In letos so vibracije dejansko na mestu! Ljubezenski planet Venera se v sredo, 15. februarja, sreča s sanjskim Neptunom, kar sproži vse vrste romantičnih fantazij. Toda v četrtek se Sonce sreča z discipliniranim Saturnom v Vodnarju in nas opomni, da odnosi niso samo zabava in igre – so tudi delo! Če bi kdaj v kakšnem tednu lahko svojo fantazijsko simpatijo spremenili v partnerja, je to prav ta teden. Merkur se v petek poveže z Jupitrom, kar vam daje proste roke pri tem, da preizkusite svoje možnosti.

Teden se konča, ko Sonce v soboto vstopi v zasanjane, domišljijske Ribe. Vse najboljše vsem Ribicam!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Vodnarja: Paul Newman, Bridget Fonda, Heather Graham, Christian Bale, Cristiano Ronaldo, Michael Jordan, Ellen DeGeneres, The Weeknd, Jennifer Aniston, Christina Ricci, Justin Timberlake, Shakira, Portia de Rossi, Benicio del Toro, Alice Cooper, Diane Lane, James Dean, Kerry Washington, Clark Gable, Sherilyn Fenn, Isla Fisher, Ashton Kutcher, Chris Rock, Robbie Willims, Elizabeth Banks, Tom Selleck, John McEnroe, Paris Hilton, Nick Nolte, Mena Suvari, Phil Collins, John Travolta, Geena Davis, Christian Bale, Alicia Keys, Oprah Winfrey, Kerry Washington, Abraham Lincoln, Wolfgang Amadeus Mozart, Galileo Galilei, Charles Darwin.

Ovnica

Ne da bi radi razbili vaš romantični mehurček, a preden pretiravate z načrtovanjem valentinovega presenečenja za svojega partnerja, se prepričajte, da boste nekaj dobili v zameno. Za vas se ta teden konča z blaženostjo ali razočaranjem, nič vmes. Nekaj ostrih besed prijatelja v petek bo težko slišati, vendar vas bodo vrnile v realnost.

Sporočilo tedna: Prejemaj.

Bikica

Morda to valentinovo ne boste partnersko povezani, vendar boste vsem najljubši prijatelj in sodelavec, saj ste se odločili, da boste razveselili vse v svoji sferi. Samo poskusite, da ne boste toliko časa porabili za peko piškotov in izdelavo voščilnic za sodelavce, da boste pozabili na pomemben rok! Ta teden sta veselje in disciplina najboljša z roko v roki.

Sporočilo za tedna: Delegacija.

Dvojčici

Medtem ko so vsi drugi ta teden do kolen zatopljeni v romantične fantazije, se vi bolj ukvarjate z napredovanjem svoje kariere. Sestanek s šefom, ki je predviden za sredo, vas spravlja ob živce. Ali boste napredovali? Dolgo pričakovano priznanje? Potrudite se, da ostanete prizemljeni in ohranite svoja pričakovanja pod nadzorom. Ko boste dobili želeno, vas čaka še več dela.

Sporočilo tedna: Potrpežljivost.

Rakica

S tem, ko Luna ta teden upada, tudi vi. Trenutno zaključujete cikel. Odnosi, zaradi katerih ste obtičali v zapleteni dinamiki moči, so pripravljeni na sprostitev, prav tako tudi finančna bremena, ki vam preprečujejo uspeh. Usmerite se v dolgoročne cilje, načrte za potovanja in priložnosti za pridobivanje dodatnega znanja. Lahko si privoščite malo domišljije.

Sporočilo tedna: Sanjajte.

Levinja

Tako zelo ste navdušeni nad potencialom nedavne zveze, vendar preden se noro zaljubite, razmislite, kako bi to razmerje lahko preseglo vaše meje. Veste, da ste čudoviti in si zaslužite le najboljše, a vseeno pogosto obtičite v odnosih, v katerih dajete veliko več, kot prejemate. Pojdite tja, kjer z vami ravnajo kot s kraljevsko članico, in ne tja, kjer nosite vse breme.

Sporočilo tedna: Kraljica.

Devica

Običajno niste ena od tistih, ki se vdajajo prazničnim priveskom valentinovega, ki jih ponujajo trgovine, toda letos se počutite zelo romantično in sentimentalno. Ne glede na to, ali ste samski ali v partnerstvu, ste navdušeni, da boste ljubezen delili z vsemi svojimi najljubšimi ljudmi. Če se prepustite tej sladkosti, so vaše druge obveznosti lažje in lažje obvladljive. Oprijemite se tistega, kar je enostavno.

Sporočilo tedna: Prepustite se toku.

Tehtnica

 

Čeprav ste običajno bolj naklonjeni kakovostnemu preživljanju časa ali fizičnim dotikom, ta teden ugotavljate, da so vaš jezik ljubezni dejanja služenja! Namesto romantične večerje boste valentinovo preživeli kot prostovoljka ali pa boste s svojim možem počistili garažo ali klet. V vašem vsakdanjem življenju je mogoče najti toliko sladkosti. Uživajte v tem, kar je okoli vas!

Sporočilo tedna: Preprosto.

Škorpijonka

Romantična fantazija, v kateri plavate že od konca januarja, doseže vrhunec v sredo, ko se Venera sreča z Neptunom v vašem sektorju zmenkov. To lahko poskrbi za blažen večer na zmenku ali pa za izjemno močan dan ustvarjalnosti in igre. Odprite svoje srce, a ne pozabite, da morate ostati trdni pri svojih mejah.

Sporočilo tedna: Sladko.

Strelka

Ta teden čutite nekaj obžalovanja. Toda ali je vredno sedeti in hrepeneti po ljubimcih iz preteklosti? Namesto da bi se ujeli v past “kaj bi bilo, če bi bilo”, poskusite ostati prizemljeni in prisotni v tem, kar imate. Morda je v vašem krogu manj ljudi kot pred nekaj leti, vendar je pomembna kakovost in ne količina.

Sporočilo tedna: Intimno.

Kozoroginja

Razmislite o tem, kje ste bili ob tem času lani, in tudi o tem, kje ste bili ob tem času leta 2021. Ko se vaš vladajoči planet Saturn v četrtek sreča s Soncem, se tudi vi prenovite. Čeprav se ta teden zlahka izgubite v sanjarjenju, poskusite nekaj časa nameniti vrednotenju tega, kje ste bili in kam želite iti. Imate cilje, zato si jih zapišite.

Sporočilo za tedna: Vztrajno.

Vodnarka

To je teden vzponov in padcev za vas, Vodnarka. En dan se počutite tako samozavestno, da bi se lahko razpočili, naslednji dan pa se počutite opeharjene in manjvredne. Namesto da bi obtičali v zanki samopomilovanja, poskusite te težke občutke prebroditi z intenzivno nego kože. Naj vam glinena maska očisti pore in obriše žalost.

Sporočilo za tedna: Čisto.

Ribi

Ta teden si vsi želijo delati z vami, vas povabiti na zmenek ali vas prositi za nasvet. Toda iz nekega razloga se kljub vsem pohvalam ne morete otresti dolgotrajnega stresa in tesnobe. Poskrbite, da boste čas preživljali z ljudmi, ki vas resnično vidijo. Tisti, ki vedno odražajo vaše pravo bistvo. Najprej napolnite svojo skodelico.

Sporočilo za tedna: Polna.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj