V tem tednu je bilo veliko vzponov in padcev. Čeprav se začne v sanjski, a produktivni meglici, ki smo jo čutili večji del preteklega tedna (ko sta se v nedeljo, 17. julija, Sonce in Merkur povezala z domišljijskim Neptunom), stvari hitro spet postanejo krhke.

V ponedeljek in torek se Merkur in Sonce soočita z močnim Plutonom, ki na površje potegne vse vrste obsesij in bojev za oblast. Ti vidiki sprožijo tesnobo in povzročijo, da se vse občuti težje. Poskusite ne razmišljati preveč.

K sreči se v drugi polovici tedna spremeni vibracija. Merkur in Sonce v torek oziroma petek zapustita “poletno žalost” v Raku in se preusmerita v “Ne skrbi, ljubim to” v Levu. Sezona Leva je tu, z njo pa se nam poveča zaupanje v našo komunikacijo!

Merkur se v soboto poveže z Jupitrom, ki še dodatno spodbuja pozitivno naravnanost.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Raka: Chris Pratt, Lana Del Ray, Meryl Streep, Cyndi Lauper, Selma blair, Mindy Kaling, Busy Philipps, Ariana Grande, Khloe Kardashian, Kathy Bates, Liv Tyler, Margot Robbie, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Sylvester Stallone, Ringo Starr, Kevin Bacon, Milo Ventimiglia, Tom Hanks, Sofia Vergara, Jessica Simpson, Harrison Ford, Will Ferrell, Vin Diesel, Julianne Hough, Gisele Bündchen, Selena Gomez.

Ovnica

V petek se začne sezona Leva in za vas je to najbolj romantičen letni čas! Večji del letošnjega poletja ste preživeli bolj v načinu hibernacije – veliko časa ste porabili za izboljšave doma in delali nadure v pisarni in doma. Vendar se ne morete več upirati želji, da bi šli ven in se zabavali. Ustvarjalni projekti dobijo koristen zagon, ko se Merkur v soboto poveže z Jupitrom. Zdaj je čas za igro.

Sporočilo tedna: Zaslužim si užitek.

Bikica

Sezona Leva se začne v petek in za vas je ta čas namenjen preživljanju časa z družino in čiščenju dobesedne ali metaforične kleti. Ne glede na to, ali morate počistiti s čustveno prtljago ali pa ste se preprosto pripravljeni znebiti vseh tistih oblačil, ki jih niste nosili že od leta 2009, ni boljšega časa za čiščenje doma. Pozneje poleti vas bo delo ali javne službe še bolj motile, zato ta teden izkoristite za to, da opravite, kar je treba storiti.

Sporočilo za tedna: Srečno življenje ima srečne temelje.

Dvojčici

V petek se začne sezona Leva in za vas je to sezona hitrih potovanj, dolgih sprehodov po soseski in druženja s prijatelji. To je tudi odličen čas, da se lotite vsakodnevnega pisanja dnevnika ali pisanja ali pa vadite kakšno spretnost, na primer šivanje ali kuhanje. Pogovor s starim znancem, ki ga boste imeli v soboto, vas lahko pripelje do nepričakovane priložnosti za kariero ali zaslužek. Bodite odprti za vse, kar vas čaka ta teden.

Sporočilo tedna: Cenim vse majhne stvari.

Rakica

Ko zaključujete obdobje rojstnih dni, lahko začutite, da se bo eden od vaših najtesnejših odnosov kmalu spremenil. Morda se oddaljujete od prijatelja. Morda ste se pripravljeni zavezati nekomu, za katerega ste mislili, da je le priložnostni partner. V vsakem primeru vas ta prehod močno obremenjuje. Sonce se v petek preseli v znamenje Leva, kjer se boste osredotočili na denarni tok in svoje vrednote. V naslednjih nekaj tednih boste sprejemali odločitve, ki vam bodo prinesle tisto, kar potrebujete.

Sporočilo tedna: Izbiram odnose, ki me podpirajo.

Levinja

Končno je tvoja sezona, Leo! Teden se začenja nekoliko klavrno, saj boste tekali po opravkih in se obremenjevali s podrobnostmi. Toda ko se v torek Merkur premakne v vaše znamenje, v petek pa mu sledi Sonce, boste spet prevzeli nadzor in bili v središču pozornosti, kamor spadate. Ne samo, da vam vsi namenjajo ogromno pozornosti ob rojstnem dnevu, ker ste videti dobro, prekipevate tudi od ustvarjalnih idej in želite povedati svoje mnenje.

Sporočilo tedna: Imam nadzor.

Devica

V petek se začne sezona Leva in za vas je to letni čas, ko se je najbolje umakniti, si vzeti prosto in se osvoboditi nepotrebnih obveznosti. To je bilo še eno leto skoraj nenehnih sprememb in verjetno si niste vzeli dovolj časa, da bi se usedli in začutili svoje občutke. Ko se Merkur v soboto poveže z Jupitrom, vam katarzična terapija, pogovor s prijateljem ali obisk akupunkture pomagajo predelati, kar se je zgodilo.

Sporočilo tedna: Sprostim, česar ne morem več zadržati.

Tehtnica

 

Začetek tedna prinaša nekaj olajšanja v službi, vendar se tudi zaradi manjšega pritiska ne morete znebiti občutka, da ne naredite dovolj. Ne pozabite, da je počitek nujen. Na srečo se po začetku sezone Leva, od petka dalje, vaša pozornost preusmeri na vaše družabno življenje. Zlasti v soboto se vam na pot približa skoraj nepremagljiva količina vabil in povezav. Če iščete ljubezen, je to tudi pravi čas, da prijatelja prosite, naj vas spravi v stik.

Sporočilo tedna: Prijatelji so vse.

Škorpijonka

Sezona Leva se začenja v petek in za vas je ta letni čas močan in boleč hkrati, saj vas spodbuja, da se osredotočite na svojo kariero in javno podobo. Na svoje delo ste bolj ponosni kot večina drugih, kljub temu pa imate težave s tem, da bi bili za svoj trud prepoznani. Ko se Merkur v soboto poveže z Jupitrom, boste od sodelavca ali nekoga, ki dela za vas, prejeli sladko sporočilo, ki vas bo navdihnilo, da boste še naprej sledili svojim ciljem.

Sporočilo tedna: Dovoljeno mi je zavzemati prostor.

Strelka

V začetku tedna boste verjetno čutili stres zaradi svojih financ. Morda ste tvegali pri naložbah ali pa vas skrbi, da je nedavno napredovanje v službi preveč dobro, da bi bilo resnično. V vsakem primeru je to dober čas, da se osredotočite na tisto, kar lahko nadzorujete, ko gre za denar. Sonce se v petek preseli v znamenje Leva in s tem začne obdobje širjenja vašega uma! Načrtovanje naslednjih (poceni) počitnic ali poglabljanje v raziskovalni projekt vam prinaša veselje, zato si dovolite pobegniti v domišljijo.

Sporočilo tedna: Nikoli ni napačen čas za učenje.

Kozoroginja

Začetek tedna je za vas, Kozorogi, težaven, saj lahko intenzivni pogovori s partnerjem privedejo do ranjenih čustev. Že nekaj časa morate to spraviti iz sebe, zato se ne umaknite, da ne bi povedali, kar vam leži na duši. Nato se v petek Sonce premakne v znamenje Leva in vašo pozornost preusmeri na skupne vire. Zdaj je čas, da se dogovorite, kako bolje razdeliti finančne in energetske obveznosti. To je tudi odličen čas za iskanje priložnosti za posojila, pokroviteljev za vaše novo podjetje ali sodelavcev za prihajajoči projekt.

Sporočilo za tedna: Meje ustvarjajo močne vezi.

Vodnarka

Sezona Leva se začenja v petek in za vas je ta letni čas namenjen predvsem vašim najtesnejšim odnosom. Vaša najboljša prijateljica ima rojstni dan, žena v službi potrebuje podporo pri velikem projektu, partner pa dela nadure, zato ste vi tisti, ki prevažate otroke po mestu. V naslednjih nekaj tednih se lahko zbližate tudi z nekom novim, še posebej, ker bosta Merkur in Jupiter v soboto sklenila podporni aspekt, ki vas bo spodbudil, da se povežete s sosedom ali sošolcem.

Sporočilo za tedna: Imam to srečo, da sem ljubljen.

Ribi

Sonce se v petek preseli v znamenje Leva, kar za vas začenja obdobje osredotočanja na vaše zdravje, vsakodnevno rutino in potek dela. Bodimo iskreni: ali ste jemali vitamine? Ste jedli zelenjavo? telovadite tako pogosto, kot bi si želeli? Ko se Merkur v soboto poveže z Jupitrom, imate priložnost, da se posvetite podrobnostim o tem, kaj potrebujete, da bi se vaše telo in um dobro počutila.

Sporočilo za tedna: Disciplina je moje olajšanje.

PREBERITE TUDI: 12 lastnosti ljudi, rojenih julija

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj