Horoskop

To sezono bo Oven prišel vse prej kot potihoma. Sonce – naša življenjska sila – se bo 14. aprila zoperstavilo transformativnemu Plutonu, 15. pa še ekspanzivnemu Jupitru. Tenzije bodo izjemno hude, zato se raje osredotočite na sedanjost, namesto da izgubljate čas s plani za prihodnost.

Sedaj, ko je komunikacijski Merkur v temperamentnem Ovnu, se ustvarjajo podporne povezave med harmonično Venero in agresivnim Marsom 18. aprila. Sedaj imamo, kar potrebujemo, da bomo lahko uvidevni in vseeno opravili delo. Rešitve pridejo enako preprosto na silo kot tudi s kompromisi.

Ovnica

Ni vam potrebno slediti samo zato, da boste del skupine. V začetku tega tedna boste našli mnogo ljudi, ki se strinjajo z vašim pogledom. Predvsem okoli srede in četrtka, vas bo sveža perspektiva pripeljala daleč. Kasneje se boste znašli pred izzivom, proti kateremu se ne upirajte preveč. Od petka dalje boste imeli posebno moč, ki jo izkoristite za dobro.

Bikica

V ponedeljek in torek se še s kom posvetujte glede svoje intuicije, toda morda bo bolje, da ji v tem trenutku ne zaupate popolnoma. Prisluhnite, kaj o tem menijo ostali. Okoli srede in četrtka boste povezave in vzorce videli z nekakšno nenavadno jasnostjo. Sedaj je čas, da dokončate, kar ste začeli že pred davnimi časi.

Dvojčici

Zakaj bi v ponedeljek in torek sledili množici, ko pa so vaše ideje občutno nadrejene. Ne bodite preponosni, ko se boste odločili, da jih pokažete svetu! Okoli srede in četrtka se prepričajte, da še vedno veste, kje ležijo vaše prioritete. Če ste glede nečesa v dvomih, si vzemite čas za premislek. Čez vikend boste neustavljivi pri izpolnjevanju svojih ciljev.

Rakica

V ponedeljek in torek na vsako srečanje in sestanek glejte kot na nekaj čarobnega, saj boste presenečeni nad rezultatom. Odprite svoje srce in kritičnost prepustite za čas, ko bo ta resnično potrebna. Okoli srede in četrtka se prpeustite toku svoje izjemne energije. Uresničite svojo idejo, saj vam bo brez dvoma spremenila življenje.

Levinja

V ponedeljek in torek si pri svojem ustvarjanju poiščite partnerja, saj boste tako močnejši. Če gre za sodelovanje pri osebni zadevi, bo to obogatilo vaše življenje. Sedaj so v središču pozornosti prav vse vaše zveze. Okoli srede in četrtka pa bo bolje, da delujete po svoje. Čez vikend se boste odpravili na novo, boljšo pot.

Devica

Preprosto recite ne, ko bo nekdo želel na vas preložiti svoj del opravil ali ko bo kdo poskusil v vaše življenje prinesti negativno mišljenje. Bodite diplomatski, a strogi. Postavite si meje, saj bodo te definirale vaš svet. Okoli srede in četrtka bodite pozorni, da vam ne uidejo mnoge priložnosti, ki vas obdajajo. Od petka dalje poskusite razmišljati z razumom.

Tehtnica

 

V začetku tedna boste kar žareli, kar bodo seveda opazili vsi okoli vas. Sedaj ni časa, da bi se ukvarjali z majhnimi, nepomembnimi zadevami. Kljub temu, bodite bolj previdni okoli srede in četrtka in nikakor ne poskušajte ničesar storiti na silo. Od petka naprej se preprosto prepustite toku, pri tem pa bodite drzniin nepredvidljivi.

Škorpijonka

Počutili se boste, kot da bi se najraje nekam skrili, zato se prepustite toku in pustite, da vas vodi življenje samo. Kljub temu ne ignorirajte kakšnih težav, temveč jih preprosto rešite. Če se boste malce potrudili, vas bo okoli srede in četrtka na delu čakalo mnogo zanimivih priložnosti. Okoli petka in čez vikend se vam bo utrnila revolucionarna ideja!

Strelka

V ponedeljek in torek povežite vaše srce in misli, saj boste zaradi tega skoraj neustavljivi. Z vašim naravnim občutkom za ravnotežje, zanimivim intelektom in ideali, bo vse izjemno preprosto. Okoli srede in četrtka se lahko znajdete na obrobju, toda nikar ne obupajte. Poiščite pravi vir vaše tesnobe in počasi se bo stanje izboljšalo.

Kozoroginja

Kaj vam je resnično najbolj pomembno? V ponedeljek in torek se morajo tudi najmanjše podrobnosti vašega življenja navezovati na vašo življenjsko  filozofijo. Neverjetno je, kaj vse lahko na ta način dosežete. Okoli srede boste z lahkoto zbliževali ljudi, naj gre za delovno okolje ali bolj intimno sfero. V petek se vam obeta velika sprememba v vašem osebnem življenju.

Vodnarka

Če se vam bo vaše delo okoli ponedeljka in torka zdelo težko, ste zagotovo na pravi poti. V tem trenutku imate vso podporo vesolja! Okoli srede in četrtka bo v ospredju denar, pa če vam je to všeč ali ne. Kako skrbite za vašega? Ta vikend bodite obkroženi z ljudmi in dobrimi idejami, ne samo s stvarmi. Odprite se in ljudje vas bodo lažje sprejeli.

Ribi

V ponedeljek se zazrite v prihodnost, še posebej, če vam sedanjost ne ugaja najbolj. Konkretno se zamislite glede korakov, ki jih morate ubrati in kdo vam lahko ponudi podporo in pomoč, ki ju nujno potrebujete? Učite se iz svojih napak in takoj boste opazili ogromen napredek. Čez vikend boste želeli nekaj preveriti. Zakaj ne?

PREBERITE TUDI: Skrivnosti angelskih števil

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj