Uspeli ste se prebiti do zadnjega tedna pred novim letom in nadaljujete, kjer se je končal pretekli teden. Sprememba prihaja, zato zdržite! V nedeljo, 20. decembra, se bo Merkur premaknil v karizmatičnega kozoroga in vaši komunikaciji dal prizemljenost, ki ste jo pogrešali že od konca septembra.

Zimsko enakonočje bo v ponedeljek, 21., ko se bo Sonce premaknilo v Kozoroga, znaka prijaznih ljudi, ki vedno poskrbijo, da je vse narejeno. Vse najboljše, Kozorogi!

Poleg solsticija in začetka sezone Kozoroga pa je ponedeljek, 21. december, tudi dan, ki je v koledarjih astrologov izjemno pomemben. Označuje namreč veliko konjunkcijo Jupitra in Saturna, ki si bosta na ta dan najbližje. To je izjemna redkost, ki se zgodi približno vsakih 20 let.

Jupiter je pokazatelj aktualnega časa in Saturn je struktura družbe. Nazadnje, ko se je zgodila taka konjunkcija, je bilo malo po letu 2000. Konjunkcija tudi resetira 200-letno elementarno obdobje. Človeštvo se sedaj pomika od obdobja izkoriščanja in uničevanja matere Zemlje v zračno obdobje, kjer se bo spet bolj povezalo med sabo.

Teden se bo zaključil z grobo zoperstavitvijo agresivnega Marsa in Plutona, kar bo razrešilo boj, v katerem ste že od 13. avgusta. V petek bo Luna v znaku Bika, kar bo prineslo udobje, slastno hrano in veliko počitka. Merkur se bo na isti dan povezal z inovativnim Uranom, kar vam bo pomagalo navigirati vse tehnične težave božičnih in novoletnih praznovanj.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Kozoroga: Kate Middleton, Zayn Malik, Kate Moss, Mary J. Blige, Ricky Martin, Jared Leto, Denzel Washington, John Legend, Bradley Cooper, Diane Keaton, Katie Couric, Orlando Bloom, LL Cool J, Sade, Jim Carrey, Zooey Deschanel, Dolly Parton, Liam Hemsworth, Nina Dobrev.

Ovnica

Ker se bosta ta teden Merkur in Sonce pomaknila v Kozoroga, se boste lahko ponovno povsem osredotočili na svojo kariero. V sredo boste morda dobili opravičilo svojega šefa, na katerega ste čakali od avgusta. Izgleda, da vaše mnenje le je pomembno! A z veliko konjunkcijo v ponedeljek, ki bo padla v vaš sektor komunikacije in prijateljstev, se spomnite, da niste sami. Prihaja novo obdobje za ustvarjanje močnega podpornega sistema in močne igralce v vaši ekipi. Prosite za pomoč.

Sporočilo tedna: V ekipi ne morete gledati samo nase.

Bikica

Obdobje Kozoroga je ponavadi obdobje, ko želite izpluti na kakšno duhovno popotovanje ali sedeti ob ognju ali prebrati knjige, ki vas potrpežljivo čakajo na polici. A z veliko konjunkcijo v ponedeljek, ki naznanja novo ero v vaši karieri, se ne morete osredotočiti le na raziskovanje. Če razmišljate o večjih spremembah v karieri, začnite ta teden delati prve korake. Četudi ne boste dobili odziva do 2021, se boste počutili lažje, ko boste začeli z iskanjem. To je maraton, ne sprint.

Sporočilo tedna: Ne bodite presenečeni, če bodo vsi gledali vas.

Dvojčici

Ne glede na to, ali planirate selitev čez lužo ali razvijate novo aplikacijo ali se udeležujete tečaja o zdravilnih zeliščih – ponedeljkova velika konjunkcija označuje novo obdobje za vas kar se tiče večjega potovanja ali izobraževanja. Po srcu ste bili vedno študentka, a sedaj je čas, da se resno lotite stvari, ki se jih želite naučiti. Merkurjev prehod v Kozoroga je vaše misli prestavil na denar, ki ga boste porabili, da boste uresničili te svoje sanje. tudi dolg je trga vreden in v petek je čas, da se spomnite kreativne rešitve.

Sporočilo tedna: V znanju je moč.

Rakica

Velika konjunkcija pa padla v vaš sektor deljenih virov. Zadnjih nekaj let ste se ubadali z ugotavljanjem, česa si sploh želite pri zvezi! Ni treba, da se projekta lotite skupaj s partnerjem, kajti dobro je imeti nekaj svojega. Vsekakor pa začenjate z novim obdobjem kreditov in investicij. Čeprav ste bili v preteklosti zelo previdni, je sedaj čas, da investirate svoje prihranke in premislite, kaj je vredno dolga. Če ne veste, kje začeti, vam bodo prijatelji zagotovo dobro svetovali.

Sporočilo tedna: Veliko rizikov je vredno sprejeti.

Levinja

Skušajte uživati v pomivanju posode Levinja. Resno. Čeprav so vam določene stvari v življenju leta povzročale veliko žalovanja, bo obdobje Kozoroga povabilo, da najdete užitek v dolgočasnih vsakdanjih stvareh. Velika konjunkcija bo zaznamovala tudi novo obdobje za vaše odnose in obveznosti. Če ste v zvezi, izkoristite to kot priložnost, da sprevidite, kdo opravi večino dela v zvezi. Če ste samski, začnite manifestirati svoje sanje. Tudi rituali so lahko obveznosti.

Sporočilo tedna: Struktura prinaša olajšanje.

Devica

Ta teden bo v celoti namenjen spoznavanju, kako uživati in hkrati poskrbeti za vse obveznosti. Saturn se bo končno pomaknil iz vašega romantičnega sektorja in v ponedeljek se začne obdobje Kozoroga, zato boste prvič po več letih vznemirjeni nad idejo zmenkanja. A ker se bo istočasno zgodila velika konjunkcija v vašem sektorju dnevnih opravil, se boste nemudoma spomnili, da celo kratkotrajne romance terjajo veliko časa in energije. V petek se bo Merkur povezal z Uranom v močno podporo, kar vas bo navdihnilo, da boste kreativni pri načenjanju pogovorov. Poiščite nekoga ki vas lahko dohaja.

Sporočilo tedna: Naj bo to delo ljubezni.

Tehtnica

 

Razkomotite se, Tehtnica! Zimski solsticij bo po dolgem času poskrbel, da se boste po več letih počutili kot doma in pripravljeni boste na hibernacijo do spomladi. Nenazadnje ima vaše novo stanovanje tudi kamin! A čas je, da svoje srce odprete tudi za romanco. Velika konjunkcija v ponedeljek bo zaznamovala svež začetek za vaše področje zmenkanja in kreativnih podvigov. Zakaj ne bi naložili kake aplikacije, da vidite, kdo je kaj naokoli. Niste več zainteresirani v početju stvari e zato, da se imate fino in končno uživate v samo svoji družbi. Prav je, da uživanje vzamete resno.

Sporočilo tedna: Užitek pride s stabilnostjo.

Škorpijonka

Zimski solsticij vas bo navdihnil, da se boste povezali s starimi prijatelji in kraji, ki ste jih pogrešali v svojem okolišu. Pojdite na kavo in ob tem pustite lepo napitnino natakarju. Velika konjunkcija bo zaznamovala novo obdobje za vaš dom in družinsko življenje. Preprosto ste se prepustili svoji življenjski situaciji, ki je delovala zadnjih nekaj let, vendar: a ne bi bilo fino, ko bi dejansko res uživali in cveteli? Če razmišljate o selitvi (v novo stanovanje ali kraj), začnite preverjati, kaj je na voljo.

Sporočilo tedna: V redu je, da si želite nekaj več.

Strelka

Letošnjo praznično sezono se počutite še posebej radodarne. Izpustili ste svoj mindset pomanjkanja, ki vam je dominiral zadnjih nekaj let in sedaj živite v osvežujočem stanju izobilja. Z vašim vladajočim planetom, Jupitrom, v bolj prijateljskem znaku, se boste počutili bolje v svojem telesu in mislih. Manj vas bo ‘zmanjkovalo’ in bolj navdušeni boste nad skrbjo zase. Velika konjunkcija v ponedeljek naznanja novo obdobje za vaše najtesnejše povezave in okolje. Ne glede na to, ali se selite daleč stran ali ostajate, kjer ste – svet raziskujete skozi drugačne oči.

Sporočilo tedna: Ko se počutite dobro, to delite.

Kozoroginja

Vaša sezona je, Kozoroginja! In z Merkurjem prav tako v vašem znaku, se počutite videni, slišani in razumljeni. Vaši sodelavci razumejo vaše šale in vaš partner je končno dojel in začel kupovati riževo mleko, ki ga imate najraje. Potem, ko ste se več mesecev počutili, da kričite v prazno, je to tako olajšanje! V petek se veselite, saj bo to idealni trenutek, da se boste povezali s svojimi otroki ali svojim notranjim otrokom. Velika konjunkcija v ponedeljek, 21. 12., bo padla v vaš sektor financ in pomeni povabilo, da se znebite preživetih prepričanj o denarju, vrednotah in samozavesti. Stvari dobite zato, ker si jih zaslužite.

Sporočilo tedna: Izobilje je mindset, ne cilj.

Vodnarka

Ta teden boste v soju žarometov, Vodnarka! Čeprav je obdobje Kozoroginje pri vas praviloma namenjeno hibernaciji in razvajanju, zaradi velike konjunkcije v svojem znaku ne boste mogli brez akcije. S tem, ko imate ta pomembni planetarni dogodek v svojem znaku, je to priznanje vašim dosežkom. Ste izjemno sposobni in kolektivno stopate v novo ero, kjer ste namenjeni vodenju! To se bo začelo s trdno rutino skrbi zase. Razvajajte svoje misli, telo in dušo, da boste lahko uspešni pri delu.

Sporočilo tedna: Skrb zase je esencialna.

Ribi

Dovolite si, da ta teden malo odplavate Ribica. Dovolite si dodatni dremež (ali več njih). Dajte si dovoljenje, da si vzamete dolg oddih od dela, študija in kateregakoli drugega programa. Velika konjunkcija v ponedeljek pade v vaš sektor sanj in nezavednega, in z vašim vladajočim planetom, Jupitrom, ki bo potoval skozi ta sektor tudi v prihajajočem letu, vas bo prisilila, da raziščete svoje strahove, anksioznosti in dvome glede izgube kontrole. Le kaj je narobe s tem, da nimate vseh odgovorov? Bolje kot kdorkoli veste, da je realnost precenjena.

Sporočilo tedna: Izpustite.

PREBERITE TUDI: Teh znakov zodiaka vaše mnenje ne zanima

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj