V tem tednu bomo lahko preverili, kako močne temelje smo postavili, preden si zastavimo nadaljnje namere. Najprej se Uran, planet sprememb in pretresov, to nedeljo postavi direktno v znamenje Bika, s čimer pretrese status quo in nas prisili k drugačnemu razmišljanju. Istega dne se Venera sreča s Saturnom. To je tranzit, ki – podobno kot vaš prijatelj, ki je že skrajno naveličan poslušati vaše stare pritožbe o razmerju – kriči: “Zaveži se ali se razidita!”

Bolj optimistično pa je, da se v torek Sonce poveže s srečnim Jupitrom – to je kontrolna točka, na kateri lahko ocenimo, kako daleč smo prišli od tega časa lani. Venera v četrtek vstopi v znamenje Rib – znamenje vzpona planeta ljubezni. Venera v Ribah je idealistka, ki je tako romantična kot intenzivna (pomislite na Heatah Ledgerja in Kurta Cobaina, rojena v znamenju Venere v Ribah). Za ta konec tedna načrtujte zmenek (s partnerjem ali sami), saj je pomembno, da te dobre vibracije izkoristite, dokler trajajo.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Vodnarja: Paul Newman, Bridget Fonda, Heather Graham, Christian Bale, Cristiano Ronaldo, Michael Jordan, Ellen DeGeneres, The Weeknd, Jennifer Aniston, Christina Ricci, Justin Timberlake, Shakira, Portia de Rossi, Benicio del Toro, Alice Cooper, Diane Lane, James Dean, Kerry Washington, Clark Gable, Sherilyn Fenn, Isla Fisher, Ashton Kutcher, Chris Rock, Robbie Willims, Elizabeth Banks, Tom Selleck, John McEnroe, Paris Hilton, Nick Nolte, Mena Suvari, Phil Collins, John Travolta, Geena Davis, Christian Bale, Alicia Keys, Oprah Winfrey, Kerry Washington, Abraham Lincoln, Wolfgang Amadeus Mozart, Galileo Galilei, Charles Darwin.

Ovnica

Vaše družabno življenje se krepi, vendar se morda trudite tudi v odnosih, ki vam ne služijo več. Večerja s prijatelji to nedeljo je privedla do neprijetnega pogovora o delitvi računa, zaradi česar boste plačali več kot svoj delež. Konec tedna si vzemite nekaj časa in se sprostite sami. Ne glede na to, ali meditirate ali gledate romantično nadaljevanko – v samoti je mir.

Sporočilo tedna: Daleč.

Bikica

To, za kar ste mislili, da bo v ponedeljek napeto srečanje s šefom, pripelje do nepričakovanega napredovanja. Toda preden se strinjate s prevzemom večje odgovornosti, se prepričajte, da plačilo ustreza vaši novi vlogi. Nato v četrtek vaš vladajoči planet Venera vstopi v vaš sektor prijateljstva, kar bo močno spodbudilo vaše družabno življenje. Praznujte s prijatelji! Prepustite se! Zabavajte se!

Sporočilo za tedna: Vrednost.

Dvojčici

Razodetje na masaži (ali med tem, ko ste kuhali kosilo) vas je to nedeljo iztrgalo iz rutine. Ne gre za to, da se niste dovolj trudili, temveč za to, da izid ni bil pod vašim nadzorom! Nato v četrtek Venera vstopi v vaš karierni sektor, kar vam bo dalo spodbudo v javnosti. Če morate nekaj objaviti, je ta konec tedna pravi čas, da to storite.

Sporočilo tedna: Zahtevajte.

Rakica

Zadnjih nekaj mesecev ste se obotavljali prositi za podporo, v ponedeljek pa vas prijetno preseneti pripravljenost prijatelja, da vam pomaga. Čeprav se še vedno pojavljajo vprašanja, kako si boste privoščili uresničitev svojih velikih sanj, zdaj veste, da ekipa na vsakem koraku navija za vas. Ne pozabite na nagrado.

Sporočilo tedna: Zaklad.

Levinja

V začetku tega meseca je v vaše življenje vstopila posebna oseba in ujeli ste se v zanos ognjene romance. Toda ko se Venera to nedeljo poveže z ustaljenim Saturnom, spoznate, da tega ne morete obravnavati kot katero koli drugo romance. Čas je, da se zavežete ali pa odidete. Če se odločite za slednje, vam bo morda razbijalo srce, vendar ne smete ostati z nekom, ki ne podpira vaše celotne vizije. Zakaj se za enkrat ne bi odločili za svojo pustolovščino?

Sporočilo tedna: Odločite se.

Devica

Mlaj, ki je bil v soboto, vas je pozval, da si zastavite namere glede dela, zdravja in rutine. Ta teden pa v pogovor vstopa nova zaljubljenost. Venera v četrtek vstopi v znamenje Rib in vaš partnerski sektor, kar v vaše odnose prinese dodatno sladkost. Morda ne gre za to, da zmenki odvračajo pozornost od dela, morda gre za to, da morate najti boljše ravnovesje med njima.

Sporočilo tedna: Ravnovesje.

Tehtnica

 

Ta teden je za vas, Tehtnice, nekoliko kot po tekočem traku. Kar naj bi bil preprost prvi zmenek, se spremeni v 48-urno druženje in klepet po messengerju. Želeli ste, da stvari ostanejo neformalne, vendar se morda zaljubite! Nato se v četrtek vaš vladajoči planet Venera premakne v znamenje Rib, kar vas spodbudi, da se še bolj navdušite nad afero. Preden se še bolj poglobite, se prepričajte, da je vaš vsakdan v redu.

Sporočilo tedna: Odprite se.

Škorpijonka

Avgusta je prišlo do velikega pretresa v vaših odnosih, ki vas je pustil na cedilu, v tem tednu pa boste videli, zakaj je bilo vse to del procesa. Venera v četrtek vstopi v znamenje Rib in vaš sektor romantike ter tako naznani novo obdobje za vaše zmenke in ustvarjalno življenje. Ostanite odprti za partnerje, ki niso vaš običajni tip. Romantične pustolovščine prihajajo na vašo pot!

Sporočilo tedna: Srce.

Strelka

Ta teden je za vas, Strelkaq, čas vrnitve domov. Poskusite upočasniti in vsrkati veselje v svoje vsakodnevne opravke in rutino. Celo delovni sestanki, ki so običajno naporni, so prostorni in zabavni. Namesto da bi skrbeli za to, kako “priti naprej”, se raje posvetili temu, kar že imate. Če boste poskrbeli za prijeten prostor za počitek in umik, se vam bo to obrestovalo, ko bo spet veliko dela.

Sporočilo tedna: Počasi.

Kozoroginja

Ljubezen ali ustvarjalni projekt, ki se je avgusta izjalovil, je ta teden nenadoma spet na mizi. Poleti še niste bili povsem pripravljeni sprejeti blagoslova. Zdaj pa ste pripravljeni sprejeti nekaj več tveganj, da bi se zabavali. Morda se boste v četrtek, ko se Venera pomakne v znamenje Rib in vaš lokalni potovalni sektor, želeli odpraviti na spontan izlet. Na svojem dvorišču lahko raziskujete marsikaj!

Sporočilo za tedna: Sprostitev.

Vodnarka

Novonastala luna v vašem znamenju vas je prejšnji teden navdušila nad skrbjo zase. Toda ko se je Uran to nedeljo usmeril v vaš domači sektor, se boste morali odreči nekaj časa zase, da bi se spopadli z družinsko dramo ali pretresi v vašem življenjskem položaju. Ta občutek nenehnega pritiska ne bo trajal večno, medtem pa si privoščite priboljšek za to, da boste zdržali. Svoje delo opravljate odlično.

Sporočilo za tedna: Temelji.

Ribi

Venera se v četrtek preseli v vaše znamenje, zaradi česar bo naslednjih nekaj tednov za vas naravnost sijajnih. Če ste razmišljali o barvanju las, nadgradnji poslovne garderobe ali ponovni oceni rutine nege kože, boste zdaj dosegli najboljše rezultate. Privoščite si tudi nego obraza ali masažo in se osredotočite na zdravo prehrano in redne treninge – želite se dobro počutiti navzven in navznoter.

Sporočilo za tedna: Zdravje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj