Poslavljamo se od meglenih fantazij Rib in se podajamo v pogumno in napredno gibanje sezone Ovna. Vse najboljše našim pustolovskim, impulzivnim in občasno vročekrvnim ovnom. Oven, radi te imamo, ko brcaš v tazadnjo, in radi te imamo, ko si neurejen!

Medtem se bo Merkur, ki je še vedno v domišljijskih Ribah, ves teden povezoval z Jupitrom, Neptunom in Plutonom, kar bo spodbujalo razmišljanje v širšem smislu, globoke pogovore in ustvarjalno reševanje problemov. Nepričakovani premiki se bodo zgodili v torek, 22., ko se Mars v kvadratu z inovativnim Uranom zaustavi načrte in nas prisili, da spremenimo smer. Sprejmite blagoslov, ki ga prinašajo spremembe!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Ovna: Lady Gaga, Paul Rudd, Pharrell Williams, Matthew Broderick, Reese Witherspoon, Jessica Chastain, Elton John, Keira Knightley, Steven Tyler, Mariah Carey, Celine Dion, Ewan McGregor, Eddie Murphy, Robert Downey Jr., Russell Crowe, Jackie Chan, Robin Wright, Dennis Quaid, Kristen Stewart, Elle Fanning, Mandy Moore, Shannen Doherty, Sarah Michelle Gellar, Emma Watson, Emma Thompson, Jennifer Garner, Kourtney Kardashian, Ashley Judd, Keri Russell, Sarah Jessica Parker, Leslie Mann, Diana Ross, Fergie, Patricia Arquette, Cynthia Nixon, Seth Rogen, Rooney Mara, Kate Hudson.

Ovnica

Vaša sezona je končno tu, Ovnica, in komaj ste jo dočakali! Po zadnjih nekaj tednih neskončnega in napornega dela je zdaj vaš čas, da stopite v središče pozornosti. Sonce osvetljuje del vaše karte, ki se ukvarja z vašo identiteto in samoizražanjem, zato izberite svoj cilj in se ne izogibajte drznim rdečim ustnicam. Ko boste sebe postavili na prvo mesto, bodo nekateri manj pomembni prijatelji ali sodelavci ljubosumni, toda ljudje, ki vam resnično stojijo ob strani, si od nekdaj želijo, da zasijete.

Sporočilo tedna: Rojena sem, da me vidijo!

Bikica

Čeprav se s prehodom v sezono Ovna za večino drugih stvari segrejejo, je za vas prihajajoči mesec umik. Ko se Sonce pomakne v vaš nezavedni sektor, se ukvarjate z urejanjem stvari v ozadju in si brez sramu vzamete čas za oddih. Ta teden se pretakajo tudi ustvarjalni tokovi, zato si v urniku rezervirajte nekaj ur za sanjarjenje, pisanje dnevnika in vrnitev k projektu pletenja, ki ste ga opustili po zaprtju.

Sporočilo za tedna: Ko se sprostim, pridem v svoj tok.

Dvojčici

Sonce se v ponedeljek pomakne v znamenje Ovna, osvetli vaš družabni sektor in vas navduši za vse povezave, ki jih boste navezali to pomlad. Sezona Rib je bila namenjena razjasnitvi nekaterih kariernih ali osebnih ciljev, zdaj pa je čas, da poiščete prijatelje, ki vam bodo pomagali doseči, kar ste si zastavili. Kaj vse bi lahko dosegli, če bi dovolili, da vaše sanje nimajo omejitev? Morda boste presenečeni nad tem, kako preprosto je doseči vse, kar si želite.

Sporočilo tedna: Moja ustvarjalnost nima meja.

Rakica

Zdaj je vaš čas, da zasijete, Rakica! Sonce se je preselilo v znamenje Ovna in vaš sektor ugleda, kar bo povečalo vašo prepoznavnost in vas navdušilo za karierne premike. Čeprav se je večji del letošnjega leta do zdaj morda zdel kot neuspešen začetek, boste v naslednjih nekaj tednih videli, da semena, ki ste jih posadili januarja, končno poganjajo korenine. Morda boste dobili navdih, da se vpišete v tečaj nadaljnjega izobraževanja, saj se Merkur v ponedeljek poveže z ekspanzivnim Jupitrom.

Sporočilo tedna: Moje življenje bo kmalu zacvetelo.

Levinja

Obdobje Ovna se začne v ponedeljek in navdihuje potepuškost in poživlja vašo željo po učenju. Projekti, ki ste jih začeli že v začetku leta, se v tem tednu začnejo oblikovati in razkrivati svoj višji namen. Vse to načrtovanje ni bilo zaman! Ko se Merkur v ponedeljek poveže z Jupitrom, boste našli velikodušna sredstva za potovanje ali poslovni podvig. Edina težava v tem tednu nastopi v torek, ko se Mars združi z Uranom in povzroči napetosti s sostanovalcem ali partnerjem zaradi nujnih sprememb v vašem življenjskem prostoru.

Sporočilo tedna: Z veseljem se učim!

Devica

Še vedno se počutite kot po polni Luni v svojem znamenju prejšnji teden; osveženo in pripravljeno, da svoje ideje izpustite v svet. Ko se v ponedeljek Sonce pomakne v znamenje Ovna, se spomnite, da ne glede na to, kako samozavestni ste, napredka ne morete doseči sami. Na srečo vam je na voljo partner, najboljši prijatelj ali poslovni partner, ki vam bo pomagal pri rojstvu vaše genialne ideje. V naslednjih nekaj tednih imate priložnost razmisliti, kaj se vam splača zadolžiti – pa naj bo to finančni ali energetski dolg.

Sporočilo tedna: Spremembe zahtevajo žrtve.

Tehtnica

 

S spomladanskim enakonočjem 20. marca nastopi sezona Ovna, ki osvetljuje del vaše karte, ki se ukvarja z odnosi, pogajanji in vsemi načini, kako se povezujete z drugimi. Če iščete ljubezen, poglabljate prijateljske odnose ali iščete poslovnega partnerja, vam naslednjih nekaj tednov ponuja veliko priložnosti, da prikličete, kar si želite. Vendar pa bodite previdni pri prevelikih izdatkih ali pretiranem naporu 22. marca, ko se Mars poravna z Uranom. Ne pozabite: kar je namenjeno vam, mora priti z lahkoto.

Sporočilo tedna: Kar mi je namenjeno, je enostavno, srečno in brezplačno.

Škorpijonka

Po sanjski in romantični sezoni Rib se v ponedeljek Sonce premakne v znak Ovna, kar pomeni, da je čas, da se vrnete k delu. Naslednjih nekaj tednov osvetljuje del vaše karte, ki vlada vsakodnevnemu delu in nagrajujoči rutini, in morda boste presenečeni, kako lahko malce discipline korenito spremeni vaš pogled na svet. Na področju partnerskih odnosov in domačega življenja se obetajo velike spremembe. Vrnite se k osnovam, da se boste lahko s trdnejšimi temelji soočili s prihajajočimi ovinki.

Sporočilo tedna: Vsak dan je darilo, če ljubim, kar počnem.

Strelka

Sonce se v ponedeljek pomakne v znamenje Ovna in s tem se za vas, Strelci, začne najbolj ustvarjalno in romantično obdobje leta. Čas je, da postanete zaletavi! V ponedeljek se komunikacijski planet Merkur sreča z vašim vladajočim planetom Jupitrom v vašem domačem sektorju, kar vam omogoča, da s partnerjem ali najboljšo prijateljico pogledata v oči glede vprašanja, ki vaju ločuje. V tem letu je bilo veliko razlogov za razočaranje, vendar si lahko v tem tednu povrnete legendarni optimizem.

Sporočilo tedna: V jasnosti najdem svobodo.

Kozoroginja

Ne glede na to, ali se selite, sadite na vrtu ali načrtujete obisk k družini zunaj mesta, se po astrologiji tega tedna vračate k svojim koreninam. Sonce se v ponedeljek premakne v znamenje Ovna in osvetli del vaše karte, ki se ukvarja z domom, družino in temelji. Vaša zasebna sfera naj bi bila živahna in spodbudna. Katere majhne spremembe lahko naredite ta teden, da sprostite zastalo energijo in poskrbite za pretočnost? Obisk nove restavracije, kavarne ali galerije v vaši soseski ta teden bo prav tako spodbudil vašo ustvarjalnost.

Sporočilo za tedna: V toku najdem stabilnost.

Vodnarka

Prehod Sonca v znamenje Ovna v ponedeljek poživi vaše komunikacije, kar bo dalo potreben zagon vašim prijateljstvom in lokalnim povezavam. Če ste si želeli napredovati pri projektu ali osvojiti novo spretnost (na primer se končno naučiti Photoshopa!), potem ta tranzit spodbuja vašo prakso, saj oživlja vaš občutek za pustolovščine in pozornost do podrobnosti. Nenadni izbruhi ustvarjalnega navdiha se bodo pojavili, ko se bo Mars v torek združil z Uranom in olajšal prehod v naslednjo fazo.

Sporočilo za tedna: Malo vsak dan pomeni veliko.

Ribi

Srečno pomladno enakonočje, Ribe! Čeprav se je vaša sezona končala, lahko v tem tednu še vedno veliko praznujete. Sezona Ovna (od ponedeljka dalje) prinaša priložnost, da se osredotočite na svoje obilje, pa naj gre za povečanje bogastva, krepitev samozavesti ali odmik od izčrpavajočih odnosov. V ponedeljek se Merkur v vašem znamenju sreča z Jupitrom, kar je ugoden trenutek za navezovanje stikov s partnerjem ali za iskanje kariernih priložnosti. Kar imate povedati, je pomembno, tudi če je nekonvencionalno.

Sporočilo za tedna: Vredna sem tega!

PREBERITE TUDI: Ti znaki zodiaka imajo velike težave z zaupanjem!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj