Ovnica

Težko se odločate, kaj je pomembnejše: stvar, ki je tik pred vami, ali dolgoročni načrt. Ta teden te napetosti ne olajša, vendar pa ponuja drugačen okvir. Obdobje Raka se začne v petek in se osredotoča na vaš dom in družinsko življenje. To je čas, ko končno upoštevate nasvet svojega terapevta in naredite seznam hvaležnosti. Pomembno je, da prepoznate vrednost svojih temeljev. Nato v soboto polna Luna v Kozorogu razkrije naslednjo potezo za vašo kariero ali splošno življenjsko usmeritev. Kar boste začeli ta teden, bo imelo dolgoročen vpliv.

Sporočilo tedna: Prizemlji se.

Bikica

Če tega še niste razumeli, je zaradi premika vašega vladajočega planeta Venere iz klepetavih Dvojčkov v srčnega Raka v ponedeljek popolnoma jasno, kdo je vaš pravi prijatelj, kdo je le oseba, ki jo poznate. Sezona Raka se v polni meri začne v petek in s tem naznani letni čas, ko ste najbolj osredotočeni na svoje neposredno okolje in lokalno skupnost. Včasih je manj res več. Ob polni Luni v soboto boste pripravili načrt za potovanje ali študij z bližnjim prijateljem ali sorodnikom.

Sporočilo za tedna: Krog.

Dvojčici

V zadnjih nekaj tednih ste se počutili popolnoma v svojem elementu in hkrati zelo preobremenjeni. Ker se ta teden Merkur, Venera in Sonce pomaknejo v znamenje Raka, se morda sprašujete o vrednosti vsega tega. Ob polni Luni v Kozorogu v soboto boste morda imeli občutek, da nimate dovolj ali da vam nekaj manjka. Toda ko boste stopili iz glave v telo, boste spoznali, da imate veliko več virov, kot si mislite.

Sporočilo tedna: Vrednost.

Rakica

Čas je, da izstopite iz svoje glave in se vrnete v svoje občutke. Ko se v petek začne vaša sezona, se eksistencialne skrbi zadnjih nekaj tednov začnejo raztapljati. Končno se lahko osredotočite na resničnost tistega, kar je dejansko pred vami! Ta premik vam pomaga, da se boste počutili bolj optimistično glede tega, kar je še neznano. Polna Luna v Kozorogu v soboto osvetli, kako ste v času notranjega nemira morda zanemarili svoje najbližje odnose. Kdo potrebuje vašo podporo, ko boste zapuščali svoje težko obdobje?

Sporočilo tedna: Pozitivno.

Levinja

Obdobje Raka se začne v petek, kar napoveduje obdobje introspekcije in dela v ozadju. Zdaj je čas, da se prepustite počasnejšemu tempu. Bolj ko si boste prizadevali, da bi se stvari zgodile prehitro, bolj boste razočarani. Polna Luna v Kozorogu v soboto razkrije, katere obveznosti potrebujejo vašo pozornost zdaj in kaj lahko počaka. Če imate težave pri določanju prioritet, imejte v mislih to misel: “Če lahko nekaj storite, zakaj bi vas skrbelo? Če ne moreš ničesar storiti, zakaj bi skrbel?”

Sporočilo tedna: Kokon..

Devica

Če se trudite ugotoviti, kam najbolje usmeriti svojo energijo, vam ta teden razkriva jasno pot do cilja. To ne velja le za vaše poklicno življenje, temveč tudi za vaše najbližje odnose in širšo skupnost. Če delate na področju pisanja ali komuniciranja, je to odličen teden, da v svet spustite nekaj svojih bolj poetičnih zamisli ter okoli tega zgradite svojo ekipo in občinstvo. Polna Luna v soboto prinaša ustvarjalno gorivo in opomin, da uspeh ne pomeni nič, če se ne zabavate.

Sporočilo tedna: Navdihujte.

Tehtnica

Obdobje raka je čas v letu, ko ste v dobrem in slabem deležni največ pozornosti. Pojavljajo se spodbude, da razširite svojo vizijo in da v službi te vizije zmanjšate in razjasnite svoje vsakodnevne obveznosti. Bilo je zahtevno osredotočiti svojo energijo, toda ta teden boste za vse svoje trdo delo dobili nekaj hranljivega priznanja. Zdaj, ko se vam zdi, da sta vaša kariera in splošna življenjska usmeritev bolj namenski, polna luna v Kozorogu, ki bo v soboto, vašo pozornost vrne k domu in družinskemu življenju. Katere ukrepe morate sprejeti, da bi zagotovili trdnejše temelje?

Sporočilo tedna: Sijaj.

Škorpijonka

Sezona raka je sezona vaše vizionarske table! Prepoznavanje mest, kjer ste se v zadnjih tednih preveč razdajali ali pretirano razvajali, odpira vrata novemu projektu, priložnosti za potovanje ali izobraževalnemu načrtu. V svoj dnevnik manifestacij napišite nekaj poezije in jo delite z drugimi! Polna luna v Kozorogu v soboto prinaša preverjanje realnosti glede veščin in povezav, ki jih morate še razviti. S prijateljem si delite veščine, vpišite se v skupnostni tečaj ali se posvetujte s prijateljem, vse to vam utira pot do uspeha.

Sporočilo tedna: Vizija.

Strelka

Ta mesec je bil doslej namenjen vzpostavljanju pravih povezav. Ne glede na to, ali začenjate bolj usklajeno prakso s strankami, prestrukturirate poslovno partnerstvo ali pa romantično razmerje prenašate na naslednjo raven, je bil ves vaš poudarek na zavezanosti. Obdobje raka začenja obdobje, osredotočeno na to, kako lahko nadaljujete skupno rast prek finančnih dobičkov in odkritosrčnih pogovorov. Polna Luna v Kozorogu, ki bo v soboto, pa bo vašo pozornost vrnila k vašim osebnim potrebam. Ali je vaša skodelica napolnjena? Kako lahko okrepite svojo samozavest?

Sporočilo tedna: Spoštovanje.

Kozoroginja

Iskanje večjega ravnovesja v vašem urniku in rutini se vam v tem tednu obrestuje, saj boste lahko uživali več časa s prijatelji in znanci ter manj časa v službi. Obdobje Raka je letni čas, ko ste najbolj osredotočeni na odnose in druge ljudi. Če so vaše zveze izpolnjujoče, potem se to počuti kot praznovanje, če pa vam primanjkuje močnih odnosov, se lahko to počuti bolj kot primerjava in obup. Polna Luna v Kozorogu, ki bo v soboto, vas bo opomnila, da je vaš najpomembnejši odnos tisti s samim seboj.

Sporočilo za tedna: Ljubezen.

Vodnarka

Ne glede na to, kaj se je za vas začelo ob Mlaju v Dvojčkih, zdaj izstopate iz fuge stanja rojstva in vstopate v rutino. Obdobje Raka se začne v petek in je čas v letu, ko ste najbolj osredotočeni na izboljšanje svojega zdravja in rutine. V tem tednu si vzemite nekaj časa in si postavite jasne cilje glede telesne pripravljenosti, prehrane in svojega delovnega urnika. Polna Luna v Kozorogu v soboto vas bo opomnila, da naredite korak nazaj in si vzemite odmor. Če jemanje premora povzroči takojšnjo tesnobo, je treba upoštevati tudi to.

Sporočilo za tedna: Vrednotite.

Ribi

Zadnjih nekaj tednov vas je – dobesedno ali v prenesenem pomenu – izkoreninilo. Trenutno vzpostavljate novo domačo bazo, in ker se v petek začenja sezona Raka, se vaša pozornost s praktičnih potreb (WiFi, posteljni okvir, kuhinjski pripomočki) preusmerja na ustvarjalno hrano (zabavne prevleke za odeje, knjige za kavo, iskanje najboljšega bara v soseski). Polna Luna v Kozorogu v soboto vas bo opomnila, da se aktivneje vključite v skupnost, bodisi s prostovoljnim delom v dobrodelni organizaciji, včlanitvijo v umetniški klub ali končno ustanovitvijo knjižnega kluba.

Sporočilo za tedna: Mreža.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj