V nedeljo, 10. oktobra, se je Saturn postavil naravnost. Od maja dalje je bil ta planet discipline, strukture in odgovornosti namreč retrograden, kar nam je omogočilo pretehtati, kaj je v resnici vredno truda.

Sedaj pa se moramo počasi in zanesljivo premakniti naprej z načrtom. Na srečo bo ta teden prinesel serijo pozitivnih in podpornih aspektov, kot popolno nasprotje intenzivni, pasivno-agresivni megli, ki nas preveva zadnjih nekaj tednov.

Venera je na 60 stopinjah tako napram retrogradnemu Merkurju kot tudi Saturnu, kar aktivira naše misli v dejanja. V petek bo Sonce ustvarilo trigon z ekspanzivnim Jupitrom – aspekt, ki je kot sončni žarek na temačen, oblačen dan.

Trigon povezuje dva planeta, ki se nahajata v razdalji 120° drug od drugega in je aspekt, ki deluje najbolj pozitivno. Izhaja iz števila Tri. Tri predstavlja združitev dveh nasprotij oz. vzpostavitev harmonije med dvema nasprotujočima si principoma. Obeta se torej nekaj pozitivnega.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Tehtnice: Bruce Springsteen, Will Smith, Catherine Zeta Jones in Michael Douglas, Olivia Newton John, Serena Williams, Gwyeneth Paltrow, Naomi Watts, Hillary Duff, Fran Drescher, Brie Larson, Kelly Ripa, Gwen Stefani, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Matt Damon, Nick Cannon, Bruno Mars, Cardi B., Hugh Jackman, Usher, John Mayer, Kelly Preston, Eminem, Zac Efron, John Krasinski, Snoop Dogg, Kim Kardashian, Jeff Goldblum.

Ovnica

Težave v vaših najbližjih odnosih so vam preprečevale, da bi uživali v čemerkoli to obdobje Tehtnice. V vsaki skupni večerji ali kosilu vlada nekakšna napetost. Neprestano ste na preži, da komu ne stopite na žulj. Ko se bo v petek sonce povezalo z Jupitrom, boste dobili pozitiven feedback sodelavca ali prijateljice, ki vas bo spomnil, da ni vaša naloga, da izpolnjujete pričakovanja vseh drugih. Okrepite povezave, ki vam dobro denejo.

Sporočilo tedna: Začnite s pozitivnostjo.

Bikica

Od pomladi dalje se neprestano trudite in nekaj prizadevate, a zdi se vam, da je vse zaman. Saturnova postavitev naravnost v nedeljo vas bo vrnila med ljudi, ki želijo, da zasijete. Sedaj ni čas, da zavrnete pomoč, ki vam je bila ponujena. Le kdo si želi uspeh čez noč? Sprejmite, da bo vaša slava prišla počasi – in kot taka tudi dolgo trajala.

Sporočilo tedna: Ponovno se posvetite sebi.

Dvojčici

Odkar se je začela sezona Tehtnice, ste zakopani v arhive, kjer se ponovno povezujete z bivšimi in ponavljate iste napake. Verjetno si mislite »Me bo sploh kdaj izučilo?« A ko se bo v nedeljo Saturn postavil naravnost, boste pripravljeni na nove izzive in da poletite v nove višave. Nikar ne dovolite, da bi vam stare bolečine preprečevale doseganje svojih ciljev!

Sporočilo tedna: Rešite, kar lahko, in pojdite dalje. Za vekomaj.

Rakica

Če ste se v 2021 česarkoli naučili, draga Rakica, je to dejstvo, da ima vsaka stvar svojo dinamiko. Odnosi, delovno okolje, celo naročanje obrokov. Ko se v nedeljo Saturn postavi naravnost, vas bo to spomnilo, kje ste dajali preveč in niste ničesar prejemali v zameno. Zakaj bi bili vedno vi podporni sistem? Kdo pa bo poskrbel za vas?

Sporočilo tedna: Ne dajajte, lesar sami nimate.

Levinja

Obdobje Tehtnice se je začelo z neprestanim prepiranjem po emailih, sms-ih in zasebnih sporočilih. Niti toliko miru nimate, da bi popili kavo v najljubši kavarni, ne da bi slišali prepir med natakarjem in pokroviteljskim gostom ali šefom. Ko se vam zdi, da se vse okoli vas prelije v prepir – zakaj ne bi skušali biti mediator? Ko se bo v petek Sonce povezalo z ekspanzivnim Jupitrom, boste zmožni razširiti svoje pogajalske sposobnosti za višje dobro.

Sporočilo tedna: Kompromisi so podcenjeni.

Devica

Izboljšave v vaši domači pisarni niso več na seznamu »fino bi bilo«, temveč so stoodstotno potrebne. Ne morete več sprejemati zoom klicev v prenatrpani kleti, medtem ko vaš partner nadstropje višje kriči na svoje zaposlene. Podporni aspekti tega tedna – sploh v sredo in soboto – vam bodo dovolili, da kupite novo mizo in omaro; postavite šopek v vazo in najdete svoj mir v svojem delovnem okolju.

Sporočilo tedna: Mučenje ni potrebno.

Tehtnica

 

Ko se v nedeljo Saturn postavi naravnost, boste sprevideli, da ste dovolili, da vam sreča vseh drugih preprečuje vašo lastno. Ja, radi ste s svojimi otroki in večeri s partnerjem so dovolj redni – a kaj vas v resnici osrečuje, ko nihče ne gleda? Ko se bo v petek Sonce povezalo z Jupitrom, si privoščite kopel in na sploh čas zase in za razvajanje, kot si ga zaslužite. Vse ostalo in vsi ostali bodo že počakali.

Sporočilo tedna: Bodite sebični.

Škorpijonka

V petek se bo Sonce povezalo z Jupitrom in vaša edina naloga bo počivanje. Tako je, Škorpijonka, počasi. Ne glede na to, da se vam zdi, da zaostajate, ne morete podcenjevati količino dela, ki ste ga naredili navznoter v zadnjih nekaj mesecih – ne glede na to, da navzven morda še ni vidno. Prinesite mehke, tople odeje, svojo najljubšo knjigo in vročo čokolado in se zleknite na kavč. In nikar ne vstanite, dokler tako ne začutite.

Sporočilo tedna: Nikamor se ne mudi.

Strelka

Sezona Tehtnice je za vas v celoti posvečena povezovanju z dragocenimi prijatelji. Dolgi telefonski pogovori, skupni izlet ali obisk oddaljene prijateljice ali izjemna večerja so neprestano na meniju. Čudovito je, vendar greste tudi neprestano preko sebe. zakaj pa ne bi enkrat one prišle do vas? Ko se bo v petek Sonce povezalo s Saturnom, boste navdihnjeni, da priredite zabavo kar doma. Pa kaj, če vaša oprema ni popolna? Pomembno je, da se imajo vsi dobro.

Sporočilo tedna: Povabite ljudi.

Kozoroginja

Mlaj preteklega tedna je prinesel karierne preboje in vas porinil iz cone udobja, da ste našli delo, ki bolj ustreza vašim ciljem. A četudi ste dosegli nove višave, se vam še vedno zdi, da zaostajate. Vzemite si ves čas ta teden, ki ga potrebujete, da nadoknadite z detajli, s katerimi ste v zaostanku: reorganizirate in počistite email predal npr. Ko se bo v petek Sonce povezalo z Jupitrom, se boste počutili, da imate več nadzora nad svojimi viri.

Sporočilo tedna: Začnite z redom.

Vodnarka

Ko se v nedeljo Saturn postavi naravnost, boste močneje občutili občutek odgovornosti, kot ste ga zadnjih nekaj mesecev. Vedno imate navado gledati celostno sliko in dolgoročno, a sedaj boste še bolj kot kdajkoli pazili, da ljudi ne pustite na cedilu. Popeljite se na potovanje, ko se bo v petek Sonce povezalo z Jupitrom. Naj bo to kratek izlet ali začetek branja nove knjige – ko boste začeli, se boste počutili bolje.

Sporočilo tedna: Pojdite naprej.

Ribi

Po Mlaju preteklega tedna, ki je povzročil, da je šlo v vašem poslu narobe vse, kar lahko narobe gre, bo ta teden namenjen reviziji načrta. Čas je, da poiščete pomoč. Ko se bo v petek Sonce povezalo z Jupitrom, se bo od nikoder pojavil nepričakovan investitor, ki vam bo omogočil, da zadeve ponovno spravite v tek.

Sporočilo tedna: Kaj pa če ne bo treba na silo?

PREBERITE TUDI: Negativne lastnosti ljudi, rojenih v oktobruPUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj