Deli

Ovnica

Kako se vse sklada v ponedeljek in torek? Povezave z ostalimi vam bodo šle dobro od rok, saj boste izjemno razumevajoči. Okoli srede in četrtka pa se kljub temu zavedajte, da ni vedno vse tako lepo, kot izgleda na prvi pogled. Preden ukrepate, se o vsem dobro pozanimajte in ne nasedajte praznim besedam. Naj se dokažejo z dejanji! Čez vikend boste polni energije, ki vas bo ponesla v višave. Izkoristite jo!

Bikica

Čeprav si boste v začetku tedna zaželeli spremembe, pa morda zdaj ni ravno najboljši čas. Če pa že boste ukrepali, naj bodo vaši nameni vsem popolnoma jasni. Okrog srede in četrtka razširite svojo socialno mrežo, saj vam primanjkuje nekaj komunikacije. Tudi stari znanci se bodo razveselili ponovnega srečanja z vami. Čez vikend bodite pozorni in prisluhnite drugim, hkrati pa ne pozabite na svoje prioritete!

Dvojčici

Kdaj ste si nazadnje vzeli čas za ljudi, ki vam vedno stojijo ob strani? Čas je, da se ponovno posvetite vsem, ki vam veliko pomenijo in počutili se boste mnogo bolje – čisto preveč ste jih zanemarjali. Okoli srede in četrtka boste polni energije, pazite le, da jo boste usmerili v pravo smer. Lotite se novega projekta, saj ga boste zagotovo odlično izvršili. Od petka dalje si vzemite čas tudi za bolj romantične zadeve.

Rakica

V začetku tedna svojo odvečno energijo porabite za pomoč tistim, ki vas trenutno najbolj potrebujejo. Vesolje bo vaš trud prepoznalo in okoli srede boste izvedeli, ali ste na pravi poti. Delo vam bo šlo odlično od rok, prav tako pa se boste izkazali tudi v ljubezni. Vsem bo všeč vaš vpliv, zato se ne čudite, če bo okoli vas vedno polno ljudi, željnih vaše družbe. Okoli petka in soboto se osredotočite in izberite svojo pot. Ne obremenjujte se z ničemer, saj ni vredno.

Levinja

V začetku tedna bo vaša energija na vrhuncu! Sedaj je čas, da malce tvegate in poskusite nekaj novega. Vse vam bo šlo po načrtih in pazite, da vam to ne stopi v glavo. Okoli srede in četrtka bodite tudi malce skeptični glede določenih zadev. Ne glejte preveč površinsko, temveč raziščite ozadje. Podrobnosti so še kako pomemebne! Čez vikend bodite previdni, saj se vam obeta manjši konflikt. Vzemite si čas zase – za zdravo hrano, sprehod v naravi in malce gibanja.

Devica

V tem tednu boste z lahkoto zašli s poti, zato imejte odprte oči in ušesa. Bodite praktični ali pa se posvetujte s kom, ki vam lahko tako svetuje. Ko boste obvladali osnove, bo vse veliko lažje. Vztrajajte in obrestovalo se vam bo! Pojdite v nove smeri, preizkusite nove stvari in videli boste, kaj vse ste do sedaj zamudili. Čez vikend storite nekaj nenavadnega, da se rešite svoje dolgočasne in monotone rutine.

Tehtnica

 

V začetku tedna poskusite z novimi metodami pridobiti naklonjenost ostalih. Bodite drzni, saj vam bodo zvezde pri tem v veliko pomoč. Okoli četrtka svoje težave delite z nekom, ki mu zaupate, saj boste takoj lažje zadihali. Pogovor s prijateljem ali sodelavcem vam bo dobro del, tako zato, ker paše dati iz sebe kot tudi koristnih nasvetov, ki jih boste prejeli. Od petka dalje naj vam bo cilj zabava, ki ste si jo tudi zaslužili. Uživajte!

Škorpijonka

V začetku tedna boste nekoliko bolj počasni kot običajno, toda to se bo kmalu spremenilo. Ko boste dosegli svoj tempo, vas bo nemogoče ustaviti. Spodbudite svoje možgane z rekreacijo, saj boste prihranilli dragocen čas. Okoli srede ali četrka se odpravite na zmenek, ki si ga že dolgo želite. Tudi pri delu boste blesteli. Čez vikend pa boste nujno potrebni počitka in čas je, da si ga tudi privoščite! Sproščujoča kopel ali masaža bosta kot naročeni.

Strelka

Raziščite svoje možnosti, saj boste pri tem odkrili marsikaj novega. Marsikoga bi takšen val informacij z lahkoto zmedel, toda vi ste nekaj čisto posebnega in z lahkoto jih boste obvladali. Okoli srede in četrtka se lahko končno sprostite in lažje zadihate. Čez vikend si zadajte nov izziv, saj se boste tako lažje postavili na noge po manjši težavici. Še bolje bo, če boste vključili kanček tekmovalnosti.

Kozoroginja

Čeprav se vam morda ne zdi tako, ste rojen Kupid. Ostalim boste pomagali pri osebnih zadevah namesto da bi se posvetili svojim, saj se vam bo to zdelo lažje. A ne pozabite, da izogibanje ne bo rešilo ničesar – vse vaše težave vas bodo počakale in čakale bodo, dokler se jih ne boste lotili. Okoli srede in četrtka ne boste imeli problemov, saj boste vse konflikte razrešili z malce pomoči. Čez vikend boste točno vedeli, kaj morate storiti.

Vodnarka

Začetek tedna bo izgledal kot pravi trenutek za spremembe, toda zvezde vam svetujejo, da s svojimi odločitvami še malce počakate. Končno se boste zavedli, kaj se z vami dogaja in kaj si zares želite. Kakršnekoli osebne zamere in konflikte boste z lahkoto reševali okoli petka in čez vikend. Bodite pripravljeni na manjše zaplete in verjemite v svoje zmožnosti. Kot vedno, jim boste tudi tokrat kos.

Ribi

V začetku tedna lahko pričakujete nekaj dramatičnosti. Ne pozabite, da se ne vrti vedno vse okoli vas. Bodite razumni in z lahkoto boste rešili situacijo. Okoli srede in četrtka boste izvedeli nekaj novega in srečnejši boste, kot ste bili kdajkoli prej. Lahko se zgodi, da se bo stara zadeva le izboljšala. Čez vikend boste prejemali veliko pozornosti, toda ne pozabite na ostale!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here