Eklipse prinesejo razrešitve, zaključke in katarze in vse skupaj pospešijo. Želite zamenjati službo? Eklipse pokažejo izhodno strategijo. Želite pospešiti svoje razmerje? Eklipse bodo pomagale, da boste spregledali, s kom ste v resnici. Želite več prostora v svoji hiši? S pomočjo eklips se boste znebili odvečnega pohištva in ostale navlake.

Ta polna Luna, ki se bo zgodila v razkošnem in nenasitnem znaku Bika, vpraša: “Kaj te hrani?” Če vas kaj pušča lačne, potem se morate tega znebiti. Ta lunacija bo najbolj vplivala na fiksna znamenja, kot so Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar. Ker sta tudi kraljica Elizabeta Bik in princ Charles Škorpijon, lahko pričakujemo kaj pestrega s strani kraljeve družine.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Škorpijona: Ryan Reynolds; Katy Perry, Drake, Rita Wilson, Ciara, Kelly Osbourne, Julie Roberts, Bill Gates, Joaquin Pheonix, Caitlyn Jenner, Gabrielle Union, Tracee Ellis Ross, Winona Ryder, David Schwimmer, Kendall Jenner, Matthew McConaughey, Sean “Diddy” Combs, Tilda Swinton, Kris Jenner, Emma Stone, Thandie Newton, Sally Field, Nick and Vanessa Lachey, Ellen Pompeo, Leonardo DiCaprio, Demi Moore, Ryan Gosling, Anne Hathaway, Whoopi Goldberg, Jimmy Kimmel, Shailene Woodley, Maggie Gyllenhaal, Lisa Bonet, Rachel McAdams, Danny DeVito, Owen Wilson, Jodie Foster, Meg Ryan, Goldie Hawn.

Ovnica

Lunarna eklipsa v petek pade v veš finančni sektor, kar pomeni, da boste prejeli dodatni prihodek ali investicijo. Morda boste prejeli tudi nepričakovano darilo, npr. sanjsko pečico, o kateri ste že dolgo sanjali. Vaš dolgoletni cilj je povečati prihodnje in postati bolj kreativni glede tega, kako služite svoj denar. A ta teden sprejmite karkoli vam pride naproti in bodite bolj radodarni s tem, kar že imate. Kar delite, najde pot nazaj.

Sporočilo tedna: Izobilje poganja vse.

Bikica

Turbulentna polna Luna, ki bo v petek, pade v vaš znak in kar bo pretresla, bo zelo osebno. Nekaj se spreminja glede vašega videza – naj bo to nujno potrebna nadgradnja garderobe za novo službo; ali prilagojena nega kože za zimski čas; ali pa boste odkrili nekaj dodatnih sivih las – to ni čas, da bi skrivali, kdo ste. To je čas, da se povzdignete na višji nivo in se naučite starati graciozno in dostojanstveno. Naj vas opazijo.

Sporočilo tedna: Lepota je v skrbi zase.

Dvojčici

Če je bil kdajkoli primeren čas, da greste v ilegalo, potem je petkova polna Luna idealni čas. Pade namreč v vaš sektor nezavednega in vas opominja, da nimate vsega pod kontrolo. Ne morete vsega narediti namesto svojih otrok – tako ne časovno kot tudi se morajo naučiti sami. Naredite si skodelico kave ali čaja, se usedite in razmišljajte. Če si boste dovolili popoln odklop, vam bo energetska navezava Merkurja z Jupitrom v soboto dovolila, da se ponovno lotite projekta z vejo lahkostjo.

Sporočilo tedna: Izpustite.

Rakica

Ker vam vlada Luna, ste bolj občutljivi na turbulence polne Lune, ki bo v petek. Vaša skupina prijateljic se sooča s pretresi in sprašujete se, če ste sploh kdaj imeli skupnost. Boleče si je priznati, a s temi ljudmi nimate več nič skupnega. To je idealen čas, da se povežete s skupinami, s katerimi imate skupne interese. Ste na prelomnici v popolnoma novo družabno življenje.

Sporočilo tedna: Naredite si nove prijatelje.

Levinja

Ta teden vas bodo hoteli vsi, Levinja. Polna Luna v petek bo dvignila vaš javni profil in čeprav ste si že dolgo časa želeli tako prepoznavnost, ni zato nič manj obremenjujoče. Na srečo se bodo tenzije, ki jih boste občutili doma, kmalu razrešile. Prepiri preteklega tedna bodo pripeljali do naravnost izjemne spolnosti pobotanja. Bolj, kot se boste zanašali na svoje trdne sisteme podpore, bolj boste lahko uresničili svoj višji namen. Naj vam tisto, kar je trdno, da moč.

Sporočilo tedna: Prepoznavanje je šele začetek.

Devica

Ta teden bo prišlo do trenj s taščo in tastom in polna Luna v petek bo prinesla pravo dramo. Vaš mož, ki je sicer vedno miren in zbran, ne bo več prenesel neskončnih družinskih pričakovanj glede prihajajočih praznikov. Tast in tasta vam lani nista niti čestitala za novo leto – le zakaj bi morali zdaj praznike preživeti skupaj. Sedaj je čas, da vstopite kot mediator, ki si ga želite videti v svetu – nihče drug ne zna predstaviti resnice tako dobro kot vi.

Sporočilo tedna: Vi to zmorete.

Tehtnica

 

Polna Luna v petek pade v vaš sektor deljenih virov in prinaša nekaj nepričakovanih novic: in sicer kdo je dolgoročno na vaši strani. Najsi gre za nek projekt ali določeno finančno ponudbo vašega partnerja – ali pa boste le ugotovili, na koga se lahko zanesete. Če se odnos zaključuje, boste ugotovili, se vam morda zdi, da je konec sveta, a kmalu boste ugotovili, da je bilo tako bolje za vas. Pomislite na vse, kar imate in dobro premislite, reden si na glavo nakopljete dodatni dolg.

Sporočilo tedna: Ko vam ljudje pokažejo, kdo so, jim verjemite.

Škorpijonka

November je bil za vas mesec prekinitev razmerij, Škorpijonka. Čeprav morda še vedno žalujete za njim, za katerega ste mislili, da bo vaš doživljenjski partner, pa vas bo polna Luna spomnila, da konec enega razmerja pomeni, da ste odprti za nešteto drugih možnosti. Nepričakovana kemija s simpatičnim neznancem na zabavi bo natanko to, kar potrebujete. Samopomilovanje pustite za prihodnji teden.

Sporočilo tedna: Na tej točki lahko več pridobite kot izgubite.

Strelka

Lunarna eklipsa v petek vam bo poslala val šokov na področju vsakodnevnih opravil. Nekaj glede tega, kako se spopadate z vsakodnevnimi opravili, boste morali korenito spremeniti. Čas je, da poskrbite za bolj zdravo prehrano in začnete z redno telesno aktivnostjo in si naredite zalogo hrane za zimo. Prihajajo težki časi. V soboto se bo Merkur zoperstavil Jupitru, kar bo prineslo nekaj, kar se je zdelo kot oddaljene sanje, v vašo realnost. Ko bo vse padlo na svoje mesto, boste pripravljeni riskirati.

Sporočilo tedna: Uspeh potrebuje prostor za pristanek.

Kozoroginja

Ne glede na to, koliko so stari – vaši otroci vas neprestano presenečajo. Polna Luna v petek bo prinesla nenadni preobrat tako za njih kot tudi za vas. Dajte jim prostor, da naredijo velik korak naprej, četudi bodo po poti morda padli ali se opotekli. Naj bodo težave v prvem razredu osnovne šole ali bizarna situacija na fakulteti – dovolite jim več svobode, kar bo dalo ve časa in svobode tudi vam, da se boste spet lahko posvetili sebi in svojim hobijem. Vzemite si svoj prosti čas nazaj.

Sporočilo tedna: Ljubezen je v svobodi.

Vodnarka

Ne glede na to, kako rabi bi se ustalili, vesolje ima za vas drugačne načrte. Mlaj v Škorpijonu 4. 11. je prinesel vznemirljive obete glede vaše kariere in lunarna eklipsa tega tedna bo prinesla nepričakovane preobrate doma. Sicer niste iskali novega bivališča, a v petek vas bo našel popolni dom. Ta se morda nahaja v prijetnejši, lepši soseski, bližje vaši družini ali pa naravi. Raziščite opcijo, da se kasneje ne boste spraševali »kaj pa če …?«

Sporočilo tedna: Ne zaprite vrat sanjam.

Ribi

Polna Luna v petek pade v vaš sektor soseske, bližnjih prijateljev in vašega avta. Kamor greste in kako boste prišli tja bo ta teden doživelo kar nekaj pretresov. Ja morda čas, da se povzdignete višje in kupite nov avto? Zaslužite si, da se počutite kot kralj, ko se boste vozili naokoli.

Sporočilo tedna: Ena majhna sprememba lahko spremeni vse.

PREBERITE TUDI: 6 zanimivih dejstev o ljudeh, rojenih novembra

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj