Vse najboljše za rojstni dan zvezdnikom, od Taylor Swift do Amande Seyfried! Čeprav je prehod iz skrivnostnega Škorpijona v divjega Strelca vedno dobrodošel, je letos bolj cenjen kot običajno. Astrološko vreme tega tedna je tako lepo, kot je v tem letnem času sploh lahko.

Mlaj v Strelcu 23. novembra je ugoden, saj se Jupiter, planet svobode in priložnosti, na isti dan postavi direktno. Projekti in načrti, ki so bili odloženi od konca julija, dobijo zagon. Konec koncev nam bo uspelo!

Kljub na splošno boljšemu vzdušju pa se retrogradni Mars ponovno združi z meglenim Neptunom – nazadnje se je od 12. do 19. oktobra – in tako zmeda, preobremenjenost in negotovost, ki smo jih čutili ves mesec, dosežejo še en nelagoden vrhunec. Ta vpliv bo veljal do začetka prihodnjega leta, zato je najbolje, da se prepustite valovom, ne hitite in se spomnite, da so skrbi in skrbi, ki jih čutite, najverjetneje začasne.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Strelca: Jamie Lee Curtis, Miley Cyrus, Christina Applegate, Tina Turner, Anna Faris, Ben Stiller, Chrissy Teigen, Zoë Kravitz, Sarah Silverman, Lucy Liu, Britney Spears, Amanda Seyfried, Julianne Moore, Jenna Dewan, Jay-Z, Tyra Banks, Jeff Bridges, Judi Dench, Hailee Steinfeld, Jamie Foxx, Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Eugene Levy, Brad Pitt, Sia, Steven Spielberg, Katie Holmes, Keith Richards, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Alyssa Milano, Jonah Hill, Samuel L. Jackson, Kiefer Sutherland, Jane Fonda.

Ovnica

Vaša potovanja so letos skoraj sumljivo lahka, saj ugoden Mlaj v Strelcu v sredo podpira dolga potovanja. Če boste preskočili počitnice z družino, da bi se utrudili in delali na prijavah za podiplomski študij, vam ta lunacija ponuja tudi priložnost, da se povežete z učitelji ali mentorji, se poglobite v duhovnost in raziščete možnosti za izobraževanje. Kako si boste vse to privoščili, je še vedno vprašanje, vendar se vsaj ta teden osredotočite na vizijo.

Sporočilo tedna: Pojdite.

Bikica

Mlaj v Strelcu v sredo pade v vaš sektor skupnih virov. Mlaji oz. prazne Lune omogočajo nove začetke, ta pa je namenjena odpravljanju dolgov in sproščanju prtljage. V tem letu ste veliko prestali, ta teden pa se spomnite, da vam ni treba nositi bremena samim. Ko se zbudite iz kome praznovanja, poiščite številko terapevta, ki vam ga je priporočil prijatelj, in prosite za termin.

Sporočilo za tedna: Sprostitev.

Dvojčici

Ta teden prinaša veliko vznemirljivih dogodkov tako v vašem poklicnem kot zasebnem življenju, Dvojčki. Mlaj v Strelcu v sredo pade v vaš partnerski sektor, kar pomeni začetek novega obdobja za poslovni ali romantični odnos. Ne glede na to, ali domov pripeljete spremljevalca ali pa se pripravljate na uvedbo nove ponudbe za svoje stranke, so živci pod stresom, vendar lahko s povezovanjem veliko pridobite.

Sporočilo tedna: Pridruži se.

Rakica

Tisto, kar vas bo sredi vsega kaosa prizemljilo, je zdrava rutina – pa naj bo to 10 minut joge v postelji zjutraj, hiter tek popoldne ali branje, ko se vsak večer umirite. Pri tem ne gre za to, da bi sledili načrtu vplivneža ali delali to, kar deluje pri vaši sestri, temveč za to, kar deluje pri vas. Mlaj v Strelcu v sredo je priložnost, da se zavežete navadam, ki ustrezajo vašemu življenju.

Sporočilo tedna: Zaveži se.

Levinja

Levinja, potrebovali bi nekaj zabave. Po vseh delovnih in družinskih dramah, ki ste jih doživljali ta mesec, vam na srečo novonastajajoča Luna v Strelcu v sredo ponuja nov začetek v vašem ustvarjalnem in romantičnem življenju. Ta konec tedna je namenjen povezovanju s svojim notranjim otrokom (ali najstnikom!), preživljanju časa z otroki ali celo dogovarjanju za zmenek z nekdanjim ljubezenskim partnerjem iz domačega mesta.

Sporočilo tedna: Igraj se.

Devica

Ne glede na to, ali boste v prihajajočem vikendu obiskali družino ali prvič sami pripravili pogostitev, vam Mlaj v Strelcu v sredo ponuja nov začetek za vse, kar zadeva dom in družino. Če imate težave z izvorno družino, je to ugoden trenutek tudi za to, da se naslonite na partnerja ali najboljšega prijatelja in ga podprete. Temelja vašega življenja ni treba graditi samim. Koga želite, da se vam pridruži v vašem najsvetejšem prostoru?

Sporočilo tedna: Zatočišče.

Tehtnica

 

V družinskih prepirih vedno obtičite v vlogi posrednika, vendar je letošnje potovanje bolj lahkotno. Telefonski klic z mamo v ponedeljek potrdi, da se je spomnila kupiti vaše najljubše vino, nato pa vam brat pošlje sporočilo s povabilom, naj se mu pridružite na petkilometrskem teku. Mlaj v Strelcu v sredo vdihne novo življenje vaši komunikaciji, pisateljskim projektom ter odnosom z bližnjimi prijatelji in družino.

Sporočilo tedna: Sprehodi se.

Škorpijonka

Čeprav se v tem tednu grenko-sladko poslovite od rojstnodnevne sezone, se premik Sonca v Strelca v torek res počuti kot nov začetek. Ko se za konec tedna odpravljate domov, ste navdušeni nad prostim časom za sprostitev in morda celo nad razvajanjem s strani ljubeče mame, babice ali starejše sestre. Mlaj v Strelcu v sredo je odličen dan, da si privoščite prepotrebno terapijo na drobno – lahko se odločite za nakupovanje na črni petek?

Sporočilo tedna: Sprostitev.

Strelka

Iz teme v svetlobo! Obdobje Škorpijona je za vas, Strelci, vedno nekoliko težje, saj je zadnjih nekaj tednov pred vašim rojstnim dnem lahko precej eksistencialno. Zdaj pa se začenja vaša sezona in Mlaj v vašem znamenju v sredo je svež vetrc za vašo podobo in identiteto. Ta konec tedna je odličen izgovor, da se razvajate – privoščite si nekaj ugodnih nakupov na črni petek in si privoščite penečo kopel! Počutite se udobno in poskrbite, da bodo stvari čudovite!

Sporočilo tedna: Sijte.

Kozoroginja

Če se vam načrti za vikend oddih v termah ne izidejo zlahka ali če pridete domov in so stvari kaotične, poskusite preskočiti družinsko dramo in si namesto tega vzemite nekaj časa zase. Mlaj v Strelcu v sredo pade v vaš nezavedni sektor in vam ponudi čudovit trenutek, da se napolnite z energijo pod lastnimi pogoji. Že tako preprosta stvar, kot je sprehod v naravo ali obisk najljubše kavarne, kjer lahko opazujete ljudi, vam pomaga pri ponovni vzpostavitvi.

Sporočilo za tedna: Počivajte.

Vodnarka

Seveda ste znani kot najbolj človekoljubno znamenje zodiaka in prihajajoči vikend še posebej čudovit čas za vaše sodelovanje in prostovoljstvo! Mlaj v Strelcu v sredo ponuja priložnost, da osvežite svojo predanost prijateljem in skupnostnim projektom. To je tudi odličen teden, da podprete prijateljevo predstavo ali umetniško razstavo ali si ogledate turnejo ene od svojih najljubših glasbenih skupin. Čas je, da se povežete s tistimi, ki delijo vašo vizijo in sanje.

Sporočilo za tedna: Delite.

Ribi

Za vas je to obdobje nekako vedno najbolj naporen čas v letu na delovnem mestu. Ne glede na to, ali greste na razprodajo na črni petek ali ste sredi zadnjih razgovorov za sanjsko službo, je Mlaj v Strelcu v sredo osvežujoč (a hektičen!) trenutek za vašo kariero ali javno podobo. Čeprav bo vaša družina morda jezna, da ste med časom, ki naj bi bil namenjen kakovostnemu preživljanju časa, obtičali v soju zaslona prenosnega računalnika, jim lahko to decembra povrnete.

Sporočilo za tedna: Dvignite se.

PREBERITE TUDI: 5 lastnosti, ki so značilne le za ljudi, rojene v znamenju Strelca

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj