehno delo, če se nikoli ne zabavate? Za ta konec tedna si privoščite večerni zmenek.

Sporočilo tedna: Lahko imam vse.

Tehtnica

 

Po intenzivnem 40-dnevnem potovanju v podzemlje se bo vaš vladajoči planet Venera v soboto končno ponovno postavil naravnost. Od 19. decembra na novo ocenjujete svoje družinske odnose in na novo urejate svoj dom. Vaši temelji so trdnejši, kot ste mislili, vendar bo za njihovo ohranjanje potrebno veliko dela. Prvi korak je, da pripravite vse potrebno za veliko družinsko zabavo, ki bo ta konec tedna. Prepričajte se, da so na seznamu gostov samo tisti, zaradi katerih se počutite opaženi.

Sporočilo tedna: Sem več kot moje korenine.

Škorpijonka

Družina je bila v zadnjih letih za vas občutljiva tema, toda ko je Merkur v nedeljo srečal s Soncem, ste doživeli preboj glede tega, zakaj so bile vse te napetosti potrebne. Ločitev od staršev, odmik od nekdanjega partnerja ali celo to, postavitev bližnjih prijateljev na seznam “ne moti” vam je omogočila, da ste si v svetu izborili bolj smiseln prostor, ki je namenjen samo vam. Ko se bo Venera v soboto ponovno postavila naravnost, boste lahko navezali nove stike.

Sporočilo tedna: Nič ne ovira mojega duševnega miru.

Strelka

Venera se bo v soboto končno postavila direktno in po več tednih nihanj v vaš denarni sektor vnesla več stabilnosti. Ves vaš nedavni stres, povezan z oblikovanjem proračuna, vam je utrl pot v leto lahkotnosti, vsaj na finančnem področju. V prihodnje se osredotočite na spremljanje porabe iz tedna v teden, da ne bo nikoli več prišlo do norega hitenja pred sezono višjih stroškov ali sezono prazničnih nakupov na kreditne kartice.

Sporočilo tedna: Ne samo da preživim, ampak sem pripravljen na razcvet.

Kozoroginja

Dobra novica! Venera se bo v soboto postavila direktno v vaše znamenje, kar pomeni, da si lahko končno rezervirate termin za barvanje las, o katerem razmišljate zadnjih nekaj tednov. Zaradi retrogradnosti planeta ljubezni in lepote ste se počutili v konfliktu glede vsega – od osebnega sloga do rutine nege kože. Večino oblačil, ki ste jih ta mesec kupili na razprodaji, boste morali vrniti. Za naprej imate veliko boljšo predstavo o tem, kaj vam omogoča, da se počutite dobro tako od znotraj kot navzven.

Sporočilo za tedna: Ko sem v svojem elemenetu, mi nihče ne more preprečiti sijaja.

Vodnarka

Ob retrogradnem Merkurju, ki se je v nedeljo srečal s Soncem v vašem znamenju, je v vašem najboljšem interesu, da daste prednost sebi, četudi le za trenutek. Pomislite na vse sebične misli, ki jih želite. Naročite partnerju, naj za dan pogleda otroke, in si privoščite nekaj, kar vam bo pomagalo, da se sprostite. Ko bo Merkur v torek ponovno vstopil v znamenje Kozoroga, se boste spet obremenjevali z velikimi problemi, zato poskrbite za to in si vzemite prostor, dokler lahko.

Sporočilo za tedna: Dovoljeno mi je cveteti.

Ribi

Ko se je retrogradni Merkur v nedeljo srečal s Soncem v vašem nezavednem sektorju, so se vam v sanjah (ali pa se vam bodo medtem, ko boste na ponedeljkovem Zoom sestanku odklopljeni) porodile nekatere briljantne ideje. Zadnjih nekaj tednov razmišljate o tem, kateri prijatelji, sodelavci in sodelavke naj bi ostali v vašem življenju in kateri so le prehodni. Ta teden si predstavljajte prihodnost, polno ljubezni in podpore.

Sporočilo za tedna: Izbiram ljudi, ki izbirajo mene.

PREBERITE TUDI: To so datumi retrogradnih Merkurjev, ki nas čakajo v 2022

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj