Merkur, Venera in Mars ta teden zamenjajo znamenja in prinašajo prepotrebno spremembo energije, saj si še naprej opomoremo od pretresov, ki jih je povzročila sezona mrkov.

Merkur, ki je še vedno retrograden, se je v nedeljo, 22. maja, vrnil v stabilnega Bika in spodbuja bolj premišljen pristop h komunikaciji. Ta premik lahko povzroči tudi običajne retrogradne Merkurjeve nezgode in tehnične okvare, ki bodo še bolj neprijetne, zato ostanite potrpežljivi in si zapomnite, da bo tudi to minilo.

Nato v torek Mars vstopi v Ovna, v soboto pa se Merkurju v čutnem Biku pridruži Venera. Kombinacija Marsa v Ovnu in Venere v Biku je kombinacija moči in lepote. Pod tem vplivom – ko bodo naša dejanja drznejša in naše zveze slajše – lahko v naslednjih nekaj tednih pričakujemo veliko romantičnih gest in katarzičnih soočenj.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Dvojčka: Naomi Campbell, Heidi Klum, Angelina Jolie, Emily Ratajkowski, Ginnifer Goodwin, Helena Bonham Carter, Lauryn Hill, Annette Benning, Brooke Shields, Alanis Morissette, Natalie Portman, Adriana Lima, Mary-Kate in Ashley Olsen, Courteney Cox, Zoe Saldana, Paula Abdul, Kanye West, Johnny Depp, Clint Eastwood, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Colin Farrell, Shia LaBeouf, Joshua Jackson, Morgan Freeman, John Wayne, Jogh Goodman.

Ovnica

Ovnica, ljudje bodo od vas slišali veliko več. Vaš vladajoči planet Mars v torek končno izstopi iz senc vašega nezavednega sektorja in se vrne domov v vaše znamenje. Vaše velike sanje z začetka leta se končno začenjajo uresničevati. Zdaj se morate osredotočiti le na krepitev svoje varnosti in virov, da boste, ko se bodo stvari zares začele odvijati, pripravljeni na skok.

Sporočilo tedna: Si me pogrešal/a?

Bikica

Obdobje mrka je v vaše življenje prineslo veliko koncev in zaključilo obdobje neusmiljenih sprememb. Zdaj ste na povsem drugačnem mestu kot pred letom dni, vendar se prah končno dovolj umirja, da lahko vidite, kaj je na drugi strani. Venerin povratek v vaše znamenje v soboto je kot vrnitev domov. Privoščite si nekaj preprostega in sladkega, da proslavite, kako daleč ste prišli.

Sporočilo za tedna: Prehodil/a sem dolgo pot.

Dvojčici

Načrtujte nekaj časa zunaj pisarne ali zunaj omrežja, ko se bo Merkur od 22. maja do 3. junija retrogradno vrnil v vaš nezavedni sektor. V prihodnjih mesecih boste morali sprejeti nekaj pomembnih odločitev. Za zdaj pa si je treba vzeti nekaj časa zase in sanjariti o vseh stvareh, ki jih želite doseči v drugi polovici letošnjega leta. Meditirajte! Naredite si tablo vizij! Ni se vam treba še k ničemur zavezati, zato se prepričajte, da ste si razjasnili, kaj si resnično želite.

Sporočilo tedna: Zaslužim si ves prostor, ki ga potrebujem.

Rakica

Če se stvari v vaši karieri ali javnem življenju še niso razgrele, se bodo zagotovo v tem tednu. Mars v torek vstopi v znamenje Ovna in vaš sektor javne podobe, kar vam daje ambicioznost in drznost pri vseh osebnih in poklicnih projektih. Ker je vaša prepoznavnost vse večja, je to tudi idealen čas za navezovanje stikov in uveljavljanje v skupnosti. Družabna srečanja vseh vrst vam bodo ta konec tedna prinesla veliko ugodja in užitka, saj Venera v soboto vstopi v pomirjujočega, zanesljivega Bika.

Sporočilo tedna: Sem nekaj pomembnega.

Levinja

Ko se Sonce v klepetavih Dvojčkih v ponedeljek poveže z Jupitrom v strastnem Ovnu, boste končno spet uživali v družabnem življenju. Fantastični zmenki s prijatelji na večerji, pobeg z novim ljubimcem in vznemirljivo branje za knjižni klub ta mesec vnašajo v vaše življenje razburjenje. Ko Venera v soboto vstopi v znamenje Bika, boste dobili sladko priznanje za delo, ki ste ga opravili, da bi vse združili. Vsrkajte vse te dobre občutke, dokler trajajo!

Sporočilo tedna: Znanje je užitek.

Devica

Ko se vaš vladajoči planet Merkur v nedeljo, 22. maja, vrne v znamenje Bika, boste ponovno pregledali načrte za potovanja, študij ali duhovne dejavnosti, ki ste jih spomladi odložili. Se spomnite tečaja grafičnega oblikovanja, ki ste si ga želeli ogledati? Ali potovanje, ki ste ga načrtovali s prijateljem? Kar se je nekoč zdelo nemogoče, se zdaj nekako uresničuje. Čeprav je pametno počakati, da se Merkur 3. junija postavi v direktno smer, da potrdite svoje načrte, uživajte v času, ki ga imate zdaj, da raziščete vse možnosti.

Sporočilo tedna: Moje sanje so na dosegu roke.

Tehtnica

 

Vaše ljubezensko življenje je počasi gorelo in se za vas ogrevalo od Mlaja v Ovnu 1. aprila. Ko v torek Mars vstopi v znamenje ovna, vas navdihuje, da eno od teh novih zvez popeljete na višjo raven. Čeprav je vstop v partnerstvo ali pogajanja o pogodbi vznemirljiv, je z zavezo vedno povezano tudi nekaj izgube. Ko se vaš vladajoči planet Venera v soboto preseli v trdnega Bika, se spomnite, kaj lahko pridobite in tudi kaj morate žrtvovati, ko rastete skupaj.

Sporočilo tedna: Ljubezen je vredna izgube.

Škorpijonka

Ob nenehnih opomnikih, kako neravnovesne so postale stvari v vašem življenju, ste dobili navdih, da se osredotočite na izboljšanje svoje telesne pripravljenosti in delovnega procesa. Ko se v torek v znamenju Ovna zabavi pridruži vaš vladajoči planet Mars, se vaša zagnanost in ambicioznost, da bi stvari delovale, desetkrat povečata. Kljub temu je zmernost ključnega pomena, saj vas lahko ta vpliv sili tudi k pretiravanju. Ne želite izgoreti takoj, ko boste napredovali.

Sporočilo tedna: Delam, kar je zame najboljše.

Strelka

Tudi ta teden je v zraku romantika, še posebej v ponedeljek, ko se Sonce v zaletavih Dvojčkih poveže z Jupitrom v drznem Ovnu. Pritegnete veliko pozornosti in se na zmenkih zelo zabavate, ta vpliv pa pomeni tudi, da spoznavate ljudi, ki jih želite obdržati v svojem življenju za daljši čas. Ali vas zavezanost straši? No, to je še večji razlog, da se odločite za to. Če tvegate in poveste, kaj čutite, je to sladka nagrada.

Sporočilo tedna: Kaj lahko izgubim?

Kozoroginja

Ste se zaradi razburkanosti v sezoni mrkov počutili nekoliko razklani? Niste sami. Vrnitev k najljubšemu hobiju vam pomaga, da se zberete po vseh teh ovinkih. Preskočite pijačo s sodelavci ob srečni uri in se namesto tega udobno namestite na kavču s pletenjem. Morda pa želite začeti z vsakoletnim gledanjem serije Sopranovi ali vzeti v roke akustično kitaro? Karkoli že, počnite tisto, kar vas osrečuje! To bo vaš temelj, ko se boste vrnili v rutino.

Sporočilo za tedna: Začnem s stvarmi, ki me veselijo.

Vodnarka

Komunikacija se bo za vas okrepila, ko bo v torek Mars vstopil v znamenje Ovna, kar bo vneslo vročino v vaše skupinske pogovore in službeni nabiralnik. Veliko vročih odgovorov! Nenadoma ste tudi najbolj priljubljena oseba na popoldanskem prevzemu otrok, v kavarni in celo na kmečki tržnici. Tudi vaš urnik se bo pod tem vplivom verjetno napolnil. Čeprav si vsi želijo klepetati, pazite, da se ne zapletete v pogovor z ljudmi, ki vam sploh niso všeč. Kdo ima čas?

Sporočilo za tedna: Vsi me hočejo!

Ribi

Obdobje Dvojčkov bo v vaš dom še naprej prinašalo veliko vznemirjenja, še posebej, ko se v ponedeljek Sonce poveže s strastnim Jupitrom v Ovnu. Če ste iskali izgovor, da bi priredili hišno zabavo ali da bi si privoščili čudovito sedežno garnituro (kdo se lahko upre razprodaji ob dnevu spomina na mrtve?), je to vaša priložnost! Ko Venera v soboto vstopi v znamenje Bika, boste z veseljem preživeli več časa v raziskovanju svoje okolice. Popoldanski sprehod po drugačni poti vas lahko pripelje do prijetnega presenečenja.

Sporočilo za tedna: Vse, kar potrebujem, je blizu doma.

PREBERITE TUDI: 10. maja 2022 je spet nastopil retrogradni Merkur

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj