Vse najboljše našim duhovitim, milostnim in (pogosto) perfekcionističnim Tehtnicam, kot so Catherine Zeta Jones, Gwen Stefani ter pokojni Kelly Preston in Olivia Newton John.

Luna ta teden upada, zato bo energija morda manjša kot običajno. Ker je Merkur še vedno retrograden, se raje osredotočite na pregled in zaključek kot na začetek nečesa novega. Vendar pa boste v petek, 23. septembra, ko se Merkur sreča s Soncem, morda dobili jasno informacijo o najboljšem načinu, kako nadaljevati, ko se bodo stvari spet začele odvijati.

Vladajoči planet Tehtnice, Venera, se ta teden poveže z Uranom in Neptunom ter v vse vrste odnosov vnese duh inovativnosti in romantike. Včasih sta tradicija in resničnost popolnoma precenjeni. Namesto tega poskusite nekaj čarobnega.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Tehtnice: Bruce Springsteen, Will Smith, Catherine Zeta Jones in Michael Douglas, Olivia Newton John, Serena Williams, Gwyneth Paltrow, Naomi Watts, Hillary Duff, Fran Drescher, Brie Larson, Kelly Ripa, Gwen Stefani, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Matt Damon, Nick Cannon, Bruno Mars, Cardi B., Hugh Jackman, Usher, John Mayer, Kelly Preston, Eminem, Zac Efron, John Krasinski, Snoop Dogg, Kim Kardashian, Jeff Goldblum.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Device: Zendaya, Beyonce, Blake Lively, Alexander Skarsgard, Chris Pine, Jack Black, Armie Hammer, Lea Michele, Shania Twain, Cameron Diaz, Richard Gere, Gloria Estefan, Padma Lakshmi, Salma Hayek, Keanu Reeves, Michael Keaton, Beyoncé, Idris Elba, Evan Rachel Wood, Adam Sandler, Michelle Williams, Colin Firth, Ryan Phillippe, Emmy Rossum, Tom Hardy, Amy Poehler, Alexis Bledel, Nick Jonas, Jada Pinkett Smith, Jimmy Fallon, Stephen King.

Ovnica

V sezoni Tehtnice gre predvsem za to, da se z drugimi srečujete tam, kjer se trenutno nahajate, Ovnica. Zakaj bi hiteli v novo razmerje, če še nimate vseh informacij? Ko se Merkur v petek sreča s Soncem, boste dobili zelo jasno sporočilo o tem, ali so povezave, ki jih gojite, dejansko vredne tega. Biti na isti strani ni zagotovilo in pogosto zahteva stalno vzdrževanje. Kdo še vedno poskrbi, da je to brez napora?

Sporočilo tedna: Vidim te.

Bikica

Sezona Tehtnice je namenjena temu, da se vrneš k delu, Bikica. Kako lahko strukturirate svojo rutino, da vas bo dejansko podpirala, namesto da bi vam dajala občutek, da nikoli ne morete povsem dohiteti? Zato je bolje, da ta teden raje pospravite domačo pisarno in sprostite stvari, na katere nimate vpliva, kot da bi začeli karkoli novega. Ko se Venera v ptek zoperstavi Neptunu, vas čaka še zadnje romantično presenečenje, preden začnete delati na polno.

Sporočilo za tedna: Zmorem manj.

Dvojčici

V sezoni Tehtnice je vse usmerjeno v zabavo, Dvojčki. Ko se Merkur v petek sreča s Soncem, vas čaka zanimivo srečanje s preteklim ljubimcem ali ustvarjalnim sodelavcem, ki vas navdihne in pripravi, da se vrnete v igro. Se odrekate preprostim užitkom v želji, da bi naredili tisto, kar bi morali? Kako lahko bolje negujete svojega notranjega otroka z umetnostjo, romantiko in igro? Vedno bo treba opraviti več dela, vendar se ta teden osredotočite na to, da počnete le tisto, kar si želite.

Sporočilo tedna: Delam, kar si želim.

Rakica

Obdobje Tehtnice je za vas, Rakice, čas vrnitve domov. Ne glede na to, ali se odpravljate v domače mesto na praznični obisk ali pa gostite bližnje v svojem prostoru, ta teden ponuja priložnost za nekaj prepotrebnega kakovostnega časa. Ne glede na to, kako zelo imate radi svojo družino, pa nikoli ni lahko vračati se v preteklost. Ko se retrogradni Merkur v petek sreča s Soncem, se vam obeta preboj glede dinamike odnosov v vašem ožjem krogu. Kdo je vaš najmočnejši temelj?

Sporočilo tedna: Moj temelj je trden.

Levinja

Obdobje Tehtnice je namenjeno temu, da se vrnete na pravo pot, Levinja. Po vsem kaosu letošnjega poletja ste dopustili, da so številne vaše vsakodnevne rutine šle na stranski tir. Ta teden pa vas navdihuje, da čim bolj izpraznite svoj urnik, pospravite hišo in ste zelo namerni glede tega, komu in čemu namenjate svoj čas. Ta teden je še posebej pomembno, da postavite trdne meje v komunikaciji. Komu namenjate preveč svojega časa in prostora?

Sporočilo tedna: Moje okolje je tempelj.

Devica

Devica, bolj kot večina drugih ste pripravljeni na vročo dekliško jesen. Sezona Tehtnice je namenjena razvajanju, zato si oblecite ljubek nov pulover, si naredite slastno vročo čokolado s cimetom in se udobno namestite v najljubši kavarni. Čas je, da se osredotočite na delo, ki vas podpira in pri katerem se počutite izpolnjene (in pri tem izgledate prikupno!). V petek, ko se retrogradni Merkur sreča s Soncem, si razjasnite, kaj si želite in kaj potrebujete.

Sporočilo tedna: Lahko imam vse!

Tehtnica

 

Končno je vaša sezona, Tehtnica! Zaradi retrogradnega Merkurja v vašem znamenju ste se zadnjih nekaj tednov že počutili kot glavni junak, ta teden pa to energijo le še povečuje! Ko se retrogradni Merkur v petek sreča s Soncem v vašem znamenju, boste dobili jasen prenos o svojem občutku sebe, podobi in identiteti. Vroče ste in to bi morali vedeti vsi! Oblecite svojo najljubšo obleko in se proslavite!

Sporočilo tedna: Jaz sem vse!

Škorpijonka

Obdobje Tehtnice prihaja in z njim prihaja vaš najbolj introspektivni čas v letu. Medtem ko vsi drugi načrtujejo idilične izlete za pobiranje jabolk, prijetna druženja ob ognju na dvorišču in zmenke z jabolčnim moštom, ste vi zadovoljni, da ostanete doma in preživite nekaj kakovostnega časa sami s seboj. Ko se Venera v petek poveže z Neptunom, lahko dobite vabljivo ponudbo za zmenek, ki vas bo potegnila iz samote.

Sporočilo tedna: Jaz sem vse, kar potrebujem.

Strelka

Strelka, zaradi prevelike rasti naenkrat se vam vrti v glavi. Sezona Device je vašo kariero in odnose spravila v pretiran zagon, zdaj pa je tu sezona Tehtnice, ki vam bo pomagala, da se osredotočite na ravnovesje in doseganje svojih sanj. Retrogradni Merkur se v petek sreča s Soncem, zaradi česar se boste vprašali, ali ste na poti k življenju, ki si ga dejansko želite, ali pa počnete le to, kar vsi drugi mislijo, da bi morali početi. Srečanje ob kavi z zaupanja vrednim prijateljem ali sodelavcem razjasni vašo pot in vam prinese navdih.

Sporočilo tedna: Moje sanje so vredne.

Kozoroginja

Obdobje Tehtnice prinaša obdobje ponovnega umerjanja za vašo kariero, Kozoroginja. Kako se izkažete pri vodenju svoje ekipe? Ali je čas, da se umaknete od projektov ali strasti, ki vam ne služijo več? Zaradi koga se počutite spoštovani in slišani? Ko se Merkur v petek sreča s Soncem, vam pogovor z nadrejenim pomaga razjasniti vaše cilje za naslednjih nekaj tednov (in celo naslednjih šest mesecev). Čas je, da se znebite nečesa, kar vas obremenjuje, da se boste lahko vrnili k stvarem, ki vas vznemirjajo.

Sporočilo za tedna: Delaj pametneje, ne težje.

Vodnarka

Za vas, Vodnarje, je sezona Tehtnice namenjena raziskovanju. Ko se bo Merkur v petek srečal s Soncem, boste končno imeli trenutek, da vzamete v roke knjigo, ki ste jo pred nekaj tedni tako navdušeno prelistali. Pozorno berite, saj je v tem, kar se zdaj učite, nekaj odmevnega (in morda vam bo spremenilo življenje!). To je tudi odličen teden za vrnitev k duhovni praksi, raziskovanje potovanj za naslednje potovanje. Odprite svoj um!

Sporočilo za tedna: Široko odprt prostor!

Ribi

Obdobje Tehtnice je za vas, Ribe, lepljiv letni čas. Medtem ko se zdi, da vsi drugi uživajo v jesenskih radostih, se vi počutite težke pod težo dolgov: tako finančnih kot čustvenih. Zato je to odličen čas v letu, da poravnate zapadle račune, očistite čustvene zamere in iz omare odstranite vse zaprašene okostnjake. Ko se retrogradni Merkur v petek sreča s Soncem, se vam bo na terapiji razjasnil preboj, ki vam bo pomagal napredovati.

Sporočilo za tedna: Sprostim, kar mi ne služi več.

PREBERITE TUDI: 10 razlogov, zakaj so tehtnice idealne partnerke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj