Čeprav je spremenljivo vodno znamenje znano po tem, da je umirjeno in nezainteresirano, je ta teden vse prej kot počasen ali mirujoč. Mlaj nam daje priložnost, da si zastavimo namere in se resetiramo, vendar moramo to storiti hitro. Čas se še dodatno pospeši zaradi ljubezenskega planeta Venere, ki se istega dne premakne v vznemirljivega Ovna.

Prebliski vpogleda pridejo v torek, ko se komunikacijski planet Merkur poravna z inovativnim Uranom. Ta vidik lahko vpliva na spremembo urnika, tempa ali sloga. Ko v sredo Luna preide v fazo polmeseca, se stvari še bolj pospešijo, saj se Merkur poveže z vznemirljivim Marsom, kar poveča osredotočenost in energijo. Po sredi in do 2. marca ne bo več drugih aspektov, zato si že v začetku tega tedna pridobite zagon, da boste lahko konec tedna vstopili v nove vznemirljive projekte.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Rib: Steve Jobs, Sharon Stone, Javier Bardem, Drew Barrymore, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Rihanna, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Justin Bieber, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Michael Caine, Rachel Weisz, Glenn Close, Kristin Davis, Rashinda Jones, Chelsea Handler, Chris Martin, Jessica Biel, Eva Longoria, Adam Levine, Emily Blunt, Jessice Biel, Eva Mendes, Olivia Wilde, Jon Hamm.

Ovnica

Mlaj v Ribah v ponedeljek pade v vašo 12. hišo intuicije, nezavednega in duševnega zdravja. To je trenutek, ko si lahko za naslednjih šest mesecev zastavite namene, da si vzamete več prostora za sprostitev, odklop in meditacijo. Istega dne se v vaše znamenje preseli Venera, ki vam bo prinesla dodatno samozavest in nekaj osredotočenosti na bojevnike, da bi izboljšali svoje zdravje in videz. Ko ne boste v puščavniškem stanju, boste v prihodnjih tednih obračali številne glave.

Sporočilo tedna: Sij.

Bikica

Mlaj v Ribah v ponedeljek pade v vašo 11. hišo prijateljstev, srečanj in ciljev. Zdaj je čas, da si v naslednjih šestih mesecih zastavite namene glede vzpostavljanja skupnosti in doseganja novih višin v svojem javnem življenju. Hkrati se vaš vladajoči planet Venera pomakne v vaš nezavedni sektor in vas spodbuja, da najdete več ravnovesja med svojim introvertiranim in ekstravertiranim jazom. V naslednjih nekaj tednih lahko veliko veselja najdete v samskem življenju, le da se v njem ne zataknete!

Sporočilo za tedna: Sprostite se.

Dvojčici

Mlaj v Ribah v ponedeljek pade v vašo deseto hišo kariere, javne podobe in vodenja. Zato si ta teden vzemite nekaj časa zase in si zastavite cilje za svoje delo in javno življenje v naslednjih šestih mesecih. Kako se lahko bolj zavestno predstavite v javnosti? Če si težko predstavljate, kaj si želite, bo navdih prišel v sredo, ko se vaš vladajoči planet Merkur poravna z Uranom, ki povzroča spremembe. Čas je, da opustite preteklost in sprejmete prihodnost.

Sporočilo tedna: Dvignite se.

Rakica

Mlaj v Ribah v ponedeljek pade v vašo deveto hišo potovanj, visokošolskega učenja in filozofije. Zdaj je vaš trenutek, da si zastavite namere, kako želite v naslednjih šestih mesecih razširiti svoj um. Kam želite iti? Česa bi se radi naučili? Ljubka Venera se na isti dan preseli v vaš sektor javne podobe, zato je ta teden dober za to, da naredite korak naprej tako v romantičnem kot poklicnem življenju. Naredite odličen prvi vtis.

Sporočilo tedna: Jadrajte.

Levinja

Mlaj v Ribah v ponedeljek pade v vašo osmo hišo skupnih virov, finančnih obveznosti in čustvene prtljage. Ta teden si vzemite nekaj časa in si zastavite namere, kako si želite v naslednjih šestih mesecih deliti čustvene in finančne vire. Čas je, da se ločite od tistega, kar vas ne hrani. Nato v sredo prejmete nepričakovano novico o pogodbi ali sodelovanju, ki bi lahko spodbudila vaše poklicno življenje. Čas je za skok v naslednjo fazo.

Sporočilo tedna: Bodi del tega.

Devica

Mlaj v Ribah v ponedeljek pade v vašo sedmo hišo drugih ljudi, partnerstev in pogodb. Zdaj je vaš trenutek, da si zastavite namene, kako se želite v naslednjih šestih mesecih povezovati in razvijati v odnosih. Kakšna povabila ste pripravljeni sprejeti? Tudi zunaj odnosov vas čaka veliko dela, kot običajno. Toda v ponedeljek se vam ‘na krožnik’ doda nekaj nepričakovanega, kar se vam zdi legitimno vznemirljivo in ne običajna dolgočasna obveznost.

Sporočilo tedna: Sprejmi.

Tehtnica

 

Mlaj v Ribah v ponedeljek pade v vašo šesto hišo rutine, vzdrževanja in vsakdanjega dela. Zdaj je pravi trenutek, da si zastavite namene za izboljšanje zdravja in delovnega procesa v naslednjih šestih mesecih. Istega dne se Venera – vaš vladajoči planet – pomakne v vaš partnerski sektor. Ta vpliv ogreje vaše ljubezensko življenje in v naslednjih nekaj tednih okrepi vaš vpliv na pogodbe in dogovore vseh vrst. Kdo poskrbi, da vaši dnevi tečejo hitro? Več časa preživite z njim.

Sporočilo tedna: Ljubezen.

Škorpijonka

Mlaj v Ribah v ponedeljek pade v vašo peto hišo romantike, ustvarjalnosti in otrok. Ta teden si vzemite nekaj časa in si zastavite namene za več zabave v naslednjih šestih mesecih. Ali potrebujete več kakovostnega časa s svojimi otroki? Manj časa za aplikacije in več prostora za stike z morebitnimi partnerji v živo? Ali potrebujete večer z vinom in poslikavo keramike? Prva priložnost, da naredite, kar želite, se vam ponuja, ko se Merkur v sredo poveže z Marsom. Poskusite to.

Sporočilo tedna: Sladko.

Strelka

Mlaj v Ribah v ponedeljek pade v vašo četrto hišo doma, družine in prednikov. V tem tednu si vzemite nekaj časa in si zastavite namene za rast svojega kotička sveta v naslednjih šestih mesecih. Kako lahko najdete več veselja v svojem zasebnem prostoru? Istega dne ljubezenski planet Venera vstopi v vaš sektor romantike in poskrbi, da bo naslednjih nekaj tednov strastnih in prijetnih. Morda se boste obremenjevali s tem, kaj sledi, vendar poskušajte uživati tukaj in zdaj.

Sporočilo tedna: Ostanite.

Kozoroginja

Mlaj v Ribah v ponedeljek pade v vašo tretjo hišo bližnjih prijateljev, znanega okolja in komunikacij. Zdaj je čas, da si zastavite namene za negovanje svojega urnika in rutine v naslednjih šestih mesecih. S kom se želite srečevati? Kako želite zapolniti svoje dneve? Prva naloga bo morda pospravljanje in polepšanje vašega prostora, saj sladka Venera istega dne vstopi v vaš domači sektor. Zamenjajte pohištvo ali dopolnite svojo zbirko sobnih rastlin, kar bo izboljšalo vzdušje.

Sporočilo za tedna: Rastite.

Vodnarka

Mlaj v Ribah v ponedeljek pade v vašo drugo hišo denarja, sredstev in samospoštovanja. V tem tednu si vzemite nekaj časa in si zastavite namene glede svojih prihodkov in proračuna za naslednjih šest mesecev. Kako se lahko finančno počutite bolj udobno, da boste lahko uspevali tudi na drugih področjih svojega življenja? Z Merkurjem v vašem znamenju, ki se povezuje z inovativnim Uranom in strateškim Marsom, boste razmišljali in govorili stvari, ki jih niste pričakovali. Uresničite svoje želje!

Sporočilo za tedna: Manifestirajte.

Ribi

Mlaj v ponedeljek je v vašem znamenju in se nahaja v vaši prvi hiši samega sebe, podobe in identitete. Zdaj je čas, da si za naslednjih šest mesecev zastavite namene v zvezi s svojim videzom, zdravjem in splošnim počutjem. Ker se istega dne Venera pomakne v vaš denarni sektor, je to odličen čas, da se odločite za denar. Posodobite nego kože, privoščite si nekaj ličil “samo za zabavo” ali si privoščite balayage, o katerem razmišljate že več let. Zaslužite si razvajanje.

Sporočilo za tedna: Celota.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj