Horoskop

Ljubezen je v zraku! Čeprav nas retrogradni Merkur končno počasi zapušča in nekako nič še ne gre tako, kot bi moralo iti, pa bo teden, ki je pred nami, poln prijetne, skorajda prekomerne energije. 3. marca bo Venera pravokotno na Jupiter, kar je izjemen trenutek za odločitev, ali se bomo zadev lotili tako kot je treba ali pa sploh ne.

Pazite le, da na ta dan ne boste preveč zapravljali ali se glede česarkoli preveč naprezali. 4. marca se bo Venera prestavila v svoj domači znak, Bika in prihaja bolj umirjeno in udobno obdobje. Pomlad je pred vrati!

Ovnica

V tem tednu boste popolnoma preplavljeni z navdihujočimi idejami, zato je sedaj pravi čas, da ideje postanejo resničnost. Pri tem uporabite vsa odkritja, ki vam jih je uspelo preučiti. Okoli srede boste ravno tako inovativni, čeprav boste ustvarjali le zato, da se ne bi dolgočasili. Od četrtka dalje se bo v vaše življenje vmešala nova romanca, ki vas bo na polno zaposlila.

Bikica

V začetku tedna boste zaviti v tančico skrivnostnosti. V ponedeljek boste kar blesteli v razreševanju ugank. Okoli srede boste nekoliko boljo čustveni, zato brez zadržkov svoja čustva in misli delite z ljudmi, ki so vam najbolj pomembni. Okoli četrtka in petka se nikakor ne osredotočite samo na eno stvar, saj je mnogo bolje, če ostanete fleksibilni. Čez vikend boste ponovno v središču pozornosti.

Dvojčici

Vaš teden se bo začel nepričakovano dobro! V ponedeljek boste zadostili potrebam po pustolovščinah, saj vas bodo vznemirljive dogodivščine in zanimivi ljudje pričakovali na vsakem vogalu. Proti sredini tedna pa si poiščite miren prostor za počitek. Okoli četrtka in petka bo vsa komunikacija izjemno pomembna, zato bodite previdni in pripravljeni. Čez vikend preživite nekaj časa z družino.

Rakica

Vzemite si čas za premislek, saj četudi boste v začetku tedna želeli hitro odreagirati, to morda ni ravno najboljša rešitev. Od ponedeljka do srede se vam ne bo potrebno zadrževati. Polni boste energije in navdušenja, kar vas bo daleč poneslo. Okoli petka se osredotočite na podrobnosti in kratkoročne načrte. Sedaj ni pravi čas za načrtovanje na dolgi rok.

Levinja

V začetku tedna boste potrebovali nasvet prijateljev (ali celo sodelavcev). V ponedeljek bodo vaši instinkti precej zanesljivi, toda malce usmerjanja s strani prijateljev vam ne bo škodilo. Od ponedeljka do srede se boste primorani osredotočati z manjšimi ovirami, toda ponavadi jih bo premagal preprost pogovor. Od petka dalje boste imeli mnogo možnosti za odprte debate, ki jih s pridom izkoristite.

Devica

V začetku tedna boste izjemno bistrih misli, toda bodite previdni in stvari premislite, preden jih spregovorite na glas. Do srede nekje boste s svojo očarljivostjo popolnoma neustavljivi. To izkoristite za druženje z večjimi skupinami in spoznavanje novih ljudi. Marsikdo bo v vas videl nekakšno vodjo. Okoli petka bodite drzni in preizkusite nekaj novega, saj boste polni energije in samozavesti.

Tehtnica

 

V začetku tedna se boste naučili nekaj novega, ali pa boste spoznali zanimivo osebo. Vsekakor boste seznanjeni z nepričakovanimi možnostmi, zaradi katerih boste podvomili v lastna prepričanja.  Malce zdrave samozavesti in samopodobe nikakor ne škodi, toda prepričajte se, da bo tisto, kar delate, res dobro za vas. Okoli četrtka in petka se dobite s prijatelji in malce podebatirajte o manj pomembnih temah. Čez vikend preprosto sledite intuiciji.

Škorpijonka

V začetku tedna poskusite najti svoj smisel. V ponedeljek si boste lahko vzeli čas in si na novo razporedili prioritete. Pri tem se zavedajte, da vas lahko ta nova perspektiva postavi v neugoden položaj z ostalimi. Od ponedeljka do srede poskusite najti možnost potovanja, toliko, da si razširite obzorja. Od petka dalje naj bo vaša komunikacija jasna in odločna, saj se boste le tako izognili nesporazumom.

Strelka

V začetku tedna bodite previdni glede razmerij. V ponedeljek se boste spopadli z zanimivimi izbirami, zato boste morali vzpostaviti ravnovesje med velikodušnostjo in sebičnostjo. Okoli srede boste občudovani z vseh strani, toda vso to pozornost si boste morali tudi zaslužiti. Od petka dalje se novih zadev ne lotevajte čisto sami, ampak raje poiščite ljudi, s katerimi lahko delite svoje misli.

Kozoroginja

Okoli ponedeljka bodite še posebej pozorni, saj se vam obeta manjši konflikt z nekom, ki ne deli vašega pogleda na svet. Do srede boste polni zanimivih idej, ki jih boste z delili z ostalimi. Naj vam ne bo težko, če se ne bodo ravno vsi navdušili tako kot vi. Vsekakor bodite pripravljeni na sklepanje kompromisov. Od petka dalje ne tvegajte, ampak se do potankosti seznanite s podrobnostmi.

Vodnarka

V začetku tedna boste z lahkoto marsikaj postorili, če se boste le dobro zorganizirali. V ponedeljek boste polni energije, zato boste še posebej produktivni. V sredini tedna se boste primorani ukvarjati z neprijetnimi podrobnosti, zato poskusite ohraniti dobro voljo. Od petka dalje lahko postorite manj, saj bodo v tem trenutku besede pomembnejše od dejanj. Čez vikend se pogumno spopadite s težkimi vprašanji.

Ribi

V začetku tedna naj bosta vaši prioriteti družina in preteklost. Od ponedeljka do srede boste nekoliko manj kreativni kot ponavadi, toda vseeno boste našli inovativne načine za dokončanje nekaterih projektov, pri tem pa se boste tudi izjemno zabavali. Okoli petka bodite odločni in jasno pokažite svoje namere. Čez vikend pa se ukvarjajte samo s problemi, ki so točno pred vami.

PREBERITE TUDI: Smo sredi obdobja retrogradnega Merkurja

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj