Astrologija tega tedna je popolni »tour de force«. Medtem, ko si zaradi povezave Sonca s Saturnom v začetku tedna postavljamo praktične cilje, pa Jupitrova natančna povezava z Neptunom v torek naše sanje dvigne na povsem drugo raven.

Ta izjemno redek in idealističen vidik se zgodi le enkrat na 13 let in ga najdemo v kartah tehnoloških milijarderjev, kot sta Mark Zuckerberg in Elon Musk; skrivnostnih umetnikov, kot sta Lorde in Snoop Dogg; ter predsednikov, kot sta Franklin D. Roosevelt in Bill Clinton.

V času Jupitra in Neptuna sta mogoči tako inovativnost kot zabloda. Ne glede na to, ali lebdite v zraku, dosegate nove višave ali pa padate v globino: poskušajte ničesar, kar se zdaj dogaja, ne jemati zares. Vse bo imelo večji smisel pozneje.

Da bo vihar še večji, se v četrtek Mars preseli v znamenje Rib, kjer planet akcije rešuje težave s pomočjo empatije in soustvarjanja. Polna lLna v Tehtnici v soboto pa bo še dodatno osvetlila našo željo po sodelovanju pri močnih spremembah.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Ovna: Lady Gaga, Paul Rudd, Pharrell Williams, Matthew Broderick, Reese Witherspoon, Jessica Chastain, Elton John, Keira Knightley, Steven Tyler, Mariah Carey, Celine Dion, Ewan McGregor, Eddie Murphy, Robert Downey Jr., Russell Crowe, Jackie Chan, Robin Wright, Dennis Quaid, Kristen Stewart, Elle Fanning, Mandy Moore, Shannen Doherty, Sarah Michelle Gellar, Emma Watson, Emma Thompson, Jennifer Garner, Kourtney Kardashian, Ashley Judd, Keri Russell, Sarah Jessica Parker, Leslie Mann, Diana Ross, Fergie, Patricia Arquette, Cynthia Nixon, Seth Rogen, Rooney Mara, Kate Hudson.

Ovnica

Ovni, občutek, da ste dovolj samozavestni, da se iz dneva v dan pojavljate kot vi, je večji dosežek, kot se zavedate. Seveda ste znani po tem, da ste ognjeviti ali da ste življenje zabave, vendar je potrebna resnična predanost, da živite v svoji pristnosti. V svojem življenju hitro odpirate več prostora za meditacijo, razmislek in samostojne pustolovščine, ki še dodatno podpirajo vašo rast. Polna Luna v Tehtnici v soboto osvetli, kdo je sopodpisnik tega žarčenja. Ljudje, ki vas imajo radi, si želijo, da bi bili svobodni!

Sporočilo tedna: Sem, ki sem.

Bikica

Čeprav se vam morda zdi, da letos ne dosegate takšnih korakov v karieri ali javni podobi, kot ste si zastavili, počnete veliko več, kot se vam zdi. Vse bo smiselno, če se ozrete nazaj. Konjunkcija med Jupitrom in Neptunom v torek poudarja, kako zelo sta se vaša skupnost in občinstvo že povečala, in odpira prostor za še več povezav. Zaupanje, da vam prijatelji in sodelavci stojijo ob strani, vas spodbuja, da se posvetite trdemu delu, ki ga osvetljuje polna Luna v Tehtnici v soboto.

Sporočilo za tedna: Moja skupnost temelji na zaupanju.

Dvojčici

Čeprav imate radi roke v preveč loncih, je postavljanje jasnih energijskih meja ključ do vaše sreče. Konjunkcija Jupitra in Neptuna v torek prinaša fantastične priložnosti za vašo kariero, vendar vsi ti podvigi niso namenjeni prav vam. Upoštevajte svojo radovednost! Verjemite, da se vaš vpliv širi ne glede na to, kaj boste izbrali. Včasih manj pomeni več.

Sporočilo tedna: Vodim z namenom.

Rakica

Ne glede na to, ali ste poglobljeni v študij, potovanje ali duhovno prakso, se vaš um širi na načine, ki so bili prej nepredstavljivi. Polna Luna v Tehtnici v soboto vam omogoča, da se osvobodite zamer – zlasti tistih, ki vključujejo obsojajoča mnenja vaše družine – zaradi katerih ste se počutili majhne. Čeprav si starši morda želijo, da bi študirali kaj bolj praktičnega, in sestra morda ne bo razumela, zakaj dajete prednost potovanju pred ustvarjanjem družine, je pomembno, da z njimi delite svoje uspehe. Morda boste presenečeni, kako odprti so v resnici.

Sporočilo tedna: Sprostim potrebo po tem, da bi vsem ugajal/a.

Levinja

Ne glede na to, ali ustanavljate majhno podjetje, združujete premoženje s partnerjem ali pridobivate veliko davčno olajšavo, se vaš finančni svet prav zdaj širi z izkoriščanjem skupnih virov. Ko se nagibate v to obdobje prošenj za pomoč in sprejemanja velikodušnosti, boste morda želeli razmisliti tudi o svoji energijski porabi. Polna Luna v Tehtnici v soboto je priložnost, da ocenite svoj urnik in komunikacijo ter ustrezno spremenite prioritete. Ni vam treba vztrajati v skupinskem klepetu, verigi elektronske pošte ali lokalni skupini na Facebooku, ki vam jemlje ves prosti čas.

Sporočilo tedna: Moj čas je dragocen.

Devica

Podpora, intimnost in romantika, ki so vam na voljo, dosežejo nove višave, ko se Jupiter v torek združi z Neptunom. Ponosni ste na to, da ste praktični in samozadostni, toda ali ni osvežujoče, da ste za spremembo tisti, ki prejemate pomoč? Polna Luna v Tehtnici v soboto poudarja vaše vrednote in daje poseben poudarek temu, kako ste bili v preteklih odnosih podcenjeni. Ta polna Luna vam omogoča, da brez sramu spregovorite o svojih potrebah.

Sporočilo tedna: Zaslužim si neomejeno ljubezen.

Tehtnica

 

Jupiter in Neptun, ki sta se združila v vaši šesti hiši trdega dela, sta vam pomagala, da ste se ponovno zaljubili v stvari, ki vam zapolnjujejo dneve. Opravki so romantični, sodelavci so vaše najboljše prijateljice in telovadba je pod tem nebom sanjska. Toda na neki način ste več fantazirali kot dejansko živeli. Ko v četrtek Mars vstopi v znamenje Rib, vas navdihne, da uresničite svoje cilje v zvezi z zdravim življenjskim slogom. Z novimi tekaškimi copati se odpravite na tek! Polna Luna v soboto osvetli, kako pomembno je, da poskrbite tako za svoje telo kot za svoj um.

Sporočilo tedna: Vsak dan se zbudim in počnem, kar imam rad/a.

Škorpijonka

Po šestih tednih boja doma – naraščajoče cene najemnin, družinski konflikti in težave pri selitvi – se stvari ta teden umirijo, saj vaš vladajoči planet Mars v četrtek vstopi v znamenje Rib in vaš sektor užitkov. Če ste čakali na pravi trenutek, da se vrnete na zmenke, ni primernejšega trenutka za to. Hkrati pa polna Luna v Tehtnici v soboto razkrije, kako srečni ste, če si vzamete osebni prostor. Ko vstopate v obdobje povezovanja, ne pozabite, da je najpomembnejši odnos, ki ga imate, odnos s samim seboj.

Sporočilo tedna: Ravnovesje potrebujem prav tako kot povezanost.

Strelka

Čeprav vaš pustolovski duh komaj čaka, da se odpravite na naslednje veliko potovanje, ne morete zanikati, da postajate tudi prava domača boginja. Jupitrov letošnji obisk Rib in vašega domačega sektorja vam je omogočil, da se preselite v sanjski prostor, Neptunov vpliv pa vas je spodbudil k izredno ustvarjalnemu slogu in opremljanju. Čeprav se vam je vse leto na nek način zdelo kot nekakšna zabava za ogrevanje hiše, je polna Luna v Tehtnici v soboto pravi čas, da dejansko pošljete vabila in povabite prijatelje na praznovanje.

Sporočilo tedna: Moj dom ni fatamorgana, ampak oaza.

Kozoroginja

Polna Luna v Tehtnici v soboto je priložnost, da ocenite dinamiko moči v svojem poklicnem življenju. Od vas se zahteva, da se umaknete od nečesa, kar vas zavira, da boste lahko v prihodnosti zavzeli več prostora. To je hkrati katarzično in vzbuja tesnobo. Ko se prebijate skozi te bolečine rasti, ne podcenjujte zdravilne moči ustvarjanja idiličnega okolja. V vsakodnevne sprehode, tedenske telefonske pogovore s prijatelji in hitre izlete, na katerih se družite z naravo, vnesite več čarobnosti.

Sporočilo za tedna: Želim si več, vendar cenim, kar že imam.

Vodnarka

Polna Luna v Tehtnici v soboto pomeni za vas prelomnico na področju izobraževanja, potovanj ali duhovnosti. To je trenutek za iskanje mentorja, položitev pologa za odhod na jogo ali zmagoslavno oddajo zadnje seminarske naloge. Konjunkcija Jupitra in Neptuna v torek vam bo pomagala sanjati o večjem, ko gre za denar. Ni več prijetno, da bi vas zavirala miselnost pomanjkanja. Določite, kaj potrebujete, in sredstva bodo prišla.

Sporočilo za tedna: Odprt/a sem za več.

Ribi

Ker bosta Jupiter in Neptun v torek sklenila redko konjunkcijo v vašem znamenju, ste verjetno preplavljeni z blagoslovi, ki vam ta teden prihajajo na pot. Ker se vam v četrtek v vašem znamenju pridruži še Mars, sta vaš šarm in magnetizem na vrhuncu, prav tako pa tudi vaša zmožnost izgorevanja. Polna luna v Tehtnici v soboto je močan trenutek, da prevzamete nadzor nad svojimi dolgovi in razširite svoja sodelovanja. Velikodušnost do priložnosti, ki se vam ponujajo, pomeni, da se morate naučiti tudi delegirati.

Sporočilo za tedna: Sprejemam blagoslove, ki prihajajo na mojo pot.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu tehtnica?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj