Horoskop

20. maja se začenja obdobje dvojčkov – vse najboljše! To obdobje pa pomeni tudi, da se bodo Sonce, Merkur in retrogradna Venera prijetno družili v tem radovednem in nadvse družabnem znaku.

Prazna Luna oz. mlaj vas bo obiskal 22. maja in to bo vaša priložnost, da spet postanete čvekavi in zgovorni ter začnete ponovno obujati svoje družabno življenje. Čas je za nove načrte in druženja!

Ker bosta v tej mešanici planetov prisotna tako Mars (vaše akcije) kot tudi Neptun (kolektivne fantazije), boste povsem pripravljeni komaj čakali, da se pomaknete naprej, čeprav vam vsi detajli v tem trenutku še niso jasni. Čas je, da se gre naprej.

Ovnica

Do srede nekje boste malce zmedeni, nato pa se vam bo povrnil vaš običajni sijaj in ponovno boste zablesteli. Vse stvari povezane z ljubeznijo so v ospredju, zato kar pogumno! Ob koncu delovnega tedna boste nekoliko bolj čustveni kot ponavadi, zato bodite na to pozorni in se pripravite. Sami boste odgovorni za svoje počutje, zato poskrbite, da bo le-to izjemno. Čez vikend boste tako kreativni kot še nikoli doslej!

Bikica

V ponedeljek poskusite deliti svoje misli in čustva, nikakor pa ne pozabite, da bi to radi storili tudi ostali. Okoli torka in srede se držite malce bolj zase, saj je marsikaj še odprto. V sredini tedna se posvetite tudi ljubezni in kaj ta pomeni za vas. Ob koncu tedna si spočijte in poskusite živeti zdravo, saj se boste tako bolje počutili in ostali bodo to opazili.

Dvojčici

V začetku tedna bodite potrpežljivi, saj se vam nikamor ne mudi. V ponedeljek bo pomembna stabilnost, kar morate jasno pokazati. Okoli torka in srede se bo vaš tempo stopnjeval, zato bodite hitrih misli in zagotovo se vam bo izplačalo. Ob koncu tedna bosta pomembni sproščenost in udobnost, zato počnite kar vas bo popeljalo na duhovno potovanje, ki bo zadostilo vsem vašim potrebam.

Rakica

V ponedeljek bo v ospredju vaša močna volja, saj boste z njeno pomočjo praktično neustavljivi. Okoli torka in srede boste storili nekaj nenavadnega, kar vas bo malce vrglo iz tira. Naj vas ne zanese, saj se bo vse kmalu uredilo. Proti koncu tedna bo pravi čas, da svoje sanje in upe delite s svetom. Pri tem pa pazite na vaš način izražanja, saj so nekateri izjemno občutljivi.

Levinja

V ponedeljek boste primorani vsem pokazati, da se lahko držite dogovora in stvari izpeljete do konca. Okoli srede boste bolj svobodni in kreativni, kar bo všeč mnogim. Je v zraku ljubezen? Verjetno res, vendar se pred kakršnimkoli ukrepanjem o tem dobro prepričajte. Ob koncu delovnega tedna bo marsikdo slabe volje, zato vsaj vi ostanite pozitivni. Nagrajeni boste okoli nedelje.

Devica

V začetku tedna bodo najbolj nenavadne ideje tudi najboljše. Od torka do srede boste blesteli v komunikaciji, toda to ne pomeni, da se lahko sprostite in pozabite na trdo delo. Potrudite se, da vas bodo vsi razumeli, saj boste tako lažje pridobili njihovo občudovanje. Kasneje bodite previdni glede jemanja stvari preveč osebno, saj to ni nikoli preveč dobro.

Tehtnica

 

Res je, da ste dobri v tem kar počnete, a to ne pomeni, da si tudi drugi ne zaslužijo vašega občudovanja. Pomembno je vzpostavljanje ravnovesja. Okoli srede boste spet v središču pozornosti, poleg tega pa boste potrebovali pomoč pri občutljivi zadevi. Tisti, ki vas bodo obkrožali, vam bodo zagotovo z veseljem svetovali. Čez vikend se sprostite in bodite aktivni!

Škorpijonka

V ponedeljek bo majhna razlika naredila velik vtis. Poskusite narediti majhno, a pozitivno spremembo. Okoli srede bo vaša natančnost slabša kot ponavadi, zato vse odločitve dvakrat preverite in o njih dobro premislite. Ob koncu tedna boste oddajali pozitivne vibracije, zaradi katerih bo marsikdo pri vas iskal uteho. Čez vikend se vam lahko pokvarijo dobri načrti, a naj vas to ne potre!

Strelka

V ponedeljek bo zelo pomemben bonton, čeprav se bo zdelo, da ga nekdo blizu vas sploh ne pozna. Bodite obzirni in se s tem ne obremenjujte preveč. Okoli srede bo dobro, če se z nekom poveže, saj boste skupaj dosegli več. Dobrih idej ne zadržujte zase, ampak jih odločno delite z ostalimi. Proti koncu tedna bo v ospredju družina, zato lahko planirate manjši izlet.

Kozoroginja

V ponedeljek se oddaljite od določenega problema, saj reševanje na silo trenutno ne bo prav nič zaleglo. Okoli torka in srede boste imeli boljši vpogled na zadeve, zato boste takrat tudi uspešnejši v reševanju. Spomnite se pomembne lekcije iz preteklosti, saj vam bo pomagala. Ob koncu tedna se boste z nekom povezali, čeprav tega ne bi nikoli pričakovali. Čez vikend se izogibajte težkemu delu.

Vodnarka

V ponedeljek boste izjemno aktivni in uspešni, zato se lotite čimvečih stvari, saj boste zagotovo vse dokončali. Okoli torka in srede bo vse postalo še bolj zanimivo, kar naj vas ne prestraši. Vaše življenje bo v sredini tedna zelo zaposleno, veliko prostora pa bo na voljo za drastično spremembo. Čez vikend zagrabite vsak izziv, ki vas bo obšel, saj se boste tako marsikaj naučili.

Ribi

V ponedeljek boste potrebovali delo in zabavo, zato to dvoje nekako uskladite tako, da boste od vsega potegnili največ.  Okoli torka in srede bo dajanje bolj pomembno kot prejemanje. Pokažite svetu, da ste hvaležni za vse, kar imate. Ob koncu tedna boste izjemno družabni, zato se ne osredotočajte le na eno osebo. V prostem času boste dejansko bolj produktivni kot na delovnem mestu!

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu dvojček?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj