Ta teden se začenja z Mlajem v Škorpijonu v nedeljo, 15. novembra. Mlaj pomeni nov začetek in v Škorpijonu to pomeni, da se potopite globoko v svoja čustva in odprete svoje srce. Gre za to, da sledite nečemu pomembnemu, četudi naredite le prvi korak.

V torek se bo Merkur že tretjič zoperstavil uporniškemu Uranu (pred tem se je 7. in 19. oktobra), kar bo še naprej spodbujalo, da delate na nenavadni, a izvirni ideji, ki vas lahko reši. Venera, planet ljubezni, denarja in povezanosti, se bo povezala z življenje spreminjajočim Plutonom, ekspanzivnim Jupitrom in stabilnim Saturnom, preden bo 21. stopila v znak skrivnostnega Škorpijona.

Četudi vas mika se poglobiti v svoje naslednje razmerje, projekt ali obsesijo, je vedno prostor, da ste lahko disciplinirani pri svojem pristopu. Lahko ste vznemirjeni, a to vznemirjenje lahko vseeno zadržite zase.

V soboto, 21. 11., nastopi znak Strelca. Po resni introspekciji zadnjih nekaj tednov, bo to nadvse dobrodošlo, saj bodo stvari postale malce lažje. Popolnoma v redu je, če se končno malce pozabavate. Skrajni čas, pravzaprav!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Strelca: Miley Cyrus, Tyra Banks, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Katherine Heigl, Christina Applegate, Tina Turner, Rita Ora, Chrissy Teigen, Ben Stiller, Zoe Kravitz, Britney Spears, Lucy Liu, Amanda Seyfried, Julianne, Moore, Jay-Z, Marisa Tomei, Judi Dench, Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Brad Pitt, Katie Holmes, Jane Fonda, jake Gylenhall, Samuel L. Jackson.

Ovnica

Vaš vladajoči planet, Mars, se pomika naprej in ta teden boste zato polni energije. Čeprav ste bili zaskrbljeni, da boste svoje ljubljene pustili na cedilu, se zavedate tudi, da boste s trdim dolom (in poslušanjem!) imeli izpolnjujoče odnose. Nedeljski mlaj je povabilo, da zasejete poslovno idejo, sodelovanje ali investicijo s svojim partnerjem – je morda čas, da kupite nov avto? Lažje je začeti, če v nečem niste sami. Ko postane strašljivo – kdo je tam, da vas prime za roko?

Sporočilo tedna: Pomembno je to, kdo je ob vas.

Bikica

Odnosi so težko delo in ta teden boste močno izzvani in testirani skupaj s svojim partnerjem, najsi bo to vaš ljubezenski partner, poslovni ali prijatelj. Mlaj v nedeljo je idealni trenutek, da se izjasnite, kaj dejansko želite od svojega razmerja. Želite neprestano timsko delo ali neodvisnost? Želite skupaj prepotovati svet ali se le sproščati v udobju lastnega doma? Čeprav se vam obeta kar nekaj težkih preizkušenj, vam bo vaš ljubi v soboto pripravil ljubko darilo ali pripravil presenečenje. Uživajte v trenutku.

Sporočilo tedna: Ljubezen je vredna truda.

Dvojčici

Mlaj ta teden pade v vaš sektor dnevnih opravil. Kako lahko svoje rutine naredite bolj trajnostne? Si lahko predstavljate svet, kjer bi se vsak dan zbudili polni upanja in z veseljem spili limonino vodo – in to potem, ko ste že izvedli jutranji pozdrav soncu? Skušajte si predstavljati svoje življenje, kako teže po ustaljenih tirnicah in stabilnem urniku, hkrati pa vanj vnašajte majhne spremembe, ki jih lahko naredite vsak dan. V torek bo vaš delovni dan izzvan z nečim izven vaše kontrole. Kako boste vse skupaj izpeljali, ne da bi vam uničilo cel dan?

Sporočilo tedna: Kontrola prihaja v vašem dihanju.

Rakica

Čeprav se stvari doma končno urejajo, vas vseeno čakajo domači izzivi v vašem odnosu. Brez kompromisov ne bo šlo. Morda sta oba želela v stanovanje namestiti nove rastline, a kdo bo skrbel za zalivanje? Mlaj v nedeljo bo posvečen izvajanju stvari. Kaj elite doprinesti svetu? Najsi bo to otrok, umetniški projekt ali rojstnodnevna zabava – kreativnost bo rešila vaše težave.

Sporočilo tedna: Izberite kompromis.

Levinja

Mlaj naznanja vse vaše zasebne stvari, draga Levinja. Celo jesen se učite, s tem, da so izzivi v letu 2020 res omajali stabilnost vašega doma – kako pomembna vam je zasebnost. Sedaj je čas, da ustvarite namero in se posvečate svojemu prostoru. Potrebujete pomoč, da nekaj namestite – morda novo delovno mizo ali polico za knjige in pomoč bo prišla v četrtek. Potem pa se bo v soboto sonce pomaknilo v Strelca in končno se boste lahko posvetili užitku. Naložite si kako aplikacijo in začnite z zmenki.

Sporočilo tedna: Ni vse namenjeno temu, da je videno.

Devica

Kaj če bi namesto tega, da ste zagozdeni v stari rutini, raje naredili urnik za nekaj novega? Mlaj v nedeljo je idealna priložnost, da stopite korak nazaj in se odločite, čemu se morate bolj posvetiti in česa znebiti. Prijahajo boljše stvari, zato vzemite svoj planet in začnite metati ven vse, kar vam ne služi več in si zadajte nove rutine in aktivnosti. V torek vas bo presenetilo nepričakovano sporočilo nekdanjega učitelja ali mentorja, ki vas bo spomnilo na vse spretnosti, ki ste jih nekoč že obvladali. Torej imate že v sebi, kar potrebujete – le v akcijo je treba.

Sporočilo tedna: Počnite le tisto, kar je potrebno.

Tehtnica

 

Vaš dom je vaša identiteta. Naj bo to hiša, v kateri ste odrasli, vaše trenutno stanovanje ali vaša sanjska dežela – vse to je del vas. Ta teden se boste končno počutili dovolj kreativni, da boste naredili nov načrt svojega idealnega prostora in se stvari dejansko tudi lotili. A najprej potrebujete denar, da pridete do tega. Mlaj v nedeljo je idealna priložnost, da nastavite namere glede svojih financ. Koliko lahko prihranite? Prihaja tudi bonus, ko se bo Venera v četrtek pomaknila v znak Škorpijona in s tem vaš sektor financ.

Sporočilo tedna: Udobje stane.

Škorpijonka

Mlaj v nedeljo bo v vašem znaku, kar dejansko pomeni energijo tipa “novo leto, novi vi”. Nadenite si svoja najljubša oblačila, nadišavite se z najljubšim parfumom in se skrbno naličite za svoj vsakodnevni sprehod po parku. Čeprav boste s tem dobili mešana sporočila od dragega ali prijateljice (sploh v torek), ostanite prizemljeni in ne dovolite, da vam drugi uničijo počutje. Venera v četrtek vstopa v vaš znak, kar vam bo še bolj dvignilo samozavest. Ne dovolite, da ta magičnost mine.

Sporočilo tedna: Najprej morate ljubiti sebe.

Strelka

Nedeljski Mlaj je možnost, da si malce oddahnete. Ta lunacija pade v vaš sektor nezavednega in je povabilo, da globoko dihate ali se dodobra zjokate. Počivajte in odklopite, če je le možno. V torek vas bodo prijatelji potegnili iz vaše hibernacije na zanimivo dogodivščino. Četudi se vam zdi druženje v tem trenutku izčrpljujoče, bo izkušnja nadvse izpolnjujoča, ker ste si že toliko časa vzeli le zase. Vaša sezona se začne v četrtek in spet boste polno zaposleni! Ne pozabite na vse, česar ste se naučili v izgorelosti. Počasi.

Sporočilo tedna: Počasi in stabilno.

Kozoroginja

Nikar si ne stojte na poti do uspeha. Vaše trdo delo se bo ta teden obrestovalo tudi z javnim priznanjem in Mlaj v nedeljo je čas, da premislite, s kom se želite obkrožati in kdo želite, da vas podpira pri vaših podvigih. Vaša publika je vaša največja prednost, zato pazljivo izberite sledilce. V četrtek se bo Sonce pomaknilo v vaš sektor nezavednega in zaključilo čudno obdobje. Nikar s ene silite, da bi se preveč udejstvovali. Meditirajte in dovolite, da se stvari odvijajo po svoji hitrosti.

Sporočilo tedna: Delo je že narejeno.

Vodnarka

Dejstvo je, da pri sodelavcih in šefu niste preveč priljubljeni in to vas začenja boleti. Čeprav se držite svojih moralnih načel in skušate delovati v interesu vseh, to ne pomeni, da vas imajo zato vsi radi. Na srečo bo Mlaj v nedeljo povabilo, da osvežite svoj imidž ali vsaj sprejmete svoj slab ugled. Nenazadnje, trudite se po najboljših močeh, kar pa je pogosto izven vaše kontrole. V četrtek se boste počutili še posebej dobronamerni – zakaj ne b torej vseh poslali domov s kakim darilcem?

Sporočilo tedna: Z malce prijaznost se daleč pride.

Ribi

Mlaj v nedeljo bo poskrbel, da boste videli celotno sliko. Česa se lahko naučite in kje? Če razmišljate o dokončanju šolanja ali kakega drugega intenzivnega izobraževalnega programa, je sedaj čas, da začnete z raziskovanjem – ali pa prijavo! To je tudi idealni čas, da se povežete z nekdanjimi učitelji in mentorji. Sonce bo v vaš karierni sektor stopilo v četrtek, kar bo ustvarilo precej pritiska na vaše profesionalno življenje. Prav je, da zavzamete več prostora.

Sporočilo tedna: Svet vas hoče videti.

PREBERITE TUDI: V nedeljo, 15. 11. 2020, je Mlaj v Škorpijonu. Pripravite se na globoka občutja

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj