Horoskop

Ta teden se začne z vplivi polne lune, ki je bila v nedeljo, 13. 10., in se nahaja v ovnu. Navdihnjena z navdušenjem nad življenjem tega najbolj entuziastičnega znaka zodiaka, ima tokrat velik vpliv. Moramo sprejeti, kar je neizogibno.

Kasneje v tednu, ko se bodo stvari malce umirile, bomo sposobni predelati, kar se je zgodilo, saj bosta komunikacijski Merkur in nepredvidljivi škorpijon ustvarila harmonične povezave z vzgojnim Saturnom, zmedenim in negotovim Neptunom ter življenje spreminjajočim Plutonom. Najsi gre za produktivno uro terapije; večerni pogovor z najdražjim ali topel čvek s prijateljico – spregovorimo o vsem!

Ovnica

Čeprav ste preprosto čudoviti, se zavedajte, da se svet ne vrti le okoli vas. Imejte to v mislih v začetku tedna in posvetite nekaj pozornosti tudi ljudem, ki vas obkrožajo. Okoli četrtka in petka se bo svet vrtel okoli ljubezni (vsaj v vaši okolici). Ste pripravljeni na romanco? Dobro premislite in če niste, se raje zadržite, da koga ne prizadenete. Čez vikend se osredotočite na komuniciranje, ki pa naj ne bo samo enostransko. Tudi poslušanje je zelo pomembno!

Bikica

V začetku tedna se vam bo svet okoli vas zdel nekoliko naporen. Takšna občutja so posledica vaše trenutne občutljivosti. Je vaša reakcija primerna ali morda malce pretiravate? Okoli četrtka in petka si vzemite nekaj časa za počitek, ds se umirite in stvari vidite bolj realno. Čas je, da poskrbite tudi zase. Pomembno je, da čez vikend dela ne nosite domov. Namenite nekaj časa in skrbi vašemu osebnemu življenju in pričakujete lahko prave čudeže!

Dvojčici

Res je, da ste izjemno bistri, a kljub temu boste v začetku tedna s svojim razumevanjem dogodkov okoli sebe marsikoga osupnili. Razumeli boste celo nekoga (ali nekaj), za kar ste bili prepričani, da je nemogoče. Okoli četrtka in petka bodo pomembne vezi, ki ste jih že tvorili z ljudmi okoli vas. Kako tesne naj bodo? Vas bodo zrahljane vezi še tesneje povezale? Čez vikend boste zelo učinkoviti. Pomen vašega življenja pa je odvisen samo od vas.

Rakica

V začetku tedna ne boste ravno najbolj prisebni, saj vas bodo pri vašem delovanju ovirala čustva. Svojih misli in občutkov ne delite z vsakomer, saj jih lahko uporabijo proti vam. Vaša čustva se bodo umirila okoli četrtka ali petka in takrat vam bo vse skupaj bolj jasno. Bolje se boste zavedali resničnosti – o dejanjih, ljudeh in sebi. Prav tako pa boste obogatili svojo srečanja z svojo zanimivo osebnostjo. Čez vikend boste odkrili marsikaj presenetljivega, pazite le, da vas vaša odkritja ne vržejo iz tira.

Levinja

Čeprav si boste v začetku tedna želeli nov začetek ali projekt, pa je bolje, da se lotite že obstoječega načrta in ga izboljšate. V nasprotnem primeru vam bo šlo preveč časa za vprašljive rezultate. Za sedaj razmislite o izboljšavah za manjše načrte. Okoli četrtka in petka vam bodo končno naklonjene večje spremembe. Z mislimi boste vedno en korak pred ostalimi! Toda naj vam to ne stopi v  glavo, bodite uvidevni. Ob prihodu vikenda se poglobite v svoje motive. Je vaše iskanje nečesa posebnega res prioriteta?

Devica

Tudi vaše mnenje šteje in čas je, da se tega začnejo zavedati tudi ljudje okoli vas! V začetku tedna si vzemite čas za pregled informacij in nato predstavite svoj pogled še ostalim. Presenečeni boste nad vtisom, ki ga boste naredili. Okoli četrtka in petka vam bo sreča naklonjena. Za kateri del svojega življenja jo boste izkoristili? Čez vikend bo nekdo pripravljen vrniti uslugo ali vam preprosto ponuditi pomoč. Sprejmite jo, sicer pa ne pozabite nase. Vzemite si čas za razvajanje, počitek in dobro knjigo.

Tehtnica

 

Hmmm … kako pa kaj vaša morala? Morda jo lahko spodbudite z organiziranjem zabave za vse, ki si jo želijo. Peljite sodelavce na kosilo ali pa se družite s prijatelji, potrudite se za izboljšanje počutja v svojem okolju. Ne more biti vedno vsa odgovornost na drugih. Okoli četrtka boste blesteli pri reševanju težav. Čez vikend lahko pričakujete utrujenost. Ohranite svoje počutje v ravnovesju – počitek, zdrava prehrana, telovadba – in kot bi mignil boste spet polni energije!

Škorpijonka

V začetku tedna boste z lahkoto našli, kar boste iskali. Ne spreglejte mnenj svojih sodelavcev ali prijateljev, saj so lahko izjemnega pomena za vaš napredek. Okoli četrtka ali petka se boste primorani izogniti slepi ulici. Glede na vašo odločnost vam iskanje nove poti ne bo predstavljalo večje težave. Čez vikend bo šlo vse po načrtih. Dokončajte svoje načrte in se odpravite novim dogodivščinam nasproti (po možnosti ob spremstvu prijateljev)! Kdaj ste nazadnje poskusili kaj novega?

Strelka

V začetku tedna vam bo primanjkovalo vaše trenutne dinamične energije, toda v zameno za to bo vaša podzavest še posebej aktivna – prišli boste do marsikatere zanimive in nepričakovane ugotovitve. Poskusite se spomniti svojih sanj in jih analizirati, ali pa se zatopite v globoke misli. Okoli četrtka in petka bodite na preži! Zvezde bodo poudarile vse vaše atribute. Čez vikend vas bodo glasba, umetnost in različni kulturni dogodki še posebej motivirali. Izkoristite življenje!

Kozoroginja

V začetku tedna se bo resnično pokazala vaša kompleksna, s strastjo napolnjena narava. Če si želite sprememb, je sedaj pravi čas, saj vam gre vse odlično od rok. Okoli četrtka pa se za trenutek ustavite! Nekaj čudnega se dogaja in bolje bi bilo, da počakate na izboljšanje okolja. Vsi pogovori, ki se bodo zgodili čez vikend, bodo uspešni, zato se odločite s kom in o čem želite diskutirati? Začnite govoriti in seveda tudi poslušati. Za vikend bi vam koristil sproščujoč izlet v naravo.

Vodnarka

V začetku tedna bodite pozorni na težave pri delu, saj morda ne bodo tako nedolžne, kot bo izgledalo na prvi pogled. Stvari morate priti do dna, saj boste le tako deležni rezultatov. V četrtek in petek bo v središču komunikacija – s kom si želite priti v stik? Naj bo to nekdo iz preteklosti ali nekdo, s komer se želite zbližati v prihodnosti – bodite odkriti in razkrijte svoja čustva. Čez vikend se boste morda počutili nekoliko nenavadno. Izvor tega počutja? Odkrijte ga sami.

Ribi

Morda se vam bo v začetku tedna določena situacija zazdela absurdna, toda to ne pomeni, da ni vredna vaše pozornosti. Konec koncev bo to dobra vaja za vas, da postanete bolj odprtih misli, poleg tega pa se lahko marsikaj naučite. Okoli četrtka ali petka bo prišlo do sprememb. Se boste morali odločiti? Postaviti prioritete? Idenficirajte problem in lažje se ga boste znebili. Čez vikend bo življenje lepše. Bodite odkriti do sebe in izplačalo se vam bo.

PREBERITE TUDI: 10 razlogov, zakaj so tehtnice idealne partnerke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj