Ta polna Luna je neposreden odgovor na Lunin mrk v Biku, ki se je zgodil 19. novembra 2021, zato se bo vse, kar se je takrat odprlo, kmalu zaključilo. Vsaj za zdaj.

Ob tej polni Luni v Škorpijonu je ranljivost na vrhuncu. To je odličen čas za vse vrste čiščenja in morda boste želeli celo ublažiti nekaj te intenzivne energije s čiščenjem omare, podrobnim pregledom avtomobila ali uničenjem vseh starih pisarniških datotek. Saturn, Neptun in Pluton imajo aspekte s to polno Luno, kar zagotavlja, da bo vse, kar se bo zavijalo, težko, zmedeno in hkrati spremenilo življenje!

Čeprav bo večji del tedna minil v megli polne Lune, bo nekaj jasnosti prišlo v četrtek, ko se retrogradni Merkur poveže z Jupitrom, in v soboto, ko se Merkur sreča s Soncem, kar pomeni preboj na sredini retrogradnega Merkurja. Očiščevalni trenutek komunikacijskega planeta, ki vstopi v srce Sonca – trenutek in spodbuda, da se povežemo z bližnjimi in se pogovorimo o vseh teh spremembah.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Bika: Miranda Kerr, Amber Heard, Gigi Hadid, Barbara Streisand, Renee Zellweger, Channing Tatum, Jessica Alba, Gal Gadot, Dwayne “The Rock” Johnson, Lily Allen, David Beckham, Adele, George Clooney, Enrique Iglesias, Robert Pattinson, Janet Jackson, Megan Fox, Tina Fey, Cher.

Ovnica

Velik posel se sklene, ko polna Luna v Škorpijonu v ponedeljek osvetli vaš sektor skupnih virov. Ne glede na to, ali se ločujete, zaključujete samostojno podjetništvo ali hitite z zaključevanjem vlog za subvencije, vam ta Luna pokaže, kakšen denar, sredstva in energijo imate na voljo. Vendar bodite previdni, saj se lahko zgodi, da so stvari preveč dobre, da bi bile resnične. Po četrtku, ko se bo vaš vladajoči planet Mars končno ločil od meglenega Neptuna v vašem nezavednem sektorju, boste imeli več podrobnosti, da boste lahko sprejeli končno odločitev.

Sporočilo tedna: Pretehtavam svoje možnosti.

Bikica

Ob polni Luni v ponedeljek bodo na preizkušnji partnerstva vseh vrst. Ker ste zrasli v bolj samozavestno različico sebe, vam je postalo boleče jasno, kdo naj bi vas podpiral v tej naslednji fazi in kdo naj bi zbledel s prejšnjim obdobjem vašega življenja. Čeprav se morda zdi dramatično (in je nekoliko proti vaši naravi), da odidete iz drame v razmerju brez boja, vaša zvestoba ne bo prepričala nekoga, ki nikoli ni bil na vaši strani. Verjemite, da se bodo vaše preostale vezi le še okrepile.

Sporočilo za tedna: Zaslužim si najboljše.

Dvojčici

V tem tednu si v službi ne morete oddahniti, saj polna Luna v Škorpijonu osvetljuje vaš sektor vsakodnevnega dela. Seveda ste se počutili zelo počaščeni, ko vam je šef prvotno dal to nalogo, toda dlje ko jo opravljate, bolj se zavedate, da je to manj dosežek in bolj neskončno delo. Poskusite delegirati, kar lahko, in zaključite zadevo, preden vi in preostali člani vaše ekipe izgoreli od stresa. Z izražanjem svojih frustracij počakajte do sobote, saj vam Merkurjeva konjunkcija s Soncem pomaga najti bolj radodarne besede.

Sporočilo tedna: Vem, kaj si zasluži mojo pozornost.

Rakica

Če ste se trudili, da bi se z nekom dogovorili za zmenek ali začeli z ustvarjalnim projektom, vam polna Luna v ponedeljek prinaša prijetno presenečenje. Urniki se uskladijo in navdih se pojavi. Ker Luna pade v del vaše karte, ki se ukvarja z užitkom, željo in zabavo, vas spodbuja, da opustite stvari, ki si jih ne želite, in tako naredite prostor za tisto, kar si želite. Če imate otroke, lahko ta Luna razreši tudi nekatere napetosti med vama, tako da se bosta v prihodnosti bolje sporazumevala. Tudi pri užitkih velja ‘manj je več’.

Sporočilo tedna: Vem, kaj hočem.

Levinja

Potem ko je sončni mrk 30. aprila pretresel vašo kariero ali javno podobo, je polna Luna v ponedeljek tu, da vas vrne v stik z vašimi temelji. Ne glede na to, ali zapuščate mesto zaradi vrste službenih potovanj, se selite iz države ali pa čistite garažo, se vaša predstava o domu trenutno morda krči. Poskusite o tem razmišljati manj kot o izgubi nečesa in bolj kot o tem, da se vaš prostor lahko bolj opredeli, čeprav je ta opredelitev še vedno v stanju kaosa. Povezave v skupnosti, ki jih boste vzpostavili, ko se bo Merkur v soboto srečal s Soncem, bodo pojasnile, da ste na pravi poti.

Sporočilo tedna: Zadovoljen sem s tem, kar imam.

Devica

Ta teden se pripravite na težave pri komunikaciji in prevozu, saj polna Luna v ponedeljek prinaša stres v ta del vaše karte. Ne glede na to, ali gre za prepir s sestro, vroče srečanje z glasnim sosedom ali gradnjo, ki vam onemogoča običajno pot po nakupih, čutite pomanjkanje podpore v svojem neposrednem okolju, zaradi česar ne samo, da je moten vaš dan, ampak se zaradi tega počutite kot stvar. Če potrebujete napotke mentorja, družinskega člana ali upravitelja stavbe, Merkurjeva konjunkcija s Soncem v soboto razjasni vašo plat zgodbe.

Sporočilo tedna: Dovoljeno mi je imeti občutke.

Tehtnica

 

Polna Luna v ponedeljek prinaša nenaden – in morda tudi zmeden – konec delovnega dogovora (za vas ali nekoga, ki dela za vas), za katerega ste mislili, da vas bo spremljal do konca leta. Vaš vrtnar se seli iz mesta, vaša varuška se vrača v šolo in vaš šef spreminja vaše izmene. Čeprav se zlahka zgodi, da vas takoj zagrabi panika, kaj to pomeni za vaš dohodek, energijo ali splošni položaj, je ta izguba lahko prikrit blagoslov. Ko boste naredili prostor za to, lahko to mesto zapolni nekaj veliko bolj usklajenega in zadovoljujočega.

Sporočilo tedna: Spremembe sprejemam z milostjo.

Škorpijonka

Potem ko je mrk 30. aprila odprl pločevinko črvov za vaše odnose, pogodbe in partnerstva vseh vrst, se vse bolj zavedate, da morate določiti svoje energijske meje. Vsakdo si zdaj želi delček vas, vendar je resnica naslednja: vi imate le toliko, da lahko daste. Ko se vaš vladajoči planet Mars v četrtek poveže z Neptunom, ste hkrati ujeti v blaženo romantično fantazijo in zaskrbljeni, da ta odnos ne bo trajal. Ne dovolite, da bi vam to ušlo. Povejte jima, kako čudovito se počutite. Nič ni narobe, če se izgubite v trenutku, ko veste, kako se vrniti k sebi.

Sporočilo tedna: Ustvarjam meje, da bodo moji odnosi rasli.

Strelka

Polna Luna v Škorpijonu, ki bo v ponedeljek, za vas pomeni sprostitev tistega, česar ne morete nadzorovati. Ni več možnosti, da bi nosili skrbi in žalost drugih ljudi. Odpustiti morate bolečino, ki ni vaša. S čiščenjem tega prostora naredite prostor za vse blagoslove, ki so pripravljeni vstopiti v vaše življenje. Ko se bo Merkur v četrtek srečal s Soncem, se vam bo morda oglasil nekdanji ljubimec, najboljši prijatelj ali poslovni partner, ki je po letih ločitve pripravljen popraviti nastalo škodo. Če bi vas ponovni vstop v njihovo orbito razveselil, zakaj ne bi preverili, kaj imajo povedati?

Sporočilo tedna: Moj um in srce sta pripravljena in odprta.

Kozoroginja

Sončni mrk 30. aprila vas je opozoril na romance, hobije in užitke, za katere se je vredno potruditi. Polna Luna ta teden, v ponedeljek, pošilja močno sporočilo o tem, s kom se morate obkrožiti, da bi gojili stvari, ki jih imate radi. Ni vam treba vsak delavnik preživeti na veselem večeru s sodelavci, ki vas na smrt dolgočasijo, ali iti na večerjo s prijatelji s fakultete, s katerimi se ne razumete več. Čeprav vaš koledar morda ne bo tako poln, je veliko bolj koristno, če čas preživljate le s tistimi, ki vas resnično vidijo.

Sporočilo za tedna: Oprosti, zaposlen/a sem.

Vodnarka

Polna Luna v ponedeljek prinaša nekaj pomembnih novic za vašo kariero in javno podobo. Za vas ta oddaja ne pomeni toliko izgube nečesa, temveč bolj sprijaznjenje s spremembo naziva ali statusa. Razmišljajte o tem kot o odločilnem dvigu ravni. Ne glede na to, ali boste napredovali, zamenjali oddelek ali se vrnili na delovno mesto, je ta trenutek namenjen sprejemanju dejstva, da vam ni treba biti dobri v vsem. Ko se bo Merkur v soboto srečal s Soncem, boste bolj kot običajno navdušeni nad praznovanjem tega mejnika. Zdaj ni čas za skromnost. Naj vas partner in otroci odpeljejo na imenitno večerjo in uživajte v vsakem trenutku.

Sporočilo za tedna: Izboljšujem se tako, da odpuščam.

Ribi

Polna Luna v Škorpijonu, ki bo v ponedeljek, je namenjen osvoboditvi prepričanj in vrednot, ki vas zavirajo, Ribe. Čeprav morda opuščate svoje sanje – potovanje v Italijo! Tisto nadaljevalno izobraževanje na lokalni fakulteti! Meditacijski oddih! – obstaja veliko priložnosti, da najdete več tistega, kar iščete, bližje domu. Vaša energija je zdaj brezmejna, zato se bodo, tudi če se ena vrata zaprejo, druga pravkar odprla. Ko se Jupiter v četrtek poveže z retrogradnim Merkurjem, boste dobili nekaj dobrih novic o vašem domu ali družini, ki so že nekaj tednov visele v zraku.

Sporočilo za tedna: Sprejemam, da ni vse zame.

PREBERITE TUDI: 10. maja 2022 je spet nastopil retrogradni Merkur

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj