Horoskop

Po vseh bizarnostih, ki se dogajajo zadnje mesece, bi bili vsi veseli kakih dobrih novic. Predvsem pa resničnih in nezavajajočih. No, ena dobra novica pa le je: Merkur bo ta teden, natančneje 12. julija, končno zapustil svoje retrogradno gibanje. Od 18. junija dalje ste se vsi ubadali s tehničnimi težavami; motnjami v transportu in nesporazumi v komunikaciji.
Sedaj bodo stvari tekle malce bolj gladko vsaj kar se tiče naštetega – a nikar ne pozabite na lekcije, ki ste se jih naučili v tem obdobju.

14. in 15. julija se bo sonce zoperstavilo Jupitru, ki predstavlja vaše želje; in nato Plutonu, ki simbolizira kolektivno transformacijo, kar bo privedlo do poplave priložnosti, ki so lahko le plod želje po spremembah.
Kar prihaja v tem tednu, bo morda težko in neizogibno, a na koncu sledi nagrada. Obljubimo!

Ovnica

V ponedeljek in torek boste polni navdušenja in zagona za nove izzive. Vse vam teče kot po maslu, tudi glede ljubezenskega življenja se ne boste mogli pritoževati. V sredo in četrtek se boste navdušili tudi za druge reči v svojem življenju, kar vas lahko popelje v preizkušanje novih stvari. Ugotovili boste, da je sprememba lahko zelo koristna. Čez vikend se ne pustite zmesti drobnim detajlom.

Bikica

V začetku tedna bo vaš glavni adut vaša drznost. Pazite le, da ne boste izpadli preveč arogantni, čeprav je tudi malce egoizma lahko dobro za vas, saj boste s tem pokazali, da veste, kaj želite doseči. Nihče vas ne bo mogel ustaviti, zato ni čudno, da boste v tem času izjemno uspešni. Od četrtka dalje pustite drugim, da opravljajo vaše delo, vi pa si spočijte in se pripravite na nove izzive.

Dvojčici

V ponedeljek in torek si boste zaželeli ostati doma in uživati v samoti, za kar pa se vam ni potrebno nikomur opravičevati. Nihče se ne zaveda, s čim vse se spopadate. Če ni mogoče, da bi ostali doma, storite to metaforično in si privoščite globok razmislek. Okoli srede in četrtka bodite prilagodljivi, od petka dalje pa bosta ključna vaša intuicija in dober občutek za ljudi.

Rakica

V začetku tedna boste imeli občutek, da vam nekdo ni jasno povedal vseh navodil, zato se ravnajte po instinktu. Sedaj ni pravi čas, da bi za pomoč prosili prijatelja. Torej, kaj drugega vam še preostane? Okoli srede in četrtka se dobro razglejte okoli sebe, saj boste z lahkoto našli odgovore na vsa svoja vprašanja. V petek boste izgubili fokus, toda le za kratek čas. Vikend bo prijeten in sproščujoč – točno to, kar potrebujete.

Levinja

Prvi dnevi v tednu vas bodo navdihnili za nova ustvarjanja. Čeprav se le redko zgodi, da vas ljudje spustijo v neposredno bližino, se bo v ponedeljek zgodilo ravno to. V sredo boste na stvari pogledali s tuje perspektive, kar bo odločilnega pomena za napetost med vami in nekom, ki vas moti že dalj časa. V četrtek boste nekoliko zmedeni, toda čez vikend vas bodo pogovori s prijatelji postavili na trdna tla.

Devica

V začetku tedna bo delo zagotovo vaša prioriteta. Bolj uspešni kot boste, večje cilje si boste zadali. V ponedeljek ali torek boste imeli možnost za velik korak naprej. V sredini tedna boste v malce nenavadni situaciji: dobili boste, kar ste želeli, sedaj pa se boste spraševali, kako naprej. Nekdo bo nujno potreboval vaš nasvet. Ob koncu tedna bodite obkroženi z ljudmi, saj se boste tako najbolje počutili.

Tehtnica

 

V začetku tedna se sploh ne boste zavedali, koliko se ostali zanašajo na vas. Najmanjša gesta spodbujanja lahko nekomu pomeni vse na svetu. Ne bodite sramežljivi in tudi sami prosite za pomoč, ko bo to potrebno. V srednii tedna nekomu napravite uslugo, ne da bi vas za to prosil, saj boste kasneje bogato poplačani. Od petka dalje boste polni energije, ki jo lahko porabite na svežem zraku.

Škorpijonka

Trenutno se v vašem življenju odvija več, kot lahko prenesete. Lahko se zgodi, da boste v majhnem kaosu svojega življenja uživali, toda nikar si ne poskušajte razložiti vsake malenkosti. V sredini tedna boste naredili nekaj veličastnega, pri čemer boste skovali nova prijateljstva. Čez vikend bodite pozorni na finance, saj vam bo drugače kasneje precej žal.

Strelka

V začetku tedna vas bodo vsi hvalili, saj jih boste z nečim popolnoma osupnili. Ne izgubite svoje skromnosti, saj je tudi ta velik del tega, kar ostali poveličujejo. Okoli srede in četrtka boste potrebovali veliko mero velikodušnosti in koncentracije. Če vas bo nekdo razočaral, mu poskusite odpustiti. Okoli petka in sobote se lahko lotite novih projektov, ki bodo zagotovo več kot uspešni.

Kozoroginja

Povejte, kar mislite. V ponedeljek in torek bo to pristop, s katerim ne morete zgrešiti. Če se bodo ostali nad nečem navduševali, vam pa ne bo jasno, zakaj, to tudi jasno in glasno povejte. Če bo nekdo nevljuden, mu prav tako brez zadržkov to sporočite. V tem tednu bo ključnega pomena ravno komunikacija, s katero se boste zbližali z marsikom. Za vikend si vzemite čas za prijatelje in zabavo.

Vodnarka

V začetku tedna boste glavni. Vsi bodo čakali na vaše odločitve, zato prevzemite nadzor in pokažite, kaj zmorete. Nekomu podarite kompliment in ne pozabite, da imamo ljudje različne poglede na svet. Pogumno zakorakajte naprej, saj vam bodo vsi z veseljem sledili. V sredini tedna se vam obeta manjši konflikt, ki se bo razrešil v zelo kratkem času. Čez vikend boste našli srečo.

Ribi

V začetku tedna vas bo mučila slaba odločitev iz preteklosti, čeprav ste mislili, da ste nanjo že pozabili. Čisto možno je, da vas v resnici muči zadeva iz sedanjosti, toda potrebno jo je čimprej odkriti. Okoli srede in četrtka vas bo zaposlila romanca. Poskušajte se čimbolj zabavati in pozabiti na vse tegobe. Vikend bo za spremembo bolj dolgočasen, toda malce počitka vas zagotovo ne bo škodilo.

PREBERITE TUDI: 12 lastnosti ljudi, rojenih julija

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj