Živite pravo fantazijo. Delate na daljavo in morate poslati še nekaj elektronskih sporočil, preden zaključite dan – vendar za zdaj uživate v najljubši čokoladni sladici, delite teorije o resničnostnih šovih in gledate v zvezde. Tako bi se morali počutiti ta teden: sproščujoče in presenetljivo produktivno hkrati.

Astrologija druge polovice leta 2022 prinaša veliko več izzivov kot prva polovica, vendar ta teden izstopa kot eden najslajših. Glavni dogodek je polna Luna v Kozorogu v sredo, 13. julija, ki prihaja kot ne tako nežen opomin, da se moramo tako, kot “postati resni”, tudi razbremeniti in sprostiti. Naj bo to teden za začetek resničnih sprememb, ki se bodo uveljavile.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Raka: Chris Pratt, Lana Del Ray, Meryl Streep, Cyndi Lauper, Selma blair, Mindy Kaling, Busy Philipps, Ariana Grande, Khloe Kardashian, Kathy Bates, Liv Tyler, Margot Robbie, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Sylvester Stallone, Ringo Starr, Kevin Bacon, Milo Ventimiglia, Tom Hanks, Sofia Vergara, Jessica Simpson, Harrison Ford, Will Ferrell, Vin Diesel, Julianne Hough, Gisele Bündchen, Selena Gomez.

Ovnica

Polna Luna tega tedna 13. prinaša prelomni trenutek za vašo kariero ali javno podobo. Nekaj, kar je bilo ob Mlaju v Kozorogu le drobno seme zamisli, je zdaj doseglo vrhunec. Vedno ste pripravljeni še naprej brusiti in optimizirati, vendar si vzemite trenutek za razmislek o tem, kaj ste do zdaj dosegli. Trdo ste delali, da ste prišli sem. Privoščite si nekaj pijač, naredite nekaj fotografij in praznujte.

Sporočilo tedna: Na poti sem.

Bikica

Vaše torbe so spakirane in končno ste se odpravili na naslednjo veliko pustolovščino! Ob polni Luni v sredo boste dosegli nov vrhunec, ko gre za potovanja, izobraževanje ali duhovne zadeve. Ne glede na to, ali se odpravljate na prepotrebne samostojne počitnice, oddajate zadnje vloge za podiplomski študij ali prevzemate vodilno funkcijo v sinagogi, si vzemite trenutek časa in cenite vse, kar ste se do zdaj naučili, in vse, kar se še morate naučiti.

Sporočilo za tedna: Veselim se tega potovanja!

Dvojčici

Polna Luna v sredo prinaša zaključek trenutne finančne situacije, ki vas skrbi že od začetka leta. Ne glede na to, ali odplačujete dolg, jemljete posojilo ali zberete pogum za srečanje z računovodjo ali finančnim načrtovalcem, vam bo razkritje vsega na mizo zagotovo olajšalo misli. Čeprav ste se morda sami znašli v tem zapletenem položaju, lahko prosite za pomoč, ko se boste iz njega izvlekli.

Sporočilo tedna: Dolg me ne določa.

Rakica

Polna Luna v Kozorogu, ki nastopi v sredo, poudari vaše najtesnejše odnose. Letošnje leto ste začeli z odločitvijo, da boste v vseh svojih partnerstvih postavili trdnejše meje, ta teden pa bodo te meje na preizkušnji. To je trenutek, ko se boste odločno zavezali tistemu, kar vas podpira, in se oddaljili od tistega, kar vam jemlje življenjsko moč. Pogodbe in dogovori, sklenjeni ta teden, so bili sklenjeni že pred časom. Zaupajte procesu.

Sporočilo tedna: Kar je namenjeno meni, me podpira.

Levinja

Draga Levinja, pripravite se na izjemno produktiven teden. Čeprav vas v obdobju Raka običajno spremlja poletna žalost, je polna Luna v Kozorogu vedno eno vaših najbolj delavnih obdobij v letu. Odločitve, ki ste si jih glede dela, telesne pripravljenosti in rutine zastavili že januarja, dosežejo vrhunec. Odkljukate seznam opravil, opravite opravke, ki ste se jim več mesecev izogibali, in premagate osebne rekorde pri vsakodnevnem teku. Ne pozabite, da je to maraton in ne sprint. Še naprej se integrirajte.

Sporočilo tedna: Preprosto se gibam.

Devica

Bolj kot kdor koli drug se zavedate vrednosti discipline in trdega dela. Toda polna Luna v sredo vas vabi, da daste prednost užitkom, ustvarjalnosti in zabavi. Že na začetku leta ste si zadali, da boste dali prednost hobijem, se vrnili na zmenke ali se posvetili ustvarjalni strasti, ta teden pa vidite, kako zelo ste zrasli, ko ste bili pozorni na veselje. Praznujte! Počnite nekaj, kar bi želel vaš notranji otrok.

Sporočilo tedna: V meni je toliko veselja!

Tehtnica

 

Polna Luna v sredo prinaša veliko dejavnosti doma. Čeprav je za vas sezona Raka običajno zelo osredotočena na kariero, je ta teden namenjen povezovanju z vašimi koreninami. Ali se ob koncu dolgega dneva v svojem domu počutite mirno? Imate zanesljiv sistem podpore? Če ga nimate, katere izboljšave so potrebne za postavitev trdnejših temeljev? Dostop do udobja, ki ga potrebujete, je morda preprostejši, kot si mislite.

Sporočilo tedna: Dom je tam, kamor se varno vračam.

Škorpijonka

Polna Luna, ki bo v sredo, bo osvetlila vaš sektor komunikacije. Od začetka leta se vaš družabni krog spreminja. Nekateri tesni prijatelji, ki so vas pripeljali skozi vrh plandemije, se počasi oddaljujejo. Ko si to pomlad in poletje ustvarjate rutino, novi prijatelji prevzemajo podporne vloge v vašem življenju. Skrbno premislite, s kom boste ta teden ohranjali stike. Ali se povezujete zaradi obveznosti ali zato, ker si resnično želite navezati stike?

Sporočilo tedna: Moj čas je dragocen.

Strelka

Ta teden bo veliko finančnih dejavnosti, saj polna Luna v Kozorogu, ki nastopi v sredo, osvetli vaš sektor denarja. Proračunski cilji, ki ste si jih zastavili januarja, so na vrsti za pregled. Letos vam je uspelo veliko prihraniti, vendar ali je to zato, ker ste delovali z miselnostjo pomanjkanja? Ta lunacija je namenjena priznavanju ne le tega, kar potrebujete, temveč tudi tega, kar si želite. Kako bi v naslednjih šestih mesecih radi izboljšali svoj življenjski slog?

Sporočilo tedna: Zaslužim si vse.

Kozoroginja

Polna Luna v sredo je v vašem znamenju, zato naj bo ta teden kljub temu, da je morda sezona Raka, namenjen predvsem vam. To je odličen čas, da preverite cilje, ki ste si jih zastavili na začetku leta v zvezi z zdravjem in podobo. To je tudi odličen čas, da si privoščite dan za nego obraza ali v zdravilišču nekaj razvajanja. Naj to ne bo edini teden tega poletja, ko si boste privoščili razvajanje. Zakaj ne bi vsak teden živeli tako, kot da je polna Luna v vašem znamenju?

Sporočilo za tedna: Počutim se lepo!

Vodnarka

Če še niste načrtovali umik za polno Luno v Kozorogu, ki bo v sredo, si ga morda raje omislite. Ta lunacija pade v vaš nezavedni sektor in je odličen trenutek za ponastavitev. Izklopite se iz omrežja. (Ali vsaj stran od poštnega predala, pa čeprav le za eno popoldne). To je tudi odličen čas, da se vrnete k meditaciji, če ste jo opustili. Užitek v tem tednu prihaja zlahka, če popustite in sprejmete, da vsega ne morete nadzorovati.

Sporočilo za tedna: Pustim tisto, česar ne morem nadzorovati.

Ribi

Ob polni Luni v Kozorogu v sredo bo vaše družabno življenje doseglo poletni vrhunec. Vabila v knjižne klube, na žare in na tečaj pilatesa vaše sostanovalke na fakulteti bodo do vrha napolnila vaš poštni nabiralnik. Del vas bi najraje ostal sam na kavču in že 75. zapored gledal Gilmorjeva dekleta, vendar je pomembno, da ta teden izkoristite za povezovanje z ljudmi, ki imajo enake interese kot vi. Ne pojdite, ker morate. Pojdite, ker si to želite.

Sporočilo za tedna: Moji prijatelji so moj navdih!

PREBERITE TUDI: 5 negativnih lastnosti ljudi, rojenih v juliju

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj