Tako Jupiter kot tudi Merkur v ponedeljek oba zapustita svoje retrogradno gibanje, kar pomeni, da se bomo lahko pomaknili naprej in brez težav pogledali nazaj.

Nato bo v sredo polna luna v Ovnu, ki bo precej burna in zna se zgoditi, da bo precej nespečnosti, prišlo pa bo tudi do hitrega zaključka. Sedaj ne postavljajte vprašanj, temveč opravite delo, ki je potrebno.

V soboto se začne obdobje Škorpijona, kar nam bo dalo več časa, da zadeve v miru sprocesiramo.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Tehtnice: Bruce Springsteen, Will Smith, Catherine Zeta Jones in Michael Douglas, Olivia Newton John, Serena Williams, Gwyeneth Paltrow, Naomi Watts, Hillary Duff, Fran Drescher, Brie Larson, Kelly Ripa, Gwen Stefani, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Matt Damon, Nick Cannon, Bruno Mars, Cardi B., Hugh Jackman, Usher, John Mayer, Kelly Preston, Eminem, Zac Efron, John Krasinski, Snoop Dogg, Kim Kardashian, Jeff Goldblum.

Ovnica

Neprestana pogajanja tako kar se tiče vaše zaposlitve kot tudi odnosov vam dajejo občutek, da ste premagani. A polna Luna v sredo, ki bo v vašem znaku, bo priložnost, da sklenete posel, razrešite nesoglasje oz. si povrnete moč in avtonomijo. To, da ostajate entuziastični tudi v najtežjih trenutkih, je vaša super-moč. Odidite od vsakogar, ki ne ceni vašega sijaja.

Sporočilo tedna: Odločitev je vaša.

Bikica

Odgovornosti v pisarni in doma se bodo sprostile v začetku tega tedna. Končno boste dobili priznanje, ki ga zaslužite za vse delo, ki ste ga opravili in trud, ki ste ga vlagali še zlasti od pomladi dalje. A nikar se preveč ne naprezajte v želji po priznanju in uspehu, saj polna Luna v sredo pade v vaš sektor nezavednega, kar vas bo prisililo, da si vzamete odmor, preden pregorite. Sprostite se in se že enkrat lotite branja knjige.

Sporočilo tedna: Uspeh je sredstvo, ne cilj.

Dvojčici

Flirtanje z bivšim vas v zadnjem času precej okupira in bo skoraj postalo nekaj bolj oprijemljivega, ko se v ponedeljek Merkur postavi spet naravnost. Čas je, da vidite, ali je med vama dejansko še kaj kemije tudi v živo. Ne glede na to, kako se bo vajin zmenek končal – polna Luna v Ovnu v sredo bo prinesla globoko in katarzično druženje z najboljšimi prijateljicami, kjer boste lahko povedali vse podrobnosti.

Sporočilo tedna: Opravljanje je sveto.

Rakica

Polna Luna v Ovnu v sredo vam bo prinesla nekaj zasluženih priznanj glede vašega dela, a vas hkrati povsem izčrpala. Upoštevanje potreb vseh in vsakogar in neprestana skrb, da dvigate moralo na delovnem mestu, je nekaj, česar preprosto ne zmorete več. v soboto se začne obdobje Škorpijona, kar vam bo omogočilo, da boste preusmerili svojo energijo v tisto, kar vam prinaša veselje.

Sporočilo tedna: Pohvale so super, a počitek tudi.

Levinja

Drama je bila pri vas v zadnjem času konstantna, draga Levinja, a ko se v ponedeljek Jupiter ponovno postavi naravnost, vam bo zagotovljeno kar nekaj nujno potrebne lahkotnosti v vaših odnosih ena na ena. Namesto, da bi se s poslovnim partnerjem prepirala glede neke zadeve, ki niti ni zelo pomembna, si mosta raje izmenjevala smešne podobe in zapise, ko se bosta prebijalo skozi dolgočasno Zoom izobraževanje. V soboto se začne obdobje Škorpijona in za vas ta prehod pomeni osredotočanje na tisto, kar vas hrani od temeljev dalje.

Sporočilo tedna: Več se smejte.

Devica

Retrogradni Merkur vas je prisilil, da malce umirite svoje nakupovanje zadnjih tednov, ter malo bolj premislite, kam bi investirali svoj denar. V ponedeljek se bo Merkur ponovno postavil naravnost, zaradi česar boste lažje zadihali. Polna Luna v sredo se bo ujela s tem, da boste odplačali dolg oz. posojilo, ki vam že dolgo visi nad glavo. Vaši prijatelji so se vam posmehovali, da ste škrti, a sedaj sprejemate pomembne odločitve.

Sporočilo tedna: Vedno imejte načrt.

Tehtnica

 

Čeprav ste bili sebični, kar se tiče jemanja časa zase, vam je vse, kar ste naredili zase – zdrava prehran, treningi, dihalne vaje in nekaj nakupov – vam bo vse to ta teden prišlo še kako prav. Poln Luna v Ovnu v sredo vas bo prisilila, da sprejmete nenadno odločitev glede svojega odnosa in nadaljnjih korakov. Najsi bo to priznanje vaši simpatiji ali nenadna prekinitev vaše zveze – sprejmite spremembo.

Sporočilo tedna: Kaj si želite?

Škorpijonka

Po zares naporni prijavi na neko delovno mesto, vam bo sredina polna Luna v Ovnu prinesla nepričakovano ponudbo za delo. Vznemirljivo! A precej hitro se boste morali odločiti. Je to res najboljša odločitev za vas, ali bi jo sprejeli, da se znebite aktualne situacije? V soboto Sonce stopi v vaš znak, kar vam bo dovolilo, da se počutite dovolj prizemljeni, da ugotovite pravi odgovor.

Sporočilo tedna: Poiščite rešitev, ne pobega.

Strelka

Vrnitev v staro delovno rutino bo ta teden vaš temeljni cilj, ko se bo vaš vladajoči planet Jupiter ponovno postavil naravnost. Potem, ko ste zadnje mesece preizkušali vse po vrsti; od prekinitvenega posta do ketonske prehrane in ukinitvi Instagrama, imate sedaj dober občutek, kaj zares deluje. A stvari ne bodo dolgo mirne, saj vam bo polna Luna v sredo prinesla ali val romance, ali pa inspiracije.

Sporočilo tedna: Poiščite konstanto, da jo lahko prelomite.

Kozoroginja

Selitev v vaš novi dom je za vas trenutno nadvse vznemirljiva in potrebna sprememba. Ne morete si pomagati, da ne bi bili sentimentalni ob misli na vse spomine, ki so nastali v vašem, skoraj že bivšem, stanovanju. Izkoristite sredino polno Luno v Ovnu kot priložnost, da se ne le znebite navlake, temveč tudi da izrazite hvaležnost za vse priložnosti, ki ste jih imeli v tem prostoru. Ko se bo v soboto začela sezona Škorpijona, boste pripravljeni, da začnete sanjati nove sanje.

Sporočilo tedna: Hvaležnost prinese transformacijo.

Vodnarka

Ko se bo Jupiter v vašem znaku v ponedeljek postavil naravno, vas bo zajel val samozavesti. Težave preteklega tedna so postale blagoslov tega tedna. Ja, tisti projekt je bil katastrofa, a se niste iz tega tudi nekaj naučili? Polna Luna v Ovnu v sredo bo prinesla rešitev neprestanega konflikta s sestro ali prijateljem. Čas je, da se opravičite, da greste lahko naprej s svojim življenjem.

Sporočilo tedna: Učenje je doživljenjski proces.

Ribi

Okoli vas se bodo ta teden pojavile napetosti. Vaši sodelavci se upirajo novim pravilom v službi; vaša svakinja širi laži in vaš mož se posveča vsemu, samo vam ne. A ko se bo vaš vladajoči planet Jupiter postavil naravnost v vašem sektorju nezavednega, boste blagoslovljeni z jasnostjo, da vse to ni vaš problem. Polna Luna v sredo vam bo pomagala počistiti navlako in preusmeriti vaše finance, da boste mirnejši.

Sporočilo tedna: “To ni moj problem.”

PREBERITE TUDI: Astrologi ugotavljajo, da so najlepše ženske rojene v tem nebesnem znamenju

loading...


2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj