Horoskop

Ovnica

Čeprav tega niste pričakovali, ste s svojo bistroumnostjo povzročili manjši konflikt, ki je nekoga močno užalil. Morda bi bilo dobro, da se za nekaj časa potuhnete in spravite opravičilo za kasneje. Okoli srede in četrtka si vzemite čas za raziskovanje in lažje boste našli svoj odgovor. Čez vikend si vzemite cas zase in za svoje najbližje, saj boste kmalu potrebovali njihovo podporo.

Bikica

Kljub manjšim sporom in nesporazumom v skupini se s temi neprijetnostmi ne obremenjujte preveč. Vsekakor je vsakdo upravičen do svojega mnenja, kar lahko povzroči napetost. V sredini tedna boste s svojim razmišljanjem izven okvirjev našli preprosto rešitev. Proti koncu tedna se umirite, saj se vam nikamor ne mudi. Organizirajte manjše srečanje in se poveselite.

Dvojčici

V ponedeljek boste popolnoma izgubljeni v svetu idej. V zadnjem času ste prebrali marsikatero knjigo, zaradi česar ste se nekoliko preveč prepustili sanjarjenju. V resnici pa je resničnost sedaj izjemno zanimiva. Okoli srede in Četrtka se izogibajte pomembnim pogovorom in se raje posvetite osebnim zadevam. Cez vikend se pogovorite z najbližjimi prijatelji, ki vas najbolje razumejo.

Rakica

V začetku tedna vam bo malce primanjkovalo moči, kar vas bo rahlo vrglo iz tira – tega niste vajeni, poleg tega je to trenutno zadnja stvar na svetu, ki jo potrebujete. Do sredine tedna boste imeli nekoliko manj energije kot ponavadi, zato previdno izbirajte bitke. Za nekatere stvari je preprosto škoda izgubljati cas. Proti koncu tedna naj bo vaše vodilo smisel za humor, saj vam bo pomagal prebroditi marsikatero oviro. Za vikend si odpočijte, da se vam pomanjkanje energije ne ponovi.

Levinja

V preteklosti se vam je pogosto zdelo, da niste opravili vsega tako, kot ste sprva načrtovali. Stvari so šle rade kar malo po svoje. A sedaj se bo situacija obrnila, saj boste v naslednjih dneh s svojega seznama prečrtali kar nekaj opravil. Vaš uspeh pa vas bo motiviral še za nadaljnje izzive, ki vas bodo povzdvignili v oblake. Res je, da brez težav dobite, kar si želite, toda prepričajte se, da so vaše prioritete na pravem mestu.

Devica

Vaša največja želja je, da bi lahko preprosto ustregli vsem. Radi bi rešili svetovne probleme. Toda zavedajte se realnosti – ne morete rešiti sveta – in delujte v skladu z dogajanjem okoli sebe. Ob pomoči drugim se boste naučili tudi marsikaj o sebi, kar vas lahko kar malce preseneti. Bodite previdni in skrbno ubirajte novo pot. Čez vikend si vzemite čas za počitek, saj ste si ga resnicno zaslužili.

Tehtnica

 

Ponedeljek bo eden najboljših dni vašega življenja, pa tudi torek ne bo ravno slab. V tem tednu boste še posebno uživali v družbi ostalih, poleg tega pa boste imeli malce več sreče kot po navadi. Ljudje cenijo vaše značajske karakteristike, saj ste izredno zabavni in prepričljivi. Proti koncu tedna pričakujte naval ljudi, ki bodo potrebovali vaš nasvet in pomoč, a ne pozabite tudi nase.

Škorpijonka

Denar je bil od nekdaj pomemben dejavnik vašega življenja, toda ste o svoji naslednji potezi resnično prepricani? Morda je malce preveč tvegana. Vzemite si čas in o njej dobro premislite, morda se lahko o njej posvetujete s prijateljem ali s sorodnikom. V tem času pa bodite kreativni. Slikajte. Napišite pesem. Pojdite na sprehod. Karkoli. Življenje lahko uživate tudi s prazno denarnico.

Strelka

V ponedeljek vam bo ugajal pogovor z neznancem. Z mnogimi ljudmi imate veliko skupnega, le najti jih morate. Zakaj ste tako sramežljivi? V naslednjih dneh boste presenetljivo zgovorni in potrpežljivi, saj se boste zapletali v dolge in globoke pogovore. Proti koncu tedna lahko malce tvegate, saj se boste zaradi tega počutili nekoliko bolj otročje. To pa tudi ni vedno slabo.

Kozoroginja

Kaj se trenutno dogaja v vašem domu? Vaše življenje trenutno poteka brez večjih ovir, edina težava nastopi, ko se zazrete v svoj dom. Je ta potreben kakšnega popravila? Morda čistke navlake, ki jo zbirate že 15 ali več let? Vas živcira bližnji sosed? Čim prej se posvetite tej težavi, saj bo rešitev te vodila v mir in udobje. Proti koncu tedna bo vsekakor pravi čas za nastanek nove zveze (ali obnovitev že obstoječe).

Vodnarka

V začetku tedna boste polni energije, prav tako pa boste ravno pravšnje volje za zabavo. Vsepovsod boste v središču pozornosti, kar vam bo izjemno ugajalo. V sredini tedna boste še posebej zaposleni, zato se odločite in se naenkrat posvetite le eni stvari – saj veste: bolj kot smo razpršeni, manj smo učinkoviti. Proti koncu tedna se bo vaše razpoloženje le še izboljševalo, s čimer boste pritegnili veliko pozornosti.

Ribi

Pripravljeni ste na spremembo. Vaš prejšni sistem preprosto ne deluje več, saj ste ga že zdavnaj prerasli. Bodite pozorni na podrobnosti, ki vas bodo vodile po novi poti k izboljšanju. Hkrati s tem boste postali tudi nekoliko bolj potrpežljivi, kar bo marsikdo izredno cenil. Proti koncu tedna ne skrbite in se ne obremenjujte s težavami ostalih, temveč poskrbite za svoje zdravje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj