Horoskop

Ta teden lahko pričakujete največji kozmični preobrat od sredine februarja dalje. Merkur, planet komunikacije, se bo 11. maja premaknil v bistrega in hitro odzivnega Dvojčka. Po nekaj mesecih zmede, strahu, negotovosti in prekomernega analiziranja vsepovprek boste končno lahko ubesedili nekaj pomembnega (vzdih olajšanja).

13. maja pa se bo planet Mars premaknil v svobodnjaški Ribi, kjer bo ustvaril grob nasprotni učinek napram Merkurju. Izražate se jasno in glasno, ampak: a vas slišijo?
Potem pa se bo treba pripraviti še na retrogradno gibanje kar treh planetov: Saturna, Venere in Jupitra. Čeprav se Saturn, ki predstavlja naše meje in omejitve; in Jupiter, ki predstavlja našo radoživost, kar nekaj mesecev na leto pomikata retrogradno; Venera pa se obrne retrogradno vsakih 18 mesecev (nazadnje se je oktobra in novembra 2018).

Retrogradna Venera postavi vrednote, občutek za estetiko in odnose ‘na pladenj’, da jih dodobra prevetrite. Ker bo ta planet ljubezni sedaj v znaku dvojčkov, je to res čas, da sprejmete svojo radovednost.

Do 25. junija se boste ukvarjali s tistim, kar je res pomembno; s harmonijo, srečo in udobjem v vaših življenjih. To ni obdobje, v katerem bi se vezali, temveč predvsem raziskovali. Ni vse tako, kot vam predstavljajo.

Ovnica

V ponedeljek raje malce upočasnite tempo in bodite pazljivi.  Lahko se zgodi, da boste nekoga videli pri neuspehu, zato bodite pozorni in se izogibajte delanju enakih napak. Vaša intelektualna energija bo na višku nekje od torka do četrtka, kar vam bo veliko pomenilo. Sedaj boste našli zared dobro idejo, ki se vam je tako dolgo izmikala. Čez vikend dobro premislite o vaši karieri ali izobraževanju.

Bikica

V ponedeljek se vključujte v razne pogovore in sestanke, drugače bodo vsi ignorirali vaše mnenje! Izražajte se spoštljivo, a jasno in odločno. Dolg se bo izkazal za velik problem, čeprav vas večinoma skrbi, kaj so vam dolžni ostali. Morda sedaj ni pravi čas za pobiranje denarja ali česarkoli drugega, toda na to nikar ne pozabite. Čez vikend boste polni pozitivne energije, ki vas bo popeljala v nov teden.

Dvojčici

V ponedeljek boste nagnjeni h kritiziranju, zato se poskusite umiriti s pozitivnim razmišljanjem ali tišino, saj sedaj res ni čas za raznovrstne konflikte. V naslednjih dneh boste odlično sprejemali nove informacije. Ne bodite prehitri v svojem reagiranju, ampak se trenutno bolj posvetite poslušanju. Čez vikend se boste lotili resne zadeve, ki se ji morate posvetiti v celoti.

Rakica

V začetku tedna se vam bodo le redki zmožni upreti, saj boste neustavljivo privlačni. Četudi nimate kakšnih posebnih želja, je sedaj čas, da se znancem in prijateljem pokažete v najboljši luči. V sredini tedna se boste soočali z zdravstvenimi težavami, ki ne bodo tako grozne, kot se bo morda zdelo na prvi pogled. Morda bo le potrebno zamenjati oziroma opustiti kakšno slabo  navado.

Levinja

V ponedeljek boste bistrih misli, zato izkoristite svojo inovativnost in se lotite projekta, na katerem delate že tako dolgo. Okoli srede in četrtka se vam bo zdelo, da čas mineva hitreje kot ponavadi, zato poskrbite za vse potrebne odgovornosti. Čez vikend bi vam dobro delo kakšno prostovoljno delo, ali preprosto nekaj, kar vas zanima. Vzamite si čas in se temu popolnoma posvetite.

Devica

Teden začnite z nasmehom in takoj boste opazili razliko. Vplivali boste na nekoga, s katerim se do sedaj niste ravno veliko ukvarjali, to pa vam bo gotovo polepšalo teden. Od torka do četrtka boste zelo zaposleni, ko pa vam bo dela zmanjkalo, boste hitro postali zdolgočaseni. Vprašajte se, kaj vas zanima in kaj si najbolj želite početi, nato pa se tega tudi lotite! Čez vikend bodo v ospredju čustva.

Tehtnica

 

V ponedeljek se boste ukvarjali pretežno s financami, poleg tega pa boste pod nenehnim stresom. Umirite svoje misli in vaše odločitve se bodo avtomatsko izboljšale. V sredini tedna se bo vse vrtelo okoli ljubezni, zato bodite  drzni, saj trenutno ne morete zgrešiti. Čez vikend boste ustvarjalni in z lahkoto boste dosegali svoje cilje.

Škorpijonka

V začetku tedna boste dosegli nekaj izjemnega, kar vas bo napolnilo s čudovito energijo. Izkoristiti jo boste morali relativno hitro, zato nikar ne odlašajte. V sredini tedna boste naleteli na manjše ovire, ki jih boste s pomočjo dobrega prijatelja z lahkoto premagali. Od petka dalje se spopadite z družinskim problemom, saj bo drugače postajal vedno večji. V nedeljo si vzemite čas zase in za svoje misli.

Strelka

V ponedeljek bodite sproščeni in uživajte v tišini, saj se redko zgodi, da se okoli vas ne dogaja nič posebnega. V torek se bo marsikaj spremenilo, še posebej na ljubezenskem področju, kjer se bodo stvari obrnile na bolje. Ostanite pozitivni in vse po šlo kot po maslu. Čez vikend ne pozabite na najmanjše podrobnosti, saj bodo skupaj tvorile pomembno celoto, ki je nikakor ne smete prezreti!

Kozoroginja

V ponedeljek boste imeli mnogo več informacij kot ponavadi, zato jih boste lahko izkoristili za napredovanje v službi. Lahko se tudi odločite, da boste te na novo pridobljene informacije delili še s kom. Zakaj pa ne? V vsakem primeru bo vaše življenje v tem tednu lažje kot prej, zato poskusite narediti kolikor se bo dalo. Vikend bo prav tako pozitivno naravnan, saj se boste ukvarjali s čustvi.

Vodnarka

V ponedeljek se vam naj nikamor ne mudi, saj se vam lahko zgodi, da si boste naenkrat naložili preveč dela. Pazite na svoje zdravje in energijo. Kasneje v tednu se bo situacija spremenila, saj boste polni energije, ki jo boste lahko usmerili v praktično karkoli. Kljub temu poskusite razumeti vaše prijatelje in sprejeti kakšen nasvet. Čez vikend boste polni idej, vaša intuicija pa bo nezmotljiva.

Ribi

V tem tednu lahko napredujete v službi, vendar le, če se resnično potrudite. V ponedeljek usmerite svojo energijo v raziskovanje novih možnosti ali starih povezav, ki vam lahko pomagajo. V sredini tedna boste osebnostno zrasli, čeprav boste morali ogromno vložiti. Sami se odločite, če je to res vredno vašega časa in denarja. Čez vikend organizirajte vaše ambicije tako, da vam bo točno jasno kaj počnete.

PREBERITE TUDI: Je vaša tašča rojena v teh nebesnih znamenjih? Bežite!

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj