Ovnica

V tem tednu bodo vaše misli na polno zaposlene, to pa bi bilo dobro povedati tudi ostalim. Na voljo imate več sredstev za podajanje informacij, zato se nikaj ne zadržujte. Okoli srede ali četrtka bo nekdo, ki ga poznate zelo dobro, igral pomembno vlogo v vašem življenju. Morda vam bo celo olajšal življenje. Čez vikend se boste zavedli novih ambicij, ki so se šele pojavile.

Bikica

V začetku tedna morate vsem pokazati kaj zmorete! Vaša energija vas bo marsikam ponesla, zato bodite kreativni in pogumni, ter prisluhnite srcu. Okoli četrtka in petka se lahko znajdete v konfliktu z nadrejenim, čeprav če tega ne boste želeli, se ne bo sprevrgel v nekaj več. Ostanite mirni in takšni bodo tudi ostali. Čez vikend boste pokukali v prihodnost, ki vas lahko malce preseneti.

Dvojčici

Sedaj je dober čas za globok premislek o vsem, kar vam že tako dolgo leži na srcu. Od ponedeljka do srede se boste spraševali o bolj filozofskih vprašanjih, zato se lahko zgodi, da boste začasno pozabili na realna vprašanja in težave. Poskusite se prepričati, da se ukvarjate s problemi, ki so resnično pomembni. Čez vikend se sprostite in za nekaj časa pozabite na prihodnost.

Rakica

Skoraj zagotovo se v začetku tedna stvari ne bodo odvijale po vaših željah, toda sedaj ni časa za pritoževanje. Vzamite si čas in premislite o nadaljnih odločitvah. V sredini tedna boste brez težav našli rešitve na vaše težave ali pa se vsaj odpravili po pravi poti. Proti koncu tedna boste še posebej jasnih misli, kar pomeni, da lahko za spremembo od ostalih, sedaj ogromno opravite.

Levinja

V tem tednu se boste soočali s težavami povezanimi z delom. Primorani ste skrbeti za stranke (ali delodajalce), na račun zanemarjanja vaših lastnih potreb. Okoli četrtka ali petka lahko pričakujete manjšo krizico, ki pa ne bo pretirano nadležna. Šele zdaj boste ugotovili, kako se znajdete v takšnih zapletenih situacijah. Čez vikend boste pritegnili veliko pozitivne pozornosti.

Devica

Prva polovica tedna bo zahvaljujoč vaši neverjetni energiji še posebej zanimiva. Sedaj je čas, da se lotite nečesa, kar si že dolgo želite ali se preizkusite v nečem novem. Proti sredini tedna bodite bolj previdni, saj bodo vaše življenje krojili dejavniki, na katere nimate nobenega vpliva. Ukrepajte preden bo prepozno! Čez vikend ne boste zmogli vsega nadzirati, se boste pa hitro prilagodili vsem okoliščinam.

Tehtnica

 

V tem tednu boste imeli možnost izkoristiti čimveč različnih stvari. Sprejmite kakšen izziv, čeprav se vam bo na začetku zdelo, da se ne more končati dobro. Da bi dosegli nekaj izjemnega, morate včasih malce tvegati. Okoli četrtka in petka se posvetite vašim bližnjim, saj vas kar malo pogrešajo. Čez vikend se osredotočite na hišna opravila in razno eksperimentiranje.

Škorpijonka

V začetku tedna se boste z lahkoto spopadali z intelektualnimi težavami, s katerimi se v preteklosti niste upali spopasti. Prosti čas izkoristite za pozitivne spremembe, ki so nujno potrebne. Bodite izjemno previdni, saj se lahko konflikti z delovnega mesta prenesejo na vaše zasebno življenje. Ko bo čas pravi, boste vedeli točno kaj morate narediti. Čez vikend se boste zabavali in pozabili na tegobe prejšnjih dni.

Strelka

Od ponedeljka do srede boste še posebej izpostavljeni raznim prevaram, zato bodite skeptični in previdni. Zapomnite si tudi, da so nekateri resnično pošteni in odkriti. V sredini tedna boste imeli priložnost za napredek na pomembnem projektu. Izkoristite jo in ji posvetite vso svojo pozornost. Čez vikend je čas za prenovo, čeprav vam bo to morda vzelo več časa kot si mislite.

Kozoroginja

V prvih dneh tega tedna se bo pokazala moč vaše osebnosti. Vaša samozavest bo na višku in zato boste verjeli, da ste zmožni česarkoli. S takšnim pristopom boste lahko dosegli vse vaše cilje! Okoli četrtka ali petka se osredotočite na finance, saj se boste s tem izognili neprijetnim komplikacijam. Čez vikend bodite družabni, saj se boste sedaj najlažje povezali z ostalimi.

Vodnarka

Do srede naj bodo vaši ideali vaša glavna skrb, še posebej njihova uresničitev! Lahko se zgodi, da se bodo nekateri ljudje želeli vmešavati ali vam zastavljati neprimerna vprašanja, toda zavedajte se, da ste na pravi poti in da vam gre odlično! V sredini tedna boste polni čudovite enrgije, ki vas bo ponesla še dlje. Od petka dalje boste primorani narediti nekaj korenitih sprememb.

Ribi

V začetku tedna se boste primorani ukvarjati z novimi poznanstvi, to pa niti ni tako slabo, saj se boste z vsemi odlično razumeli. Vaša osebnost vam bo pomagala pri sprejemanju novih članov v vašo skupino. Okoli četrtka se ne upirajte okoliščinam, saj boste s tem le pritegnili nezaželjeno pozornost. Čez vikend se boste ponosno razkazovali, saj boste polni energije kar žareli.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj