Nekateri tedni gredo počasi. Zjutraj si lahko vzamemo eno uro časa zase samo za jutranje raztezanje, jogo, meditacijo in osebno nego.

Spet drugi tedni so tako hektični, da stanovanje zapustimo v copatih. In tako bo tudi ta teden. V četrtek se začne obdobje Dvojčka in stvari bodo pestre kot že dolgo ne. Toliko vsega bo za postoriti. Spet je nastopil čas za obisk frizerja, za vikend pa bo primeren čas, da priredite kako zabavo ali piknik. Sedaj je končno večini jasno, da medijem ni za zaupati, saj zavajajo glede ‘pandemije’ in čas je, da nadaljujete z normalnim življenjem.

Da boste lažje preživeli nor teden, si omislite kako spremembo. Morda pa prav pri frizerju?

Zvezdniki, rojeni v znamenju Bika: Miranda Kerr, Amber Heard, Gigi Hadid, Barbara Streisand, Renee Zellweger, Channing Tatum, Jessica Alba, Gal Gadot, Dwayne “The Rock” Johnson, Lily Allen, David Beckham, Adele, George Clooney, Enrique Iglesias, Robert Pattinson, Janet Jackson, Megan Fox, Tina Fey, Cher.

Ovnica

Dolgo časa je že minilo, odkar ste si morali izmisliti kak izgovor, da ste se izognili kakemu druženju, do katerega vam ni. A ker se v četrtek začne obdobje Dvojčka, boste nenadoma povsem zasedeni. A v soboto vam bo tako pasalo malo miru, da se boste izognili rojstnodnevni zabavi, ki ste se je sicer veselili, in si vzeli dan samo zase. Počnite stvari, ki koristijo VAM! Jutranja meditacija; dopoldanski sprehod; popoldansko branje knjige – karkoli vam srce poželi.

Sporočilo tedna: Včasih si je treba vzeti čas zase.

Bikica

Obdobje Dvojčka vas bo spravilo v neprestano premlevanje, kako izboljšati svoje finance. Trenutno tako hrepenite po moči kot denarju. V torek se bo vaš vladajoči planet, Venera, povezala s stabilnim Saturnom, kar je idealna priložnost, da se pogovorite o plačilu za vse svoje delo. Nadenite si poslovno obleko, ki vam je kot ulita, in jim dajte vedeti, kdo je šef. Vaša zvezda se začela vzhajati.

Sporočilo tedna: Vredni ste vsakega centa.

Dvojčici

Nastopila je vaša sezona, Dvojčica! In čeprav je letošnje obdobje vašega rojstnega dne totalno kaotično, pa nihče ne pluje bolje v viharju kot vi. Pravzaprav vas bodo vaši prijatelji, družina in sodelavci prosili za pomoč v težavnih situacijah bolj kot kdajkoli. V četrtek boste solze spremenili v smeh, ko boste kritično situacijo v službi rešili s humorjem. Ko večina izgubi živce, vi zacvetite.

Sporočilo tedna: Smejte se skozi bolečino.

Rakica

Obdobje Dvojčka je za vas najbolj introspektivno obdobje leta in začne se ta četrtek – in to bo tudi dan, ko boste pripravljeni za razvajanje. Z bližajočo sezono mrkov se boste sprostili in umirili svoje misli še težje kot poprej. Ja, res je – nastopil je čas za obisk terapevta; ali se resneje lotite meditacije ali pa si vzemite podaljšan vikend samo zase in dobro knjigo. Čas je, da odklopite od vsega, ne glede na to, kateri način boste izbrali. To vam bo tudi pomagalo prebroditi naslednje tedne.

Sporočilo tedna: Ostanite mirni in ne pustite se motiti.

Levinja

Prehod Sonca v znak Dvojčka v četrtek bo osvetlil vaš sektor sanj in navdihov. Ne glede na to, ali ste dobili povišico, začeli pisati blog ali se poročili – svetu ste se predstavili v novi luči. V petek se bo Sonce zoperstavilo optimističnemu Jupitru in počutili se boste še posebej pozitivne glede svojega novega podviga. Ne, nič ni narobe, če se malo pohvalite!

Sporočilo tedna: Delite svojo srečo z drugimi.

Devica

V četrtek se začne obdobje Dvojčka in to pomeni za vas ključni mesec, kar se tiče ravnovesja med delom in domom. Delate premike v svoji karieri, saj delate bolj trdo kot kdajkoli in hkrati prirejate najbolj zabavna druženja, ki se jih vsi z veseljem udeležujejo. A kdaj imate čas popolnoma in samo zase? Če boste tako nadaljevali, boste pregoreli. Bodite previdni, na kaj boste pristali v soboto, ko se bo natančni Merkur zoperstavil zmedenemu Neptunu. Pogodbo res dobro preglejte oz. dobro premislite o predlogu.

Sporočilo tedna: Preberite drobni tisk.

Tehtnica

 

Ta teden boste temeljito premislili o svojem petletnem načrtu. Kozmična energija je turbulentna in morda boste na koncu celotno stvar dali ‘ad acta’. Vendar a ni zabavno ponovno premisliti o prihodnosti? Postaviti cilje? Stremeti k veličastnosti? Vaš vladajoči planet Venera se bo v sredo povezal z vestnim Saturnom, kar bo spodbudilo vaše kreativno razmišljanje in vas celo potegnilo nazaj v umetniško delovanje. Povsem v redu je, da vas malce odnese.

Sporočilo tedna: Raj je možen, četudi to pomeni le stabilen račun.

Škorpijonka

V četrtek se Sonce prestavi v znak Dvojčka in čeprav bo začetek novega obdobja sprostil nekaj napetosti v vaših odnosih, pa boste sedaj zaskrbljeni glede denarja – sploh tistega, ki ga dolgujete. Vse hočete narediti sami, a zapomnite si, da bi vam mnogi z veseljem pomagali. V petek vas bo zamikalo, da bi svoje skrbi utopili v popivanju ali nakupovanju, a raje se odločite za posvet s prijateljico, ki vam bo brez oklevanja posodila, kolikor potrebujete.

Sporočilo tedna: Prosite za pomoč.

Strelka

Dvojčka je vaš nasprotni znak, kar pomeni, da se bo z začetkom njihove sezone v četrtek vaš fokus preusmeril na odnose ena na ena. Kako ste lahko boljši partner? Ste se prepirali s svojimi strankami? Ali vaši hišni ljubljenčki potrebujejo več vaše pozornosti in skrbi? V petek se bo Sonce zoperstavilo optimističnemu Jupitru, zaradi česar se boste sprostili in lažje navezovali stike.

Sporočilo tedna: Delite ljubezen.

Kozoroginja

Čeprav vam deluje, da mnogi vaši prijatelji in sodelavci izkoriščajo začetek obdobja Dvojčkov da odrežejo vse in se povežejo s svojim notranjim otrokom, se vi utapljate v delu. Vaše odgovornosti se kar nalagajo in deluje, kot da morate popolnoma vsak spor reševati vi. Osredotočite se na svoje hobije in rutine; vpišite se v tečaj, o katerem že dolgo sanjate. Pojdite na sprehod v naravo in opazujte čudovito zelenje in poslušajte petje ptic. Skratka, vzemite si čas zase.

Sporočilo tedna: Cikel se nikoli ne konča.

Vodnarka

Obdobje Dvojčka je za vas obdobje igre, Vodnarka. In zaslužite si malce počitka! Obetajo se spremembe v vašem romantičnem življenju (ali pa v odnosu do vaših otrok), ki prihajajo v naslednjih nekaj tednih. A te spremembe niso nujno vir strahu ali obžalovanj. V petek, ko se bo Sonce zoperstavilo Jupitru, se bo riskantna odločitev obrestovala. Ne morete vedeti, dokler ne poskusite.

Sporočilo tedna: Čas je, da položite svoje stave.

Ribi

Je na obzoru novo domovanje? V četrtek se začne obdobje Dvojčka in kar se vam je zdelo umirjeno in dolgočasno, se bo temeljito pretreslo. Jasno, selitve si ne morete privoščiti, vendar a ni mir pred psihopatskimi sosedi vreden malce dolga? V petek vas bo zadela neverjetna sreča, ko se bo Sonce zoperstavilo optimističnemu Jupitru – spregledali boste, da imate celotno situacijo precej bolj pod nadzorom kot ste mislili. Ustvarite svoj sanjski dom v svojih mislih!

Sporočilo tedna: Ne morete dobiti, česar nimate pred očmi.

PREBERITE TUDI: Zanimiva dejstva o ljudeh, rojenih v znamenju dvojčka

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj