Horoskop

Sedaj, ko se je kaos polne lune končno umiril, je čas, da zadihamo in smo hvaležni za vse, kar se je spremenilo na bolje. 23. oktobra bo sonce stopilo v znamenje škorpijona (vse najboljše škorpijončicam!). Ne bomo se več ukvarjali s tem, ali smo primerno oblečeni za določeno priložnost, temveč bomo pripravljeni si natakniti copate in uživati v intimnih druženjih v udobju lastnega doma. Kdo je na seznamu gostov za najprijetnejše zabave v celem letu?

Ovnica

V ponedeljek dokončajte določen projekt, saj vas bo občutek dovršitve napolnil s pozitivno energijo, ki jo boste še kako potrebovali. Okoli torka ali srede se o težki odločitvi posvetujte s svojimi pametnimi najbližjimi prijatelji in sodelavci. Oprite se na ljudi, ki vidijo vaše pomanjkljivosti! Čez vikend vam bodo zvezde poslale novo pošiljko energije in navdušenja, najbolje pa se boste odrezali pri osebnih zadevah.

Bikica

Ideja ali načrt, ki se vam bo sprva morda zdel nekoliko nenavaden, morda niti ni tako slab. Izkoristite ga za inspiracijo! Okoli torka in srede se pripravite, saj se vam bo življenje obrnilo na glavo. Polno boste zaposleni, zato vas bo trdo delo močno utrudilo. Ob koncu delovnega tedna se boste počutili kot prerojeni! Prepustite možnost novim priložnostim in dovolite, da se razvije nova zveza. Še posebej aktivno bo vaše romantično življenje.

Dvojčici

Kaj je to? Ovira na vaši poti? Izkoristite vse svoje vire in poiščite pot okoli nje. Okoli torka ali srede pričakujte zaplete. Če želite koga spoznati (v romantičnem smislu ali kot pomoč pri karieri), je sedaj pravi čas. Ob koncu tedna se vam lahko poruši ravnovesje, toda naj vas to ne vznemiri preveč. Kakšen je vaš proračun? In v kakšnem stanju so vaše telo, misli in duh? Kakšne so v tem trenutku vaše prioritete? Skrajni čas je, da poiščete odgovore na ta vprašanja.

Rakica

V ponedeljek boste čudovito sijali. Ne bodite tako deloholični, raje se prepustite romantiki, ki je v zraku! Okoli srede dobro premislite o vseh svojih odločitvah, še posebej, če te vključujejo pomembne dokumente. O vsej zadevi se morda posvetujte še s kom drugim. Ob koncu tedna se vam bosta povrnili samozavest in odločnost. Vse, kar potrebujete, se skriva v vaši notranjosti. Čez vikend se posvetite posebni povezavi, ki vas veže z nekom pomembnim.

Levinja

V začetku tedna bodite nekoliko bolj umirjeni kot ponavadi. Presenečeni boste nad rezultatom. Okoli torka ali srede boste vzbujali veliko pozornosti – morda v pozitivnem ali pa v negativnem smislu. V nobenem primeru ne jemljite stvari preveč resno, saj vse mine. Ob koncu tedna si vzemite čas in izvedite kakšno čistilno akcijo doma ali v službi. Znebite se vse navlake  in videli boste, kako dobro vam to dene. Čez vikend bodo izjemnega pomena razmerja med starši in otroci. Kakšni so kaj vaši odnosi?

Devica

Delite svojo vizijo z ostalimi, pa naj bo povezana z delom ali bolj osebne narave. Vsi bodo očarani nad vašim šarmom in izvirnostjo! Okoli torka ali srede se umirite, saj vam bo prav prišlo opazovanje sprememb ali celo kaosa. Ob koncu delovnega tedna se pripravite na kopico zabave, spogledljivosti in nove energije. Karkoli bi že morali opraviti, bo moralo počakati. Čez vikend bi rad nekdo, ki vam veliko pomeni, slišal nekaj posebnega.

Tehtnica

 

V ponedeljek stopite v stik s prijateljem ali sorodnikom iz preteklosti. Nekaj se je spremenilo, to pa ima lahko velik vpliv na vas, zato je prav, da preverite, kaj se dogaja. Okoli torka in srede se bo razvila nova romanca – morda pa boste postali še posebej strastni glede svojega dela. Ob koncu tedna pazite na svoje zdravje, ki se lahko poslabša, če zaidete s svoje rutine. Nikar ne zanemarite zdrave prehrane! Čez vikend vam bo prav prišlo sklepanje kompromisov.

Škorpijonka

V ponedeljek bodite previdni – zvezde vam svetujejo menjavo gesel, dvojno shranjevanje dokumentov in previdnost na vsakem koraku. Čeprav vas bo nekdo s svojim klepetanjem spravljal ob živce, mu dobro prisluhnite, saj se lahko med vsemi nesmisli najde tudi kaj uporabnega. Ob koncu tedna rešujte zadeve korak za korakom. Naglica ni nikoli dobra rešitev, poleg tega pa se boste tako tudi več naučili. Čez vikend se izogibajte delu, saj si zaslužite počitek.

Strelka

Kako in komu lahko pomagate v ponedeljek? Nekdo vam bo izjemno hvaležen za vašo pozornost in čas. Če boste okoli torka nekoliko zdolgočaseni, si boste sami krivi, saj lahko vsako situacijo spreobrnete v svoj prid, če se tako odločite. V določeni zvezi se bodo ob koncu tedna pojavile težave, ki pa jih lahko odpravite z eno samo besedo: komunikacija. Ugotovite, kaj se dogaja! Čez vikend preizkusite svojo srečo, saj se vam bo prav neverjetno nasmehnila.

Kozoroginja

V ponedeljek poglejte na zadeve še z drugega zornega kota. Ne bodite prenagli, saj je dobro prebrati tudi drobni tisk! Prav tako bo potrebno branje med vrsticami, še posebej okoli torka ali srede. Posebej previdni bodite na delovnem področju, saj imajo vaša dejanja posledice v prihodnosti. Ob koncu tedna se preprosto prepustite toku. Načrtujte aktivnosti, ki se vam pomagale znebiti stresa, poleg tega pa se posvetite nekomu, ki vam veliko pomeni.

Vodnarka

Čeprav bo v ponedeljek na prvi pogled vse izgledalo tako kot mora biti, pa se o tem raje dobro prepričajte. Okoli torka in srede ne bodite preveč sramežljivi in jasno povejte, kako se počutite in kaj si želite. Če vam bo to uspelo, boste prijetno presenečeni nad odzivom! Ob koncu tedna si vzemite nekaj časa za počitek. Čez vikend boste ravno vi tisti, ki ima vse odgovore, zato se kar pripravite na vprašanja.

Ribi

Malenkosti vam gredo dobro od rok, toda v začetku tedna boste blesteli tudi pri globljih projektih. Okoli torka ali srede boste še posebej razumevajoči, toda v zvezi z osebnimi zamerami se nikar ne prenaglite. Bodite pripravljeni prisluhniti drugim. Konec tedna si vzemite čas za stare prijatelje, s katerimi se že dolgo časa niste slišali. Čez vikend poskrbite za gibčnost svojega telesa in razmišljanja. Takoj se boste bolje počutili!

PREBERITE TUDI: 10 razlogov, zakaj so tehtnice idealne partnerke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj