“Pazi se marčevskih id!” Prav zares. Astrološko vreme ta teden bo zapleteno. Sonce (naša življenjska sila), Merkur (naše misli) in Mars (naša dejanja) bodo plesali zapleten kozmični ples z iluzornim Neptunom. Pričakujte izčrpavajoče medsebojne spore, neutemeljene napovedi in številne nesporazume, zlasti med torkom in petkom.

Hkrati pa se lahko nečesa veselimo! Ljubka Venera se v četrtek preseli v Bika, domače znamenje planeta ljubezni, ki je sol zemlje, in se v petek poveže s stabilizacijskim Saturnom. Kljub zmedi in izčrpanosti lahko ta teden najdemo nekaj veselja in tolažbe. Ko bo vsega preveč, preprosto odklopite od službene e-pošte in si privoščite pregrešno slastno sladico. Zaslužili ste si jo.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Rib: Steve Jobs, Sharon Stone, Javier Bardem, Drew Barrymore, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Rihanna, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Justin Bieber, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Michael Caine, Rachel Weisz, Glenn Close, Kristin Davis, Rashinda Jones, Chelsea Handler, Chris Martin, Jessica Biel, Eva Longoria, Adam Levine, Emily Blunt, Jessice Biel, Eva Mendes, Olivia Wilde, Jon Hamm.

Ovnica

Ta teden vas sili, da si vzamete odmor od družbenih omrežij ali novic, o katerem razmišljate že več mesecev. To, da se na vas vsak dan zgrinja toliko informacij, ni naravno in začenja vplivati na vaše duševno zdravje. Preživite nekaj časa tako, da se vrnete v stik s sproščujočimi hobiji, kot sta peka kvašenega testa ali pletenje puloverjev za svojo ljubko nečakinjo. Veliko bolj srečni boste, ko se boste ponovno povezali s tistim, kar je otipljivo.

Sporočilo tedna: Življenje se dogaja brez povezave.

Bikica

V zadnjih šestih mesecih ste veliko časa porabili za to, da bi “dohiteli” svoje prijatelje, in ta teden boste morda čutili dodaten občutek, da ste nekaj zamudili. Na srečo je ta teden tudi nekakšen povratek domov, saj vaš vladajoči planet Venera v četrtek vstopi v vaše znamenje. Venera vam omogoča, da se vrnete v svoje telo, se počutite bolj prisotni sami s seboj in prizemljeni v svojih potrebah. Stvari so neurejene, vendar to ne pomeni, da se ne morete dobro počutiti.

Sporočilo za tedna: Lepota zahteva pozornost.

Dvojčici

Zadnjih nekaj mesecev ste bili deležni izziva, da se bolj izkažete v službi ali celo kot vodja. Čeprav je bilo to razveseljivo, je bilo tudi zelo obremenjujoče za vaše telo, in ta teden ponovno prihaja izčrpanost. Izvedeli ste, da se dejansko počutite močnejši, ko ne zapolnite svojega urnika do konca. To, da lahko naredite vse, še ne pomeni, da morate narediti vse.

Sporočilo tedna: Manj je več.

Rakica

Draga Rakica, zadnjih šest mesecev je bilo za vas zelo težkih. Tudi vaše najvišje vzpone in največje dosežke so omejevale skrbi, strahovi in okoliščine, na katere nimate vpliva. Ta teden ves ta stres doseže vrhunec, po katerem se mu lahko le še smejite. Venera se v četrtek preseli v vaš sektor prijateljstva in vas spodbuja, da preživite čas s tistimi, ki vas resnično razumejo. Stvari se bodo izboljšale!

Sporočilo tedna: Smejim se, da ne jočem.

Levinja

V zadnjih šestih mesecih ste se trudili, da bi napredovali v javnem ali poklicnem življenju. Vaša družbena skupina se je spremenila, prepiri s sodelavci pa so znižali vašo moralo. Konflikt iz oktobra lahko ta teden znova dvigne svojo grdo glavo, vaša naloga pa je, da v tej zmešnjavi ohranite svojo integriteto. Kmalu bo vse to za vami, saj se vam bodo začele odpirati nove poklicne in vodstvene priložnosti.

Sporočilo tedna: Uveljavljam se na višji ravni.

Devica

Vaš glavni izziv v zadnjih šestih mesecih so bili poskusi in neuspehi pri iskanju ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem. Obveznosti do drugih so vam preprečevale, da bi sledili svojemu veselju. Stres iz oktobra ali novembra se je ta teden ponovno pojavil, vendar se končno zdi, da se premikate v novo poglavje. Ta teden se posvetite novemu izobraževanju ali duhovnemu udejstvovanju. Nekaj, kar je namenjeno samo vam.

Sporočilo tedna: Vedno rastem.

Tehtnica

 

V zadnjih šestih mesecih ste si postavili izziv, da bi se lotili nečesa velikega: spremembe v karieri, velike selitve ali duhovnega udejstvovanja. Vizija je jasna, vendar jo je bilo težko vključiti v vsakdanje življenje. Kdo je vedel, da je tako težko spremeniti svoje življenje? Čeprav vas bo ta teden morda doletela izčrpanost, boste dobili tudi prepotrebno čustveno ali finančno podporo. Zaprosite za to, kar potrebujete.

Sporočilo tedna: Sem rezerviran/a in blagoslovljen/a.

Škorpijonka

V zadnjih šestih mesecih ste se morali spopasti z veliko čustvene in finančne prtljage, v tem tednu pa se težava, ki se je začela že oktobra ali novembra, končno dokončno razreši. Čas je, da se premaknete v naslednjo fazo svojega življenja! Če ste pripravljeni pustiti preteklost za seboj, vas čakajo nove priložnosti za sladkost in povezanost.

Sporočilo tedna: Nagibam se k tistemu, kar me navdihuje.

Strelka

Vaš največji izziv v zadnjih šestih mesecih je bila gradnja temeljev novega odnosa. Najprej ste se zaljubili, nato pa ste se spopadli s sramotno resnico ranljivosti. Ni lahko deliti sebe z nekom drugim! Ta teden prihaja z novo rundo partnerske treme, prinaša pa tudi rešitve, ki vam bodo pomagale pri obvladovanju vsakdanjega življenja. Zapomnite si: strah vas je, ker je to vredno.

Sporočilo tedna: Plavajte naprej.

Kozoroginja

Uau, v zadnjih šestih mesecih ste bili tako zelo zaposleni, ta teden pa se vse skupaj spet vrti. Nimate časa, da bi počeli vse, zato: kaj morate v resnici doseči? Zakaj se še vedno pehate za odobravanjem ljudi, ki niso pomembni? Ta teden imate priložnost, da čas porabite za to, kar vas veseli, zato si to določite kot prednostno nalogo.

Sporočilo za tedna: Zmanjšaj vse.

Vodnarka

V zadnjih šestih mesecih ste se težko odločali, ali je romantika vredna vašega časa in denarja. Spoznavanja niso poceni. Ne plačujete le za sam zmenek, ampak tudi za vzdrževanje svoje podobe in zdravega razuma. Ta teden prinaša še eno stresno srečanje. Čeprav se sprva počutite poražene, po premisleku bolj jasno ugotovite, kaj si v resnici želite.

Sporočilo za tedna: Vem, kaj hočem.

Ribi

Čeprav je vedno na tone pritiska, da se “postavite na ogled”, je bila večina vašega dela v zadnjih šestih mesecih notranja. Težko je imeti perspektivo, če se vaše okoliščine nenehno spreminjajo! Ta teden – morda po zadnjem izbruhu pretirane strogosti do sebe – končno najdete nekaj samosprejemanja. Privoščite si zmenek ob kavi s svojo najboljšo prijateljico ali enodnevni izlet v prijetno bližnje mesto. Zaslužite si nekaj preprostega in sladkega.

Sporočilo za tedna: Dobra in čista zabava.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj