Ko smo se rešili polne Lune in se podali v obdobje njenega upadanja, lahko po lastnem tempu predelamo glavne kozmične prenose iz prejšnjega tedna. Merkur je v Biku, kjer je komunikacijski planet vztrajen, praktičen in včasih nagnjen k perfekcionizmu.

Ljudje s to lego so nagnjeni k temu, da govorijo zelo premišljeno in načrtno. 17. in 18. aprila se Merkur poveže s sladko Venero in inovativnim Uranom, kar doda umetniški navdih in nepričakovane zabave. Če ste razpoloženi za stike s prijatelji, pazite, da se ne boste preveč zapletli v ego nekoga drugega (ali v lastne iluzije o veličini), saj se Sonce istega dne poravna z močnim Plutonom.

V torek se začne sezona Bika, ko Sonce vstopi v trmasto in čutno znamenje bika. Stvari so pripravljene na spremembe in rast, vendar je to še vedno znamenje, da moramo s preobrazbo ravnati previdno.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Bika: Miranda Kerr, Amber Heard, Gigi Hadid, Barbara Streisand, Renee Zellweger, Channing Tatum, Jessica Alba, Gal Gadot, Dwayne “The Rock” Johnson, Lily Allen, David Beckham, Adele, George Clooney, Enrique Iglesias, Robert Pattinson, Janet Jackson, Megan Fox, Tina Fey, Cher.

Ovnica

V bližnji preteklosti ste si na veliko načinov dovolili, da ste ostali majhni. Ne glede na to, ali ste bežali pred odgovornostmi ali ste bili v globokem procesu okrevanja, ste se manj ukvarjali s tem, da bi bili opaženi, in bolj s tem, da bi se le prebili skozi vsak dan. Toda ta teden se plimovanje končno premika in vi se spomnite, da, da, da, ste nekaj velikega. Ne zamudite priložnosti, da se malo pohvalite.

Sporočilo tedna: Jaz sem velika stvar.

Bikica

V tem tednu vsa vaša prizadevanja za pridobivanje informacij končno dobijo nekaj veljave, saj boste v svoj poštni nabiralnik dobili vabila na zabave, odobritve ustvarjalnih projektov in prošnje za druge razgovore. Čeprav ste navdušeni nad tem, da se spet premikate, ste tudi pod stresom, da bi se predstavili “na pravi način”. Ta vaša idealizirana različica morda ni tako popolna, kot mislite, da je. V neredu vaše pristnosti se skriva veliko moči.

Sporočilo za tedna: Popolnost je precenjena.

Dvojčici

V tem tednu boste nadoknadili veliko dela v zakulisju. Želite deliti fotografije svojega novega pohištva v dnevni sobi, vendar veste, da bodo posnetki videti bolje, če si boste vzeli čas za temeljito čiščenje celotnega stanovanja in nekaj dodatnimi okrasnimi rastlinami. Čeprav ste ujeti v nekaj, kar se zdi kot neskončno delo, vas ponavljajoča se opravila lahko popeljejo v prepotrebno meditativno stanje. Imejte odprte oči in um.

Sporočilo tedna: Potrpežljivost je vaja.

Rakica

Izraz “z medom ujamete več muh kot s kisom” je bil zagotovo napisan za teden, kot je ta. Vaši poklicni dosežki in osebne zmage bodo ta teden naleteli na nekaj zavisti – in to od ljudi, za katere ste mislili, da so vaši prijatelji! Odločite se, da jih ubijete s prijaznostjo. Pozitivna naravnanost vam bo pomagala, da na nepričakovan način odkrijete še več skupnosti.

Sporočilo tedna: Bodite prijazni.

Levinja

Sončevo potovanje skozi znak Ovna v tem mesecu vam je prineslo vznemirljive priložnosti za potovanja, izobraževanje in druge načine širjenja uma, zato je trend “potovanj z učinkom” to poletje prav za vas. Vedno ste bili oseba, ki je zlahka naredila vtis na druge, vendar zaradi veščin, ki jih pridobivate zdaj, postajate še bolj zastrašujoča kraljica. Ta teden od vas zahteva, da se umaknete in razmislite, kako najbolje vključiti nove ideje v svoj vsakdanjik. Ne pozabite: vztrajanje pri navadah je dejanje ljubezni do samega sebe.

Sporočilo tedna: Urejam z ljubeznijo.

Devica

Medtem, ko še naprej delate načrte za prihodnost, se v tem tednu zavežite, da se boste naučili nekaj novega. Ne glede na to, ali boste končno začeli obdelovati vrt, se udeležili tečaja kuhanja francoskih jedi ali se vpisali na ure joge – pripravite se na velik prenos svežih informacij. Možno je, da boste preveč navdušeni nad tem, da boste nekaj začeli, in vas bo zamikalo, da bi odnehali, še preden boste pripravili recept, za katerega ste kupili vse te sestavine! Če imate prijatelja za odgovornost, se lažje izognete izgorelosti.

Sporočilo tedna: Navdušena sem, da bom začela, in tudi, da bom nadaljevala.

Tehtnica

 

Sezona Ovna je razkrila toliko pomembnih informacij o tem, kako delujete v odnosih. Če ste se ujeli v romantiko, je ta teden namenjen ugotavljanju, kako razmerje dejansko deluje. Neprijetni pogovori o skupni selitvi, gospodinjskih opravilih in neusklajenih družbenih pričakovanjih ta teden tečejo lažje kot običajno – še posebej v nedeljo in ponedeljek, 17. in 18. aprila. Morda se pogovor o opravilih in opravkih ne zdi seksi, vendar boste morda presenečeni, kako zelo to krepi vašo intimnost.

Sporočilo tedna: Podrobnosti so pomembne.

Škorpijonka

Že dolgo vam ni bilo treba skrbeti za iskanje ravnovesja med poslom in užitkom. Bodisi so bili vaši odnosi ves vaš svet, bodisi ste bili tako zasedeni z delom, da so bili zmenki zelo oddaljena misel. Toda v tem trenutku se zdi, da se vse to dogaja naenkrat. V preteklosti ste se borili v situacijah, v katere niste mogli preliti vse svoje duše, toda ta trenutek vas poziva, da se lotite tega, da bi imeli oboje. Kdo vam lahko pomaga pri tem?

Sporočilo tedna: Nikomur nisem dolžna vsega.

Strelka

Po divji in uspešni zabavi ob odprtju hiše ste pripravljeni teden preživeti tako, da boste vse postavili na svoje mesto. A seveda, ko pospravljamo kuhinjo in odstranjujemo okraske iz dnevne sobe, dobimo navdih, da prestavimo vsak kos pohištva v hiši. Spreminjanje domače pisarne ali prostora za vadbo je še posebej ključno in osvežujoče. Ne podcenjujte moči pogleda na svoj prostor s svežega zornega kota.

Sporočilo tedna: Uspeva mi s svežimi perspektivami.

Kozoroginja

Čeprav vas bodo nesoglasja doma na praznični ponedeljek prisilila, da za ta dan zapustite hišo, je to priložnost, da limone spremenite v limonado. Namesto da bi vas skrbelo zaradi izgubljenega časa ali zoprnega delovnega sestanka, pograbite otroke in se sprehodite po parku, raziščite novo sosesko ali se usedite na kosilo v kavarni v sosednjem mestu, ki ga ne obiskujete dovolj pogosto. Ustvarjalni navdih vas ta teden čaka na vsakem vogalu, če ste ga le pripravljeni poiskati zunaj ustaljenih poti.

Sporočilo za tedna: Obračam se z namenom.

Vodnarka

Vrtoglava astrologija prejšnjega tedna je prinašala blagoslove za blagoslovi in priložnosti za priložnostmi. Zdaj je čas, da razvrstite možnosti in izberete tisto, kar je za vas primerno, da si dejansko prizadevate. Tisti nadležni glas v vaši glavi vam morda poskuša dopovedati, da niste vredni tega obilja, toda zakaj dopuščate, da vas strahovi tako nadzorujejo? Najlažji način, da se ga znebite, je, da začnete odločno ukrepati. Tudi majhne korake delajte samozavestno.

Sporočilo za tedna: Magija zahteva zagon.

Ribi

Moč prepričevanja je ta teden na vaši strani, saj boste znali sladko pregovoriti prijatelje, družino in celo naključni prvi zmenek, da vam bodo naredili marsikatero uslugo. Čeprav si želite pomagati vsem drugim, doživljate pomembne spremembe v službi ali finančnem življenju in morate dati prednost prejemanju podpore. Radosti je v izobilju zlasti v nedeljo in ponedeljek, 17. in 18. – uživajte in si predvajajte svojo najljubšo glasbo. Sprejmite povabilo, da živite brezskrbno.

Sporočilo za tedna: Dovoljeno mi je, da dam prednost tistemu, kar mi prinaša veselje.

PREBERITE TUDI: Tega o ljudeh, rojenih v znamenju škorpijona, zagotovo niste vedeli

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj