Ovnica

Dobrodošli v svoji sezoni, Oven! Spomladansko enakonočje prihaja v sredo skupaj z vašim vsakoletnim mesečnim izgovorom, da ste še bolj ekstra kot običajno. Toda letos se nenavadno počutite zadržano. celo sramežljiva. Ne hrepenite po veliki zabavi, temveč po pobegu v naravo. Morda boste razmišljali tudi o odnosih. Kako so izgubljene in najdene vezi vplivale na vas v zadnjem letu? Kakšni so vaši cilji glede odnosov, ko se začenjate ponovno obračati okoli sonca?

Sporočilo tedna: Druženje.

Bikica

Medtem ko je večina vseh v vašem življenju zaradi preloma v pomlad in astrološkega novega leta polna energije, se vi počutite izčrpani. Vaša prizadevanja za povezovanje skupnosti niso ostala neopažena, vendar se ne morete znebiti občutka, da vas spodkopavajo. Poskusite preprečiti, da bi vam razkritje skritega sovražnika v ponedeljek uničilo celoten teden. Do četrtka bo jasno, kdo so vaši pravi prijatelji.

Sporočilo za tedna: Razdelite se.

Dvojčici

Znani ste kot vešči vsega, navajeni ste hitro menjavati prestavo in imeti roke v vsem. Toda ta teden in naslednjih nekaj tednov boste izjemno osredotočeni na nekaj specifičnih ciljev. Kdo bi vedel, da lahko toliko naredite, če izločite vse druge neumnosti? To je tudi odličen teden za druženje s prijatelji, organiziranje knjižnega kluba ali končno organiziranje srečne ure za sodelavce.

Sporočilo tedna: Rok.

Rakica

Čas je, da se postavite na noge! Obdobje Ovna je vaše najbolj vidno obdobje v letu, od torka dalje pa ne boste samo v središču pozornosti, ampak boste razmišljali tudi o pomembnem premiku ali spremembi v svoji karieri. Morda greste v povsem novo smer ali pa ste končno prepoznani za nekaj, kar ste si vedno želeli početi. Zaupajte v svojo moč vodenja in navdihovanja.

Sporočilo tedna: Uspeh.

Levinja

Levinja, ta teden bodite previdni pri vsem, kar se zdi preveč dobro, da bi bilo resnično. Še posebej to endeljo, ko se sonce sreča z navideznim Neptunom. Seveda bi to lahko bila vaša sreča, toda ko se bo megla razkadila, se lahko zgodi, da boste imeli več težav kot rešitev. Vsi, ki se razglašajo za mentorje ali vodnike, vam v resnici ne želijo pomagati. Nekateri želijo le vzeti vaš denar in pobegniti.

Sporočilo tedna: Razločevanje.

Devica

Vedno se nečesa lotevate, ta teden pa se vrstijo ideje za poslovne podvige in sodelovanja. Zaradi vznemirljivih pogovorov okoli ponedeljka boste morda pripravljeni odložiti vse drugo, vendar če boste prehitro pritiskali, boste pregoreli. Sezona Ovna se začne v sredo in vas pozdravi v letnem času, ko se najbolj zavedate svojih in tujih omejitev. Ne raztegujte se na vse pretege.

Sporočilo tedna: Strast.

Tehtnica

Zaradi navala prošenj prijateljice ali sodelavke na začetku tedna se počutite, kot da je vaša glava pod vodo. To je zaključek nekaj tednov nenehnih opravkov in nehvaležnega dela. Ko se v sredo začne obdobje Ovna, se vaša pozornost preusmeri na najpomembnejše odnose v vašem življenju in na to, kako lahko bolje prosite za pomoč in delate kot ekipa.

Sporočilo tedna: Dvignite se.

Škorpijonka

Sezona Ovnov je za vas vedno eno najbolj napornih obdobij v letu, tokratno pa bo še posebej hektično. Ne le, da boste imeli ogromno dela, ampak boste tudi prejemali ponudbe za delo ali dejavnosti, ki bi lahko močno zamajale vaš urnik. Vaš vladajoči planet Mars se v petek premakne v znamenje Rib in vas opomni, da si prihranite nekaj časa za zmenke, ustvarjalnost in zabavo.

Sporočilo tedna: Stalno.

Strelka

Obdobje Ovna je za vas najbolj ustvarjalen in romantičen letni čas. Vendar pa to leto ni kot vsako drugo, saj boste doživeli pretrese v svojem družabnem življenju. Bodite pozorni na priložnosti za zmenke, povezovanje s sodelavci in večjo vključenost v svojo skupnost. Ta teden prinaša tudi nekaj težkih pogovorov s sostanovalcem, partnerjem ali družinskim članom. Poglobite se in bodite iskreni.

Sporočilo tedna: Iskrenost.

Kozoroginja

Začetek pomladi je za vas vedno kot ponastavitev. Medtem ko se vsi drugi veselijo več zabavnih ur na prostem in izletov ob koncu tedna, ste najsrečnejši, ko preživljate čas doma. Torek bo ugoden dan za obisk nekaj najboljših prijateljic na večerji in v kinu. Naj bo preprosto.

Sporočilo za tedna: Sproščanje.

Vodnarka

Sezona Ovna je za vas vedno polna dogajanja, letos pa boste bolj zaposleni kot kdaj koli prej, saj se vam presenečenja mešajo na levo in desno. Torej bo odličen dan, da si privoščite razvajanje, preden stvari postanejo še bolj vroče. Povabite najboljšo prijateljico v svojo najljubšo restavracijo in ne zadržujte se pri naročanju vseh svojih najljubših stvari na meniju.

Sporočilo za tedna: Privoščite si.

Ribi

Če razmišljate o veliki spremembi svojega videza, je četrtek dan odličen dan, da se odločite za novo pričesko ali lepotno rutino. Morda boste imeli celo srečo in boste to storitev dobili s popustom! Ko v torek Sonce vstopi v Ovna in vaš sektor denarja, se osredotočite na dober videz in kakovostne nakupe z majhnim proračunom.

Sporočilo za tedna: Dogovori.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj