V sredo se Merkur po retrogradnem gibanju od 29. decembra ponovno usmeri naravnost v Kozoroga. Čeprav je zaradi Merkurjeve ponovne rasti še vedno dovolj prostora za nesporazume in tehnične nezgode, se pogovori, ki so bili konec lanskega leta prekinjeni, in projekti, ki so bili odloženi, spet vrnejo na plano. Končno smo spet na pravi poti. Kljub temu pa lahko istega dne zlahka zapademo v obsesivno razmišljanje, saj se Sonce poveže z močnim planetom Plutonom. Ne poskušajte rešiti vsega naenkrat!

Sezona Vodnarja se začne 20. januarja, ko Sonce vstopi v znamenje Vodnarja! Vse najboljše Vodnarjem, ki so včasih ekscentrični, a pogosto veliko bolj ustaljeni v svojih navadah, kot jim pripisujemo (tako kot Vodnarka Jennifer Aniston, ki je na snemanju serije Prijatelji vsak dan jedla enako solato!).

Mlaj v Vodnarju v soboto je pravo novo leto! Zato vzemite tablice z vizijami in si zastavite nekaj namer za ustvarjanje boljšega sveta!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Kozoroga: Diane Sawyer, Ricky Martin, Ryan Seacrest, Sissy Spacek, Jared Leto, Denzel Washington, John Legend, Tyrese Gibson, Bradley Cooper, Diane Keaton, Katie Couric, Kate Middleton, Mary J. Blige, Orlando Bloom, Julia Louis-Dreyfus, Jason Bateman, LL Cool J, Regina King, Sade, Jim Carrey, Michelle Obama, Betty White, Zooey Deschanel, Dolly Parton, Diane von Furstenberg, January Jones, Nicholas Cage, Liam Hemsworth, Kate Moss, Michelle Obama, Ellen Degeneres, Nina Dobrev, Sienna Miller, Mary J. Blige.

Ovnica

Mlaj v Vodnarju v soboto je čudovit nov začetek za vaše družabno življenje! To ni največja zabava v letu, temveč je to odlična priložnost za intimno druženje s prijatelji ali sodelavci. Naj vas to opomni, kako pomembno je, da drugi podpirajo vaše sanje. Če imate svoje podjetje, je to tudi idealen čas, da si zastavite cilje za letošnje leto in se glede projektov obrnete na morebitne sodelavce.

Sporočilo tedna: Poveži se.

Bikica

Mlaj v Vodnarju v soboto pomeni lep nov začetek za vašo kariero in javno podobo. Ne glede na to, ali ste se soočali z dolgotrajnim sporom s šefom, nenehno negotovostjo glede naslednjih korakov v svoji panogi ali izzivi pri pridobivanju spoštovanja sodelavcev, vam ta mlaj omogoča čiste roke. Izkoristite to priložnost, da se ponovno predstavite. Kaj želite, da bi vsi vedeli?

Sporočilo za tedna: Dvignite se.

Dvojčici

Mlaj v Vodnarju v soboto podžiga vaš občutek za pustolovščine. To je idealen čas za raziskovanje študijskih programov, umikov za jogo ali krajev, ki jih lahko obiščete na naslednjih počitnicah. Vaš pogled na svet je bil v zadnjih nekaj letih majhen, saj so bili načrti za potovanja onemogočeni, priložnosti za študij pa minimalne, zdaj pa je čas za večje sanje. Česa se najbolj veselite, da bi se naučili? Pri tem sledite svojemu srcu in umu.

Sporočilo tedna: Plavaj.

Rakica

Mlaj v Vodnarju v soboto ponuja nov začetek za vaše skupne vire in sodelovanja. V zadnjih nekaj letih ste sprejeli toliko kompromisov in morda se sprašujete, ali boste še kdaj sprejeli odločitev pod svojimi pogoji. To ni trenutek popolne samostojnosti, je pa trenutek za velikodušno podporo. To je idealen čas, da začnete plačevati davke, refinancirate posojilo ali zaprosite za štipendijo. Prosite in boste prejeli.

Sporočilo tedna: Skrbite.

Levinja

Mlaj v Vodnarju, ki nastopi v soboto, ponuja sijajen nov začetek za vaša romantična partnerstva in vse vrste odnosov ena na ena. Leto 2022 je bilo za vas definitivno slabo leto, zdaj pa se vam vrača zagon. Kakšne vrste zvez bi radi v prihodnjem letu poklicali v svoje življenje? Postavite si namere, ki ne vključujejo le tega, kakšni so ti ljudje, ampak tudi to, kako se ob njih počutite.

Sporočilo tedna: Ljubezen.

Devica

Že dolgo se niste počutili sproščeno na svojem delovnem mestu ali v svoji rutini. Toda Mlaj v Vodnarju, ki nastopi v soboto, vam ponuja nov začetek za vaš vsakdanjik. Ne glede na to, ali začenjate novo službo, se vračate k pilatesu ali poskušate z izločitveno dieto, da bi ugotovili nekaj alergij, je zdaj zelo ugoden čas za začetek. Ko si postavljate cilje, poskrbite, da si boste vzeli čas tako za delo kot za zabavo. Dobro razviti se začnete s tem, da si privoščite nekaj svobode.

Sporočilo tedna: Ohranite se.

Tehtnica

 

Mlaj v Vodnarju v soboto je priložnost, da začnete znova v romantičnem življenju ali pri ustvarjalnih projektih. Če vam družbena omrežja jemljejo preveč časa, je čas, da jih omejite in raje kaj koristnega ustvarite. Druga možnost je, da očistite svoje trenutne profile v aplikacijah za zmenke in začnete znova? Pritegnete tisto, kar dajete nase, zato izkoristite ta Mlaj, da se vanjo podate s pozitivno naravnanostjo.

Sporočilo tedna: Pritegni.

Škorpijonka

Mlaj v Vodnarju, ki bo v soboto, je priložnost za počitek in ponastavitev. V zadnjih nekaj letih ste šli skozi številne težke spremembe v domačem in družinskem življenju, zdaj pa je čas, da si pod svojimi pogoji zastavite namene za zasebno življenje. Pri tem ne gre za to, kaj si misli vaša mama ali sestra, temveč za vas. Kaj si želite? Kaj vam daje občutek varnosti in povezanosti?

Sporočilo tedna: Temelj.

Strelka

Mlaj v Vodnarju, ki nastopi v soboto, je idealen čas, da prilagodite svoj urnik. Zadnja leta so se izkazala za zahtevna, kar zadeva določanje in ohranjanje dnevne rutine. Toda zdaj, ko se je vaša pustolovska duša ustalila na enem mestu (vsaj za zdaj), lahko to strukturo uporabite, da si zagotovite več svobode. To je tudi idealen čas za navezovanje stikov s sorojenci ali starimi prijatelji, ki ste jih pogrešali.

Sporočilo tedna: Uravnavaj.

Kozoroginja

Mlaj v Vodnarju, ki nastopi v soboto, prinaša nov začetek v vaš sektor denarja in virov. Vendar ne gre le za določanje proračuna za leto 2023 – gre tudi za to, da razmislite o tem, kaj vam omogoča, da se počutite dobro. Da, imate varčevalne cilje in denarja, ki ste ga odložili za hipoteko, nov avto ali depozit za stanovanje, ne želite zapraviti za nekaj lahkomiselnega. Vendar poskrbite, da boste pustili prostor za malo zabave.

Sporočilo za tedna: Oboje.

Vodnarka

Vse najboljše za rojstni dan, Vodnar! Vaše obdobje se začne v petek, Mlaj v soboto pa je nov začetek za vse, kar zadeva podobo in identiteto. Če ste razmišljali o novi pričeski, nadgradnji garderobe ali negi kože, je Mlaj ugoden čas za začetek. To je tudi idealen trenutek za reševanje morebitnih zdravstvenih težav, ki so se pojavile. Zdaj se lotite vseh težav, da boste pozneje lažji.

Sporočilo za tedna: Zdravje.

Ribi

Čeprav se bodo drugi ta teden morda res potopili v svoje novoletne odločitve, ste vi bolj nagnjeni k temu, da se umaknete v ozadje in se prepustite vibracijam. Mlaj v soboto pade v vaš sektor nezavednega, zato je to idealen trenutek za počitek in umik. Če imate na seznamu ciljev nekaj, kot je zmanjšanje časa, ki ga preživite pred zaslonom, ali začetek meditacije, je zdaj pravi čas, da se tega lotite! Izgubite se, da se boste lahko našli.

Sporočilo za tedna: Blaženost.

PREBERITE TUDI: Ta 3 srečna zodiakalna znamenja bodo imela najboljše leto

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj