Odlične vibracije za praznovanje naših zaščitniških, čustvenih rakov! Venera se v sredo premakne v klepetava Dvojčka, kar je položaj, ki ga najdemo v kartah očarljivih ljudi, kot so Emma Thompson, Al Pacino in Tom Hanks. Ta vpliv spremeni vsak zmenek, druženje in delovno srečanje v zabaven in intelektualen pogovor. Čas je, da se zaljubite v um nekoga!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Raka: Chris Pratt, Lana Del Ray, Meryl Streep, Cyndi Lauper, Selma blair, Mindy Kaling, Busy Philipps, Ariana Grande, Khloe Kardashian, Kathy Bates, Liv Tyler, Margot Robbie, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Sylvester Stallone, Ringo Starr, Kevin Bacon, Milo Ventimiglia, Tom Hanks, Sofia Vergara, Jessica Simpson, Harrison Ford, Will Ferrell, Vin Diesel, Julianne Hough, Gisele Bündchen, Selena Gomez.

Ovnica

V torek se začne obdobje Raka in za vas je ta letni čas vedno vrnitev domov. Zadnjih nekaj tednov je bilo do vrha napolnjenih s projekti in dejavnostmi, in čeprav vas čaka še veliko dela, ne morete več zanikati svoje potrebe po taborjenju na kavču. Čeprav ste izčrpani, ta teden hrepenite tudi po družabnem stiku, zakaj ne bi torej povabili vseh članov skupinskega klepeta na ogled klasičnega poletnega filma?

Sporočilo tedna: Ne obremenjuj se.

Bikica

V torek prihaja obdobje Raka in za vas je to opomin, da vadite hvaležnost za vse čudovite stvari, ki jih že imate. Naj dolgi sprehodi po soseski, kratki izleti v vaš najljubši park na severu države in dolgi pogovori z ljubljenimi prijatelji določajo vaših naslednjih nekaj tednov. Ker se vaš vladajoči planet Venera v sredo preseli v Dvojčke in vaš sektor virov, si boste privoščili tudi priboljške, zato pri razvajanju nakupujte v lokalnih trgovinah!

Sporočilo za tedna: Hvaležen sem za vse, kar imam!

Dvojčici

Čeprav se vaše obdobje končuje, boste z ljubeznijo in lepotnim planetom Venero, ki bo v sredo vstopila v vaše znamenje, morda prav vi ta konec tedna na rojstnodnevni zabavi prijatelja Raka poželi vso pozornost! To povečanje samozavesti izkoristite za izbiro novih kosov za poletno garderobo, frizuro ali pa si privoščite nego obraza, po kateri že dolgo hrepenite. Ostanite sijoči.

Sporočilo tedna: Lepa sem zunaj in znotraj!

Rakica

Vse najboljše za rojstni dan, Rakica! Sonce v torek vstopi v vaše znamenje, in čeprav vsi želijo, da ste “velikodušni”, si za svoj rojstni dan prizadevate, da bi to poletje izkoristili za počitek in sprostitev. Vaši prijatelji želijo, da načrtujete zahtevno domačo zabavo; sodelavci so pripravljeni prispevati za službeni izlet, da bi to proslavili; vi pa si želite le preprostega oddiha – sama ali s partnerjem. Razmislite o tem, kaj si resnično želite, preden se prepustite načrtu nekoga drugega.

Sporočilo tedna: Ni mi treba delati nore zabave, ko imam vse, kar potrebujem.

Levinja

Obdobje Raka se začne v torek in za vas je to introspektivni čas, zaključek vašega osebnega leta. Prijatelji vas levo in desno vabijo na zabave, vendar vas bolj zanima, da bi nekaj mirnega, tihega časa preživeli sami. Zaradi tega vpliva se lahko počutite nekoliko dolgočasni ali brezvoljni, zato poskusite načrtovati razmišljujoče ali meditativne dejavnosti, da ne boste na koncu vsega dodatnega časa preživeli v neskončnem premlevanju.

Sporočilo tedna: V ozadju je treba opraviti pomembno delo.

Devica

Sonce se v torek premakne v znamenje Raka in osvetli tisti del vaše karte, ki je povezan z mreženjem, družbenimi projekti in vašimi cilji v javnosti. Doslej ste bili pod pritiskom, da bi dosegli najvišjo možno raven, in veliko poudarka je bilo na osebnih dosežkih – s tem premikom pa vas bolj zanimata sodelovanje in povezovanje. Koga želite v svoji ekipi, ko boste uresničevali svojo vizijo?

Sporočilo tedna: Sam/a ne zmorem.

Tehtnica

 

Sezona Raka se začenja v torek, kar prinaša letni čas, ko se počutite najbolj uspešni in vidni. Ne glede na to, ali napredujete pri doseganju kariernih ciljev; ali ste se začeli ukvarjati z materinstvom ali pa ste organizirali izjemno srečanje lokalnega knjižnega kluba – v naslednjih nekaj tednih vas čaka zasluženo priznanje. V sredo se vaš vladajoči planet Venera premakne v Dvojčka in vaš sektor potovanj, kar vas bo navdihnilo, da si ogledate kakšen tuj film ali začnete z učenjem tujega jezika.

Sporočilo tedna: Moj sijaj je nalezljiv.

Škorpijonka

V torek se začne poletje, ko se sonce premakne v znak Raka in vaš potovalni sektor. Zdaj čutite veliko potovalno strast in si obupno želite iti nekam na novo ter razširiti svoj um. Ker pa Venera hkrati vstopi v Dvojčke in vaš sektor skupnih virov, boste morda morali nekoliko sladko govoriti, da boste partnerja prepričali, da oba potrebujeta te počitnice. Kako lahko sklenete kompromis in si še vedno privoščite oddih, po katerem hrepenite?

Sporočilo tedna: Moje zdravje je vredno razkošja.

Strelka

Komunikacijski planet Merkur se v ponedeljek tretjič in zadnjič poveže z ekspanzivnim Jupitrom. Pogovor o romantiki ali partnerstvu, ki se je začel okoli 27. aprila in je bil ponovno obravnavan 19. maja, je spet na mizi. Čeprav ste dvomili, se zdi, da bi to razmerje lahko dejansko delovalo! Ne izogibajte se pogovoru o svojih strahovih in skrbeh, zlasti glede dinamike moči. Ljubezen zahteva iskrenost. Venera se v sredo preseli v vaš partnerski sektor in v vaše zveze vnese še več sladkosti.

Sporočilo tedna: Izbiram, kar mi ustreza.

Kozoroginja

V torek se začne obdobje Raka in za vas je ta letni čas namenjen praznovanju vaših najtesnejših odnosov. Ne glede na to, ali ste na potovanju s partnerjem; načrtujete praznovanje za svojo najboljšo prijateljico; ali pa se s poslovnim partnerjem pripravljate na predstavitev novega izdelka – to je čas v letu, ko vam uspeva kot del ekipe. V sredo Venera vstopi v vaš sektor vsakdanjega dela in vas spodbuja, da najdete veselje tudi v najbolj vsakdanjih opravilih. Cenite lepoto, ki vas že obdaja.

Sporočilo za tedna: Svoje življenje gradim na lepoti in ljubezni.

Vodnarka

V torek se začne obdobje Raka in za vas je to najboljši čas v letu, da se disciplinirate in posvetite rutini. Ne glede na to, ali gre za boljši potek dela, bolj usklajen fitnes ali lažji urnik prevoza otrok (in kužkov!) na različne dejavnosti in z njih – zdaj je čas, ko se naučite ljubiti svoj vsakdan. V sredo Venera vstopi v Dvojčka in vaš sektor romantike, kar vam dvigne razpoloženje in vas spravi v izjemno ustvarjalno in zaletavo razpoloženje. Kdo napolni vaše dneve z veseljem?

Sporočilo za tedna: Delam, kar imam rad/a.

Ribi

Ta teden boste prekipevali od navdiha, saj sonce v torek vstopi v Raka in vaš sektor užitkov. To je dolgo pričakovani čas v letu, ko lahko na prvo mesto postavite ustvarjalnost in uresničite vse svoje najbolj zapletene romantične fantazije. Če imate otroke, bodo tudi oni zdaj vaša glavna prednostna naloga. Šole ni več in zdaj imate veliko časa, da se lotite iger, umetniških projektov in poletnih pustolovščin, ki ne bodo le zbliževale, temveč vas bodo povezale tudi z vašim notranjim otrokom.

Sporočilo za tedna: Užitek je moja glavna prednostna naloga.

PREBERITE TUDI: 10 pozitivnih in negativnih lastnosti ljudi, rojenih v znamenju device

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj